Misha :.
Primećen član
- Poruka
- 510
Shto sam mislio to sam i napisao. NEDOZREO je termin koji sam upotrebio sa svrhom i nemash potrebe da mi objashnjavash shta sam hteo reci.
Naprotiv, nikako nisam zeleo da objasnjavam tebi sta si zeleo da kazes, to definitivno ti najbolje znas. Pokusavam samo da te razumem. Nadam se da mi barem to ne zameras?
O 25.decembru bih imao svashta da ti objasnim pa mi ni tu ne treba tvoj komentar, a shto se tiche kulture,mislim da je najnekulturnija pojava biti neznalica a u sve se petljati. Da si postavio temu Knjige koje sam prochitao,mozda bi ovaj forum imao i neki smisao ali postaviti temu masonerije i praviti se da si kompetentan.............e to je bezobrazluk za desestku
Mozda bi bilo bolje da si mi objasnjavao i pricao o 25. decembru, nego sto "pustas bodlje" i nastupas tako arogantno i rigidno, tvojim prvim postom na ovoj temi.
Moram da te ispravim, to nije bio moj komentar, vec sugestija da se bavis necim konstruktivnim, a ne da tumacis psiholoski profil "nekog ucesnika na forumu".
Nije mi jasno zbog cega diskusiju pretvaras u licni sukob i prepucavanja?
Tema i naslov su jasni, zasto ne pricamo o tome, a ne da slusam, odnosno citam tvoje pausalne ocene?
Bezobrazluk je kada neko nastupa sa takvim uvredljivim recima i tonom, ali ne zameram ti, svako ima pravo na svoje misljenje, bitno je samo da ima stila u iznosenjnu svojih stavova.
Kompetentan? U cemu? Sta znaci biti kompetentan kada je u pitanju slobodno zidarstvo?
Potpuno je primereno nazivati stvari pravim imenom,osim ako forum nije kolektivno pravimo se ludi i blesavi.
Da li ovim opravdavas svoje neotesano ponasanje? Tvoje primereno ponasanje...primer za koga ili kome to moze biti primer?
A poshto se sva tvoja kritika svodi na gramatichko ispravljanje mog nicka,imam i ja da dodam neshto. Tri tachke koje dodajesh na svoj nick mogu da pishu samo INICIRANI masoni majstori i to u posebnim sluchajevima,a ne na internet forumu,shto je josh jedan dokaz da si lazan i NEDOZREO. Da ne spominjem tvoje nadobudne komentare koji su TOTALNE bljuvotine,koje mogu biti zanimljive dvanaestgodishnjacima koji se igraju tajnog drushtva na raspustu.
Ocigledno je da nisi shvatio moju poruku. No, ni ne cudi me, sobzirom kako brzopleto reagujes. Pre svega moras sebe da sputavas u "pustanju bodlja", jer "bodes" neotesanoscu.
Napkon da popricamo malo i o nekim detaljima vezanim za SZ.
Tri tacke je simbol koji mi je jako drag i za mene predstavlja mnogo toga. Tacno je da tri tacke mogu da pishu samo oni koji su inicirani i svako ko je prosao inicijaciju, zna sta predstavlja. Netacno je da samo majstori masoni "u posebnim slucajevima" mogu da pisu ili dopisuju. Verovatno si te tri tacke povezao sa necim sto imaju majstori masoni, sto ima smisla, ali jednostavno nisi u pravu.
Za takve ljude poput tebe, uvek cu biti "nedozreo" i lazan, sto mi je drago.
Kada si pomenuo "dvanestogodisnjake", mogu ti reci da se vise od te cifre, po godinama, interesujem za ono sto ti definitivno ne razumes, a voleo bi..... covek takvog "stila" nikako ne moze biti covek dobrog glasa, no, nadam se da ima vremena, dug jei tezak put "obrade".
S postovanjem,
Misha :.