Masoni, Templari, Rotarijanci

pa onda bi masu ljudi slicnih ovom biskupu trebalo upozoriti na djav'la i ostale zle sile posto ih ocigledno sami ne videse....

Carl J. Sanders, 33°, Grand Cross
Bishop, United Methodist Church, Elected 1972
Grand Chaplain of The Supreme Council, 33°, Appointed 1989

. Uz ovu informaciju o ovom biskupu mogu samo da kazem da je logicno jer kako drugacije objasniti katastrofalni pad zapadnog hriscanstva i porast sekti nego filtriranjem odredjenih pojedinaca u crkvene institucije, pa ovaj sistem je i tito koristio po savetu svojih nadredjenih.
stvar je u tome sto obican svet veruje sve sto mu kazes, tako pod pojmom Engleska banka osnovana 1694 ljudi po nazivu misle da je to banka engleske a ne privatna banka ekonomskih clanova ovih udruzenja.

Weishaupt,da ti ispricham jednu prichu.Pricha je o mome dedi,a deshava se izmedju dva svetska rata.U to vreme postojala je Organizacija Jugoslovenskih Nacionalista,tzv.ORJUNA,politichko drushtvo koje se bavilo teroristichkim akcijama i delovalo u tajnosti. Moj deda im se prikljuchio,a nedugo zatim pocheo da se HVALI !!!!! da je chlan tajnog drushtva. Kada su to saznali,njegovi do tada saborci pretukli su ga bichem po stomaku. NIkad se nije oporavio od tih batina.Ti u svojoj prvoj rechenici na jednom mestu kazesh da si CHLAN tajnog drushtva iluminata!!!! Pa josh ako su BAVARSKI!!!! E svaka ti chast.......I tebi i tvojim Iluminatima koji te tako pushtaju da prichash svashta.

Jadan tvoj deda terorista. Šta je tebe briga šta ja kažem? Da li te to tako duboko emotivno pogađa? Ja se nigde nisam deklarisao, vi me sami svrstavate ovde i onde, pa onda negirate pređašnje iskaze, svrstavate me u sektu koju sami izabirate, pre nekoliko dana su me "svrstavali" čak i u adventiste i Jehovine svedoke, pa čak i u muslimane... - koje gluposti! - o da, i u sataniste... Šta da vam radim kad tuđu brigu brinete? Neka brinu oni koji treba da brinu.

Shetkajuci se od zapada prema istoku saznadoh da se sva toboznja prepucavanja izmedj nashih masona oko toga ko je pravi i priznat a ko nije,gase u lozama visokih stepena.

Ugasili bi nas neki odavno da mogu i stavili stecajni katanac kako materijalno tako i duhovno, ali to se radi postepeno, a jacina te inercije se izrazava decenijama nekada i stotinama godina. Izgleda da i Kruna tamo vise nema znacajnijih uticaja i nekih mogucnosti vecih u popravljanju slike, dok se sopstveno reorganizovanje ne odvija bas sjajno. Nije dovoljno primati tudje rituale, tradiciju i vrednosti, moras imati nesto i svoje,a kada vidis da ti to "tvoje originalno" otimaju i stalno te destabilizuju, a nemprijateljstvo se ne zatvara spremaj se na iscrpljujucu odbranu. Materija je tu manje bitna. Ona se reuspostavlja za par decenija, maximum 2 generacije.

Poslednja izmena:

Back