masoni u srbiji...

Lepo rekao si:
a nisi rekao sto je isti taj Albert Pajk rekao kada je to rekao: "Sada je možda kasno da promenimo terminologiju koja je postala opšteprihvaćena, ali ne treba da učinimo grešku i pomislimo da je mason 33º po bilo čemu viši od majstora masona, a posebno od starešine lože. Svi mi koji smo u Bratstvu treba da pokažemo svojim rečima i delima da je Veliki Majstor u okviru svoje Obedijencije i svojih nadležnosti najviši oficir i najveći autoritet koji je svet ikada video, i koji će videti.”

Zato sto ti i sam znas da recenica posle te koju su citirao deluje jako zastrasujuce.

Isto i za plave stepene si rekao, a nisi rekao da je taj isti Albert Pajk koga citiras, i sam priznao da su plavi stepeni prevareni od visih.

Rekao, a ne citirao...

A ako pogledas bolje gornji post, videces da kada sam citirao, naveo sam sve od reci do reci...

Dooobro:mrgreen:

Ja da ne spamujem a ti da spamujesh?
Postavljaj ljudima pitanja onda kad budesh spremna da se pogledash u oci i odgovorish sebi ,meni i nemorash.

BRAĆA PO KECELJI

Recite nam, na kraju, koliko su masoni danas u svetu zaista uticajni i moćni, ako se zna da danas multinacionalni kapitalisti sa svojim novcem vladaju svetom?

- Masonerija u svetu je danas podjednako moćna kao i u vreme svog uspona, pre Drugog svetskog rata, jer su naša braća aktivna i u mnogim multinacionalnim kompanijama. Dovoljno je da vas podsetim da je poslovna zgrada čuvene kompanije IBM sagrađena kao piramida i da se na američkom dolaru nalaze masonska obeležja. Masoni su aktivni i u nacionalnoj politici, gde pokazuju kako treba da se bori za nacionalne ciljeve, a i u svetskoj diplomatiji.

Uostalom, ljudi koji su direktno bili umešani u raspad SFRJ, bili su članovi Škotskog rituala južne jurisdikcije slobodnih zidara. Masoni ovog reda su lord Karington, Peres de Kueljar, bivši generalni sekretar OUN, Fransoa Miteran, bivši predsednik Francuske, Đani De Mikelis, bivši šef italijanske diplomatije, nekadašnji američki predsednik Džordž Buš stariji i bivši američki državni sekretari za spoljne poslove Džejms Bejker, Henri Kisindžer i Lorens Iglberger.

O tome zašto je tek sada srpska masoinerija otvorena za javnost, Dragutin Zagorac kaže:

- Naše otvaranje u Srbiji je znak želje da pomognemo ovom prostoru. Nama su potrebni rezultati, ne samoreklamiranje, samohvalisanje, zato je nešto tajna. Ali mi nismo sveci da imamo štapić u ruci kojim ćemo popraviti svet tek tako, iako nas ima dovoljno na svim kontinentima, oko pet miliona.

http://www.serbianna.com/columns/lopusina/040.shtml

pazi citirao si mi intervuje, zavrsio si sa linkom, bez ijednog konkretno postavljenog pitanja. ne odvlaci vodu na drugu vodenicu. ja i dalje molim parkerissa da mi kaze sa koje strane je citat i koje je njegovo tumacenje reci "apokalipsa".
budalo, ukoliko si raspolozen mozes i ti da odgovoris umesto pajtosa ;)

Back