Masoni, Templari, Rotarijanci

e pogledajte seminar nekog lika o slicnoj temi Link

...mnogo lupetanja u ovom linku koji si naveo...evo jednog...kada u delu Otkrovenje deli Templare na Jovanovce, Krstashe i Malteshke vitezove...

...zapravo glavne podele kod "krstasha" su bile na Jovanovce, Templare ( vojni Red ) i Tevtonce...tek u 16. veku Red Jovanovaca dobija novo ime Malteshki vitezovi...koji danas imaju izuzetan uticaj u svetu...dovoljno je recci da imaju svoju stolicu u UN...;)

...mnogo lupetanja u ovom linku koji si naveo...evo jednog...kada u delu Otkrovenje deli Templare na Jovanovce, Krstashe i Malteshke vitezove...

...zapravo glavne podele kod "krstasha" su bile na Jovanovce, Templare ( vojni Red ) i Tevtonce...tek u 16. veku Red Jovanovaca dobija novo ime Malteshki vitezovi...koji danas imaju izuzetan uticaj u svetu...dovoljno je recci da imaju svoju stolicu u UN...;)

I to sam cuo da se bas vazi njihov glas, odnosno izuzetno uvazava ...

I to sam cuo da se bas vazi njihov glas, odnosno izuzetno uvazava ...

...prvo sam pomislio, evo ga josh 1 cinik...onda opet prochitah tvoju pisanu misao i uvideh da si vishe nego povrshan u svom razmishljanju...

...ako ikada shvatish znachenje pojma MOCC, onda cce ti biti jasna velichina i snaga nekoga, ko ima Virtuelnu drzhavu, a istovremeno u preko 80 drzhava na nashoj okrugloj Zemlji ima svoje Ministre, Premijere, Predsednike...;)...( dok u UN imaju ulogu "savetodavaca" preko svoje stolice )...

...prvo sam pomislio, evo ga josh 1 cinik...onda opet prochitah tvoju pisanu misao i uvideh da si vishe nego povrshan u svom razmishljanju...

...ako ikada shvatish znachenje pojma MOCC, onda cce ti biti jasna velichina i snaga nekoga, ko ima Virtuelnu drzhavu, a istovremeno u preko 80 drzhava na nashoj okrugloj Zemlji ima svoje Ministre, Premijere, Predsednike...;)...( dok u UN imaju ulogu "savetodavaca" preko svoje stolice )...

Sta znam kako si shvatio, opusteno pricam nema potrebe da vucem neke jake izraze i akademske reci za nesto prosto, niti da bilo koga cinicno ili bilo kako u niskom stilu kao nesto zezam... to mi vise lici na pdf politika... Nisam upucen u politicki poredak te vrste vise nego osnovno zato me zanimalo da saznam nesto vise , od tebe, pa sam se nadovezao. Kako mogu biti temeljan u necemu sto ne znam ?! Nema potrebe za neprijatnim tonom ili bilo cime pogotovu sto ni sa kakvom namerom nista ne pisem, sem da saznam od nekoga od koga procenim da mogu ... Pozdrav

A kako vidis ko je priznat itd ... ? :)

Mislim da se o tome pricalo na ovoj temi.
Negde nazad...
Uglavnom, imas na sajtovima Velikih loza o bratskim odnosima tih loza...

A jel G.O.D.F priznat od vecine Masona u svetu?

GODF je prekrsio svako pravilo na kome se zasniva SZ... Oni koji ga podrzavaju nisu Masoni, bas naprotiv...

P.S. Malo kasnim sa odgovorom... Na putu sam pa tesko stizem do foruma... Pozdrav :)

Evo procitajte dve knjige koju su napisali masoni

1. mason 33 stepena Dzim So-Smrtonosna obmana
http://www.***********/document/-iOcvWd-/Dzim_So_-_Smrtonosna_Obmana.html

2. mason 32 stepena John Salza - Masonstvo bez maske
http://www.*************/?hyobrcbeajj5nly

Pa da posle diskutujemo...

Sta mislite o ovim tajnim drustvima i kakav uticaj imaju u nasem svakodnevnom zivotu, koliko znate o tome? Dosta se govori o knjizi "Da Vincijev kod" sta mislite o tome?

Да Винчијев код није донео ништа ново,све се одавно знало у појединим
круговима,али…
Било је време да се изнесе на видело полуистина – полулаж…

Шта је истина у да Винчијевом коду?

Само то да је Исус био човек,да је био ожењен и да је имао наследнике.
Истина је и о постојању сионског приората,темплара,опус деиа,језуита…
То се све протеже кроз да Винчијев код а ипак је све лаж!
Контрадикторност.

Вековима je људима сервирано оно што су они хтели да људи знају,а они су у тајности радили оно што су мислили да је исправно.
Никада се нису сукобљавали сионски приорат и језуити,темплари и масони
Тај сукоб је био сервиран људима… и што је интересантно увек обавијен велом тајне и мистике.

Вековима je људима сервирано оно што су они хтели да људи знају,а они су у тајности радили оно што су мислили да је исправно.
Никада се нису сукобљавали сионски приорат и језуити,темплари и масони
Тај сукоб је био сервиран људима… и што је интересантно увек обавијен велом тајне и мистике.

A to kazes na osnovu cega?

Back