gema
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
e odgovor na trece pitanje neznam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samuraji mi nisu poznati ali iza hitlera stoji opus dei
S@mur@j, Masoni i Zidovi su stavljeni u isti kos od strane Hitlera, pa nekako nemogu da povezem kako je moguce da su Masoni podrzavali Hitlera koji se trudio da ih izbrise sa lica zemlje.
Srbija za vreme Milana Nedica je stampala ediciju postanskih maraka sa tom tematikom.
Citava jedna Velika Loza u Njemackoj je zbrisana sa liste zivih za vreme Nacista.Clanovi VOF su bili redovni "gosti" koncentracionih logora. Itd. itd.
BTW Samuraji su podrzavali Hitlera i Naciste, koliko je meni poznato.
Хм..Колико ја знам Самураји немају никакве везе са Хитлером...А За Жидове дајем потврдан одговор, а имам и податке зашто је баш њих ставио на најоштрији колац; но са Масонима се не слажем. Хитлер можда није инсистирао на масонској подршци у његовој владавини, али само зато што је схватио да могу да му униште његов сан о Трећем Рајху. Иначе масони су били десна рука фашистичком учењу, политици, вери, власти у Другом светском рату. Тајне операције извођене под окриљем најдубљих фашистичких немачких организације (и у нашој земљи) само су један од ретких примера активног учешћа масонерије..касније ћу написати нешто више о овоме пошто сам стварно на брзину свратила на форум, извињавам се иначе gema ниасм стигла да одговорим на твоје питање о Швајцарској..![]()
I kakve sad to ima veze sa Masonima ???
имаш ли какву слику, да видим како изгледа то око
није навео где је фотографисао у којој Цркви.
ја сам обишао рецимо све фрушкогорске манастире и нигде ништа слично нисам видео.
такође кад год сам у неком другом граду, ако имам времена обиђем Цркву и опет такво нешто нисам видео.
Mislim da ima u Čačku, u Novom Sadu sigurno ima...to samo znači da baš i nisi upoznat sa ikonopisom![]()
у којој Цркви у Новом Саду?
па ајд како ти кажеш, мисли и даље.
Hvala na ilustraciji. Dakle na ovoj slici se vidi, na svodu... udjeđ u crkvu i digneš glavu gore...
ма јок то ти се чини
A što se tiče tog Luciferovog oka, navodnog, u pitanju je oko u trouglu koje se može videti i u mnogim pravoslavnim crkvama kod nas na svodu ili iznad vrata... dakle![]()