Masoni, Templari, Rotarijanci

Jel ovo pokojni Jova. . .rotari barem u Šapcu osvećen je od strane vladike Lavrentija, ima slika na Vidovdan forumu, A AASR stvarno ima stepen Templara, to je valda onaj brat gusara i pirata,. . .zaboravio, ko će pobrojati te tridesettrojke, dok ne stigneš do kraja, sve pozabopravljaš.

...@ boldovano
...http://www.nin.co.rs/2002-11/07/25844.html...

...pazhljivo prochitaj text...objavljen je u NIN-u...mogu i na drugi nachin da ti dokazhem moje tvrdnje, ali nije mesto...;)

...ne znam zashto, ali chini mi se da si u "nemoj" fazi...kad "progovorish" potrazhi potvrde o istinitosti mojih tvrdnji...toliko za sada...:bye:

Tapi stvarno nije bio veliki majstor, u njegovo vreme veliki majstori bili su Veliki Miki i Veliki Lajhner, Tapi je bio "Predsednik" VRHOVNOG SAVETA, POD ČIJOM JE ZAŠTITOM RADILA vELIKA NACIONALNA LOŽA JUGOSLAVIJE, sRBIJE I CRNE GORE, sRBIJE. . .

Pretpostavljam da je vecina vas citala knjigu SVETA KRV - SVETI GRAL. U toj knjizi trojica sjajnih autora Bejdzent, Li i Linkoln, daju odgovore na mnoga pitanja koja su nepoznata. S obzirom da se dosta dugo bavim izucavanjem te teme, tvrdim da sam dosao do saznanja koja itekako potkrepljuju ono sto u knjizi pise. Osnovni razlog i dogadjaj koji navodi na sumnju i koji navodi na to da se zapitamo da li je sve istina se odigrao na petak 13. 1307. godine. tada su po nearedbi tadasnjeg pape i uz pomoc francuskog kralja Filipa IV Lepog poceli masovni progoni i pokolji vitezova templara sirom Evrope. Sta je trebalo da se dogodi da vitezovi templari od omiljenih papinih ratnika za svetu zemlju postanu najprogonjeniji ljudi u Evropi? Sta mislite ljudi??? Da nije razlog tome mozda sto su pronasli nesto sto su trazili u temeljima solomonovog hrama, a sto direktno udara u temelje katolicke crkve i kompletnog ucenja koje je dvadeset vekova prezentovano javnosti?

pa ne znam dal je ono sto su pronasli ili ono sto imaju, a mislim da su se tu krile cinjenice , tj saznanja koje su mogle da sruse hriscantsvo, i pretvore ga u cistu laz, a to bio znacio totalni gubitak moci vatikana, i pocetak anarhije, sodome i gomore

Pa ne znam bas koliko su " masovna " bila ta desavanja. Progonjeni su u Francuskoj jer je i sam kralj bio u velikom dugu prema njima, a nesto je i Papa bio u "shah poziciji " pa je to odobrio. Uglavnom progonjeni su u Francuskoj, Engleskoj zvanicno i po delovima Nemackog carstva. Od toga je mozda ubijeno nesto malo preko sto ljudi ( velika vecina u Franc.) dok je oko 1000 pobeglo i nestalo, ukljucujuci celu flotu...

Naravno optuzbe su za javnost bile svakako servirane, ali kad pogledas realno oni su bili jedna prvoklasno organizovana organizacija sa jakom finansijskom pozadinom i vojnim uticajem koja je ostala sa nicim da radi... Sa obzirom da se era krstaskih pohoda zavrsila...

A te price... Obicno je suprotno ili cak nista slicno kako se servira javnosti, tako da...

Poslednja izmena:
Pa ne znam bas koliko su " masovna " bila ta desavanja. Progonjeni su u Francuskoj jer je i sam kralj bio u velikom dugu prema njima, a nesto je i Papa bio u "shah poziciji " pa je to odobrio. Uglavnom progonjeni su u Francuskoj, Engleskoj zvanicno i po delovima Nemackog carstva. Od toga je mozda ubijeno nesto malo preko sto ljudi ( velika vecina u Franc.) dok je oko 1000 pobeglo i nestalo, ukljucujuci celu flotu...

Naravno optuzbe su za javnost bile svakako servirane, ali kad pogledas realno oni su bili jedna prvoklasno organizovana organizacija sa jakom finansijskom pozadinom i vojnim uticajem koja je ostala sa nicim da radi... Sa obzirom da se era krstaskih pohoda zavrsila...

Темплари су хтели да укину јеврејско-хришћанску цркву, а уместо ње да изграде прахришћанску верску заједницу, радили су на рушењу постојећег новчаног и економског система, обарању апсолутистичких монархија и изградњи аристократско-републиканског уређења. С' тога су они представљали сметњу.

Темплари су хтели да укину јеврејско-хришћанску цркву, а уместо ње да изграде прахришћанску верску заједницу, радили су на рушењу постојећег новчаног и економског система, обарању апсолутистичких монархија и изградњи аристократско-републиканског уређења. С' тога су они представљали сметњу.

Pa eto, izmedju ostalog sa tim planovima i aktivnostima isto... To su te ko ce koga price, svako gura neku svoju pricu i po nekad se pokokaju

Koliko sam ja razumeo, i templari su kontrolisani iz istog centra moći kao i masoni kao i jezuiti.

odavde :

vt-map.gif

Kada pogledaš onda mi kaži šta misliš? PoZz!
Pogledao malo, pročitao malo, dovoljno da zaključim da je ovaj Veith opasan ludak... (za njega je, koliko vidim, već kasno, u njegovom svetu fantazije i teorija zavere...)

Čovek koji veruje u to da je Sadam Husein mrtav od 1999. i koji pripada pokretu koji Elen Vajt smatra za sveticu nikako ne može biti relevantan primer osobe koja će o nečemu drugom reći nešto pametno.

LJudi kao što je Veith su jako opasni za povodljive osobe kojima je njegova blistava prezentacija dovoljan dokaz da je u pravu, a u stvari je opasan nutcase.

Back