valheru
Aktivan član
- Poruka
- 1.701
Pa nista nije losija nego tarot naprimer koji je samo plod kabale kazem ti kada se prepustis kabali ili bilo cemu slicnom prepustas se necistom zbog gordosti i zelje da budes uzvisen i nesvesno postajes rob.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onda bi masu ljudi slicnih ovom biskupu trebalo upozoriti na djav'la i ostale zle sile posto ih ocigledno sami ne videse....
Carl J. Sanders, 33°, Grand Cross
Bishop, United Methodist Church, Elected 1972
Grand Chaplain of The Supreme Council, 33°, Appointed 1989
Nešto mi se javlja da se iza ovog novog diskutanta krije jedna stara diskutantkinja, bar sudeći po ovom avataru. solinvictus = Vragana ?[/QUS
Skroz si omanuo.Mushkog sam pola a avatar sam skinuo sa sajta ruskih crtanih filmova.
E daj batalite corava posla jel ce da pricamo stvarno nesto ozbiljno?
Sta mislite o ovim tajnim drustvima i kakav uticaj imaju u nasem svakodnevnom zivotu, koliko znate o tome? Dosta se govori o knjizi "Da Vincijev kod" sta mislite o tome?
gluposti sa zapada u sve vjerovati samo ne u hriscanstvo njihova poruka
Shetkajuci se od zapada prema istoku saznadoh da se sva toboznja prepucavanja izmedj nashih masona oko toga ko je pravi i priznat a ko nije,gase u lozama visokih stepena.
Shetkajuci se od zapada prema istoku saznadoh da se sva toboznja prepucavanja izmedj nashih masona oko toga ko je pravi i priznat a ko nije,gase u lozama visokih stepena.