solinvictus
Početnik
- Poruka
- 35
a šta tražiš šetkajući se od zapada ka istoku xD ????
pratim Zvezde Granda na turneji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta tražiš šetkajući se od zapada ka istoku xD ????
U kako je smešno o krstašu, ubih se od smeha, naročito mi je smešan ovaj komentar od ovog klona Solinvictusa.
U kako je smešno o krstašu, ubih se od smeha, naročito mi je smešan ovaj komentar od ovog klona Solinvictusa.
Chiji sam ja to klonDa nisi mislio klovn
E to jesam
![]()
Vragana u muškom izdanju.![]()
Imam utisak da se jedna ista ekipa seli na Bagremov hlad i da te forume koristi za samoreklamiranje i za nudjenje istima, a ne za ono za shta forumi stvarno sluze.
Da li bi mogao malo da pojsanis na sta konkretno mislis?
Pogotovo bi bilo zabaavno cuti na sta mislis pod ovim "se seli"...
Ne, naravno da nisam, zna moderator Nordic da nisam. Možda ih zna Prosvetljenje, on je jedan od urednika na forumu Bagremov hlad. A za ime potraži sama odgovor kad si došla na ovu temu.
Ma, evo ti odgovor:
http://forum.krstarica.com/threads/221331
Pod uslovom da imaš vremena naravno.
Imam utisak /a mozda se varam/ da pojedinci pokushavaju da se priblize masoneriji preko ovog foruma navodno zastupajuci masonske ideje i dela.To je lepo donekle,a odnekle deluje dupeuvlakachki,shto nije lepo ni korisno. ``Seobu`` je malopre objasnio sam Weishaupt,time shto je rekao da je forum postao deplasiran. Od maja,tj.od kad sam se aktivno ukljuchio u raspravu imao sam zelju da ozivim i razdrmam forum,da postavim neke teme koje se nigde nisu pojavljivale do sada i da nateram forumashe da razmishljaju svojom glavom. Izgleda da je letargija zavladala i u cyberspace-u.
Vidim da ovdije mnogi neuki pisu o organizacijama cije navodno tajne znaju a nemaju predstave o cemu se tacno radi.
Prvi primjer je Bagremova grana i les ispod nje. Les je samo ljustura za isprobavanje i nalazenje pravog hvata (rukohvata) odnosno prepoznavanje Majstorske vjestine. Kljucna je poenta u nakitu na grudima lesa koji njegove ubice nisu smijele da uzmu cak ni sa mrtva tijela. Taj nakit je samo Kralj Solomon znao da odgonetne i pronikne u njegovu moc. Onaj ko je rodjen u toj moci moze i jedino taj biva prosvetljen. Jedino taj moze da bude Iluminat a sve ostalo su plagijatori. On zna moc koju donosi 33. On zna kljuc.
Ja nemogu da pisem jasnije jer onima kojima je namijenjeno jeste jasno a ostalima izgleda nabulozno kao sto je sve slucajno.
Cu da te persiram Stanislave Govedo jedno.
Neces se ti meni krijes po forumi samo tako. Sluzba radi ko Shvicarska Doxa...
Masoni su vam cudo jedno od organizacije. To su tako sposobni ljudi. Svako vece jedu po restorani. Piju skupa pica a ne ko ovi nasi seljaci, samo tafce na grafce i smrdljivu rakiju uz muziku Zan Mishel Zara.
Nemo bre Stanislave da pustas vetrovi. Ce te oduvaju ka orkani i tornada.
Tako mu ga ja kazem a on sveza neku keceljicu oko struka i kaze "Bezi bre matori, sta ti znas sta su masoni".
Slusajte novu dramu Indeksovog Radio Pozorista.