bjdarko
Aktivan član
- Poruka
- 1.194
Izgleda da je to neko dobro onda zanimanje-pozicija kada možeš da radiš bilo šta? Mada ne mislim da je baš tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово није истина.
...@ boldovano
...http://www.nin.co.rs/2002-11/07/25844.html...
...pazhljivo prochitaj text...objavljen je u NIN-u...mogu i na drugi nachin da ti dokazhem moje tvrdnje, ali nije mesto...
...ne znam zashto, ali chini mi se da si u "nemoj" fazi...kad "progovorish" potrazhi potvrde o istinitosti mojih tvrdnji...toliko za sada...![]()
Pa ne znam bas koliko su " masovna " bila ta desavanja. Progonjeni su u Francuskoj jer je i sam kralj bio u velikom dugu prema njima, a nesto je i Papa bio u "shah poziciji " pa je to odobrio. Uglavnom progonjeni su u Francuskoj, Engleskoj zvanicno i po delovima Nemackog carstva. Od toga je mozda ubijeno nesto malo preko sto ljudi ( velika vecina u Franc.) dok je oko 1000 pobeglo i nestalo, ukljucujuci celu flotu...
Naravno optuzbe su za javnost bile svakako servirane, ali kad pogledas realno oni su bili jedna prvoklasno organizovana organizacija sa jakom finansijskom pozadinom i vojnim uticajem koja je ostala sa nicim da radi... Sa obzirom da se era krstaskih pohoda zavrsila...
Темплари су хтели да укину јеврејско-хришћанску цркву, а уместо ње да изграде прахришћанску верску заједницу, радили су на рушењу постојећег новчаног и економског система, обарању апсолутистичких монархија и изградњи аристократско-републиканског уређења. С' тога су они представљали сметњу.
Koliko sam ja razumeo, i templari su kontrolisani iz istog centra moći kao i masoni kao i jezuiti.
Bingo! Samo nećemo da ih imenujemo.
pa za taj problem postoji dugotrajno resenje, KASTRACIJA, bar vatikanu nikad nije bio problem da donese neki zakon unutar sistema, a i onako se obavezuju na apstinencijuPapa ne kontroliše masone i templare. On ima problem i svoje biskupe da kontroliše da ne spuštaju gaće kad ne treba, a kamoli da kontroliše masone i templare.... mnogo je, snajka...
Papa ne kontroliše masone i templare. On ima problem i svoje biskupe da kontroliše da ne spuštaju gaće kad ne treba, a kamoli da kontroliše masone i templare.... mnogo je, snajka...
pa za taj problem postoji dugotrajno resenje, KASTRACIJA, bar vatikanu nikad nije bio problem da donese neki zakon unutar sistema, a i onako se obavezuju na apstinenciju
Pogledao malo, pročitao malo, dovoljno da zaključim da je ovaj Veith opasan ludak... (za njega je, koliko vidim, već kasno, u njegovom svetu fantazije i teorija zavere...)Kada pogledaš onda mi kaži šta misliš? PoZz!