masoni u srbiji...

a lobanju i kosti ces pre naci na zastavama pirata nego kod masona.
dakle...:mrgreen:
Hahaha znaci ti hoces da kazes da je Vojvoda Vuk pre bio pirat nego mason???

skull_bones_triangle.jpg

Pirati su bili povezani sa iluminatima i masonima, nije tesko naci informaciju o tome, i ovaj video govori o vezi pirata i iluminata

Zgrada radio beograd,ako se neko seca sta sam pricao ranije o kompanjonima i podeli masona eto cist primer da postoje i kod nas,kao sto sam rekao svuda u svetu gde su postojali kraljevi

picture.php

picture.php

ova dva goluba imaju isto svoju simboliku ali trazite i sami malo

Izneli ste gomilu slika a nicim ih ne komentarisete sta znaci ono oko, sta trougao i tako.
Izgleda da vam je jedino da prikupite sto vise materijala o prisustvu masona.

Pa dobro ubedili ste me o prisustvu, sadasnjem ili proslom.
I sta sada sa tim? Dizete opstu hajku za lincovanje masona ili sta?

Poslednja izmena:
Brate izbrisi ovo zadnje zatvorices nam temu,te fore atisemitizam rasizam nasilje znaci nemoj ovde davati te ideje jedino ako si se resio da zatvoris temu ali onda ....

Budi drug izbrisi zadnji red :) samo zadnji, drugo je tvoje univerzalno pravo;)

Poslednja izmena:
Ne. Upravo vasi tekstovi na ovom forumu formiraju mrznju ka masonima.
Te oni ovo, te oni ovo.

Ja sam jedini bio koji je isao kontra tome. Ali dzaba.
Sada, kada je toliko negativne energije protiv masona istreseno ovde, koju sam ja u jednoj recenici opisao i uoblicio, treba da brisem to?
Nece moci.. :)

I ne boj se, nece se zakljucati tema....budi siguran.

Ja sam jedini bio koji je isao kontra tome. Ali dzaba.
Ti jedini branio masone na ovoj temi? Nije tacno. Branili su ih na ovoj temi i Luna72, jedno vreme ih je branio i Umrimuski, pa jos su ih branili i Milica Cobanica, The_Night_Hawk. A napadali su ih jedino Buudala, Royal, Swerdlov, Ja i donekle Umrimuski koji je u glavnom neutralan.

Dakle na ovoj temi su branili masone 4 forumasa, napadali su ih takodje 4 forumasa, i imamo jednog neutralnog a to je Umrimuski ili ga mozemo staviti na obe strane, svejedno.

protivnici masona VS branioci masona
4 : 4

Da, u pravu si. Izvinjavam se na previdu.
Ja o masonima nisam imao pojma, ali me strasno nervira kada neko na osnovu svojih strahova, unutarnjih konflikta, predubedjenjima ili sl pljuje po necemu sto ne poznaje.

I onda se javi Luna, koja mnogo dobro to poznaje, i svi neki joj skacu za vrat da ona izmislja i laze.

I kako ja da shvatim takvo ponasanje?
Kako da verujem icemu sto dati lik postuje?

Svi lazu, on ne. On zna. On je "prosvetljen"... :)

A ja i ne zelim da branim masone, nego samo da razumem cemu tolika mrznja prema njima, i cime su je zasluzili?

Ne bih se slozio sa konstatacijom da sam ih napadao,dapace isticao sam da uglavnom nisu svesni svoje nesvesti.
Procitajte moj post #202 .
A i jadni oni ako zavise od toga da ih brane ovaki branioci i napadaju ovakvi napadachi.
Buduci da smo ipak na pdf zabava ,one koji zaista zele da procitaju stogod ozbiljno o masonima,uputio sam nekim linkovima na mesta gde se moze sagledati njihov aspekt.

Imate i na Krstarici na kultnim temama temu.http://forum.krstarica.com/threads/69780&page=49&highlight=masoni

Za sagledavanje onog drugog ,protivnickog, preporucio bih da se snalazite sami .Royal je dosta pomogao ,a i google je chudo.

Poslednja izmena:

Back