Masoni, Templari, Rotarijanci

S@mur@j, Masoni i Zidovi su stavljeni u isti kos od strane Hitlera, pa nekako nemogu da povezem kako je moguce da su Masoni podrzavali Hitlera koji se trudio da ih izbrise sa lica zemlje.
Srbija za vreme Milana Nedica je stampala ediciju postanskih maraka sa tom tematikom.
Citava jedna Velika Loza u Njemackoj je zbrisana sa liste zivih za vreme Nacista.Clanovi VOF su bili redovni "gosti" koncentracionih logora. Itd. itd.
BTW Samuraji su podrzavali Hitlera i Naciste, koliko je meni poznato.

S@mur@j, Masoni i Zidovi su stavljeni u isti kos od strane Hitlera, pa nekako nemogu da povezem kako je moguce da su Masoni podrzavali Hitlera koji se trudio da ih izbrise sa lica zemlje.
Srbija za vreme Milana Nedica je stampala ediciju postanskih maraka sa tom tematikom.
Citava jedna Velika Loza u Njemackoj je zbrisana sa liste zivih za vreme Nacista.Clanovi VOF su bili redovni "gosti" koncentracionih logora. Itd. itd.
BTW Samuraji su podrzavali Hitlera i Naciste, koliko je meni poznato.

Хм..Колико ја знам Самураји немају никакве везе са Хитлером...А За Жидове дајем потврдан одговор, а имам и податке зашто је баш њих ставио на најоштрији колац; но са Масонима се не слажем. Хитлер можда није инсистирао на масонској подршци у његовој владавини, али само зато што је схватио да могу да му униште његов сан о Трећем Рајху. Иначе масони су били десна рука фашистичком учењу, политици, вери, власти у Другом светском рату. Тајне операције извођене под окриљем најдубљих фашистичких немачких организације (и у нашој земљи) само су један од ретких примера активног учешћа масонерије..касније ћу написати нешто више о овоме пошто сам стварно на брзину свратила на форум, извињавам се иначе gema ниасм стигла да одговорим на твоје питање о Швајцарској..:zima2:

Хм..Колико ја знам Самураји немају никакве везе са Хитлером...А За Жидове дајем потврдан одговор, а имам и податке зашто је баш њих ставио на најоштрији колац; но са Масонима се не слажем. Хитлер можда није инсистирао на масонској подршци у његовој владавини, али само зато што је схватио да могу да му униште његов сан о Трећем Рајху. Иначе масони су били десна рука фашистичком учењу, политици, вери, власти у Другом светском рату. Тајне операције извођене под окриљем најдубљих фашистичких немачких организације (и у нашој земљи) само су један од ретких примера активног учешћа масонерије..касније ћу написати нешто више о овоме пошто сам стварно на брзину свратила на форум, извињавам се иначе gema ниасм стигла да одговорим на твоје питање о Швајцарској..:zima2:

Samuraji nemaju veze sa Hitlerom ali imaju sa japanskim carem Hirokitom koji je bio glavni saveznik Hitlera. Nadam se da se secas ko su cinili Sile Osovine (Nemacka, Japan i Italija) i time povezujemo Hitlera i Samuraje kao saveznike jer su Samuraji slepo slusali svog cara.
A ovaj deo o desnoj ruci fasistickog ucenja bi bio smesan da nije zalostan. Okriviti zrtvu za zlodela koja su izvrsena nad zrtvom je ili totalno nepoznavanje materije ili visi nivo bezobrazluka.
Slobodno Zidarstvo je u nemackoj zabranjeno 1936. godine i reaktivirano tek 1945. uz pomoc USA i drugih Saveznika.
Ja bih volio da saznam koje su to aktivnosti Masona bile fasisticke i koji su to Masoni saradjivali sa Hitlerom ??? To je nesto novo i nepoznato za mene.

Da se više ne vrtite u krug oko toga šta su i ko su masoni, evo vam tri knjige na srpskom, a koje se mogu pročitati onlajn, koje su pre Drugog svetskog rata izdali sami masoni, gde lešop i jasno daju informacije o tome ko su, kako su nastali, koliko ih ima, šta rade i sve u tom stilu.

- Djordje Ječinac: Mala istorija slobodnog zidarstva Evrope, sa imenikom masona

http://www.prosvetljenje.net/index.php?option=com_content&view=article&id=236&Itemid=27

- Dr. Fr. Ulman: Šta je slobodno zidarstvo?

http://www.prosvetljenje.net/index.php?option=com_content&view=article&id=219&Itemid=27

- Ing. Kosta Petrović: Sistemi masonerije

http://www.prosvetljenje.net/index.php?option=com_content&view=article&id=218&Itemid=27

Степеновање у Масонерији

124 Свевидеће око Луцифера (Сатане)
101-123 Јерофанте
100 Стварни цар Јудејски

Левитско Братсво:

Златна Пирамида (Oд 67 do 99 тајних степеница посвећења)
Левити - Рабини

Jеврејско братство:

Од 33 до 66 (Јевреји)

+Овде је уједно и расна баријера где је онима који нису Јевреји (Гојима) онемогућено "напредовање".

Међународно братство:

33 Суверен Генерал Велики Инспектор
32 Принц Краљевске Тајне
31 Велики Инспектор Инквизитор Командор
30 Кадос или витез Кадос
29 Велики витез св. Андреја Шкотског
28 Кнез Адепт и витез Сунца
27 Велики Командор Храма
26 Кнез Милости
25 Витез Бронзане Змије
24 Кнез Тебернакли (скиније завета)
23 Господар Тебернакли (скиније завета)
22 Витез Краљевске Секире
21 Патријарх Ној
20 Доживотни Мајстор Венерабл
19 Велики Понтифакс или Великолепни Шкотланђанин
18 Роценкројцер
17 Витез Истока и Запада
16 Принц Јерусалимски, Велики Кнез Јерусалимски
15 Витез Истока
14 Велики Превасходни Изабраник и Виши Масон
13 Степен Краљевског Свода
12 Велики Мајстор Архитекта
11 Виши Изабрани Витез и Достојни Изабраник
10 Мајстор, изабран међу девет
9 Светли, изабран међу осам
8 Надзорник Градњи
7 Поротник и Судија
6 Тајни Секретар
5 Превасходни Мајстор
4 Тајни Мајстор
3 Мајстор
2 Помоћник
1 Ученик
0 Јудео-Хришћанске и остале секте, светски савез цркава, кружиоци језика есперанто, итд.

Масонске групе:

1. 0 Бела Масонерија
2. 1-3 Јованово Масонство - Плава Масонерија
3. 1-7 Андрејево Масонство - Црвена Масонерија
4. 1-33 Шкотско Масонство - Црна и Бела Масонерија
5. 99 ступњева Златне Пирамиде, Јудејска Пирамида - Златна (Жута) Масонерија

Хијерархија зла:

1.Богоборна огреховљена људска природа (несвесни)
2.Атеизам, Секуларизам, Хедонизам (несвесни)
3.Масони без кецељице (кравате): сцијентисти, пагански националисти, либерални агностици, лоби хомосексуалаца
4.Бела Масонерија:Ротаријанци, Оптимисти, Lions, Светски савез цркава, Либералне цркве, Јудеохришћанске Јереси (Јеховини Сведоци, Мормони, Адвентисти), култови (зен, јога, харекришна и др.), астрологија, вештице и врачи, пророци и сатанисти.
5.Плаве Ложе, Црвене, Црне ложе
6.Политичка оружја светских банкара: левичарски либерализам, ционизам и јудејске организације, Рокфелер агенције (савет за спољне послеве, трилетаралне комисије), шпијунске организације (CIA, FBI, MI5), UN, Unesko, Европске економске организације, Светска банка и светски фондови.
7.Гранд Оријент - B'naj B'rit
8.Савет 300
9.Савет 33
10.Илуминати (просветљени - симбол Луциферовог ока)

Poslednja izmena od moderatora:
Sada ću objasniti zašto je ovo budalaština na kvadrat. Po onome što ja znam Jevreji nisu primani u masoneriju sve do Napoleonovog utiaja na Namečku, talnije uticaja Francuskog Orijenta, od kada su i Jevreji mogli da postanu masoni, ali to se odnosilo na plavu masoneriju. U Crvenu ih i dalje nisu primali. Masonerija je tek mnogo kasnije počela da prioma Jevreje, tako da razni teoretičari zavere jednostavno lupetaju gluposti...

није навео где је фотографисао у којој Цркви.
ја сам обишао рецимо све фрушкогорске манастире и нигде ништа слично нисам видео.
такође кад год сам у неком другом граду, ако имам времена обиђем Цркву и опет такво нешто нисам видео.

није навео где је фотографисао у којој Цркви.
ја сам обишао рецимо све фрушкогорске манастире и нигде ништа слично нисам видео.
такође кад год сам у неком другом граду, ако имам времена обиђем Цркву и опет такво нешто нисам видео.

Mislim da ima u Čačku, u Novom Sadu sigurno ima...to samo znači da baš i nisi upoznat sa ikonopisom :D

sabornans07wq2.jpg

sabornans08pb4.jpg

sabornans09fp5.jpg

sabornans10pm6.jpg

sabornans11ga3.jpg

sabornans12cu8.jpg

Back