Battlecat
Iskusan
- Poruka
 - 6.977

Balavio sam po Veneciji, priznajem!!!....mada i kad sam bio u Sikstinskoj kapeli prolazile mi slike kroz glavu
Haha pa da bro zato sto je prenesena atmosfera mnogo kvalitetno

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Balavio sam po Veneciji, priznajem!!!....mada i kad sam bio u Sikstinskoj kapeli prolazile mi slike kroz glavu
Ma daj, pa ovo je glava te koze ili sta vec, kakve veze ima sa onim stvarima. Ljudi bili tamo dugo i stavili taj amblem, what's the big deal ?!Sad ovi sto cuvaju koze su satanisti
![]()

Znam sve,ne moras meni govoriti,ali ljudi ce uvek nesto naci da ocrne nekog ili nesto sto im se ne svidja.I da nisu stavili kozu nego leteceg lava opet bi nasli neku vezu da ih okarakterisu kao nekakve koji se klanjaju opasnoj divljoj zveri.![]()

Jes vala.Srecom masoni su dobri u maskiranju.Ljudi misle biciklisticka trka kad ono prc,masoni![]()

me nemam pojma ovo je bilo google>race bicycles> slikeDobar bajs.Meni treba jedan nikako da kupim.Je li na prodaju ?
Po izjavi Franca Bordina,Adolf Hitler je takodje bio clan neke lože F.V.G.C. (Orden slobodnih zidara zlatnog centrouniona) koja je poznata kao 99 loža predstavljena na 99 mesta u svetu od kojih se svaka sastoji od 99 članova.
Svaka loža se potčinjava jednom demonu,a svaki član ima svog licnog demona za usluge.Stvar je u tome da demon pomaže čoveku da dobije novac i vlast,stim sto posle duša tog čoveka ide nas službu demonu.Svake godine jedan od članova lože se prinosi kao žrtva demona lože a prima se novi član.
Članovi lože 99 su obično ekonomsko-finansijske gazde krupnog kalibra i oni dejstvuju i u današnje vreme.
![]()
Veci deo Amerikanaca nije zeleo da bude uvucen u rat.No,Iluminati su mislili drugacije.
Frenklin Delano Ruzvelt 32.predsednik SAD,bio je veliki majstor slobodnih zidara,clan CFR,rodjak porodice Delano i takodje clan "Komiteta 300".Njegov blizi saradnik bio je Bernard Baruh,a odrzavao je tesne veze i sa pukovnikom Hausom.
Iluminati su postavili svog coveka na potrebno mesto,i on im se oduzio tako sto je izdao antikonstitucioni zakon da se do kraja 1933. sve zlato,koje se nalazilo u privatnom vlasnistvu,preda u banku pod pretnjom kazne od 10 000 dolara ili zatvora od 10 godina.
Vrednost zlata procenjena je na 20.67 dolara za uncu.Posle toga,kad je veci deo zlata uzet,podignuta je cena na 35 dolara za uncu.Posveceni su drzali svoje zlato u inostranstvu,a kasnije prodavali po znatno visim cenama.
Predsednik Ruzvelt isprovocirao je Japance na rat tako sto im je 26.11.1941. postavio vojni ultimatum da povuku svoju vojsku iz Indokine i Mandzurije.
To je istorijska cinjenica koja se cuva u strogoj tajnosti.Ruzveltov ultimatum bio je sakriven i od Kongresa sve do napada na Perl Harbur.Japan nije imao izbora,osim stupanja u rat.
Da su se Japanci dugo pre toga spremali da bombarduju Perl Harbur bilo je poznato americkom vojnom vrhu sto se vidi iz razlicitih izvora
1.Ambasador SAD u Tokiju Dzozef Gru saopstio je u pismu Ruzveltu 27.1.1941. da ce u slucaju Japana i SAD prvi cilj biti Perl Harbur.
2.Clan kongresa Dnes dao je predsedniku Ruzveltu u avgustu 1941. strategiju i plan napada na Perl Harbur.Njegovo saopstenje je precutano.
3.Americka tajna sluzba 1941.uspela je da desifruje diplomatske i vojne sifre.
Al Belek,jedan od dvojice prezivelih od ucesnika u "Filadelfija eksperimentu" nalazio se na sluzbi u Perl Harburu,ali je nedelju dana ranije povucen kako bi radio na eksperimentu sa Nikolom Teslom.Njemu su rekli da ga vracaju jer ocekuju japanski napad.
Samo mala ispravka... Franc Bardon je u pitanju, ne Bordon.
E al cak i da je tako, ko zna za sta je to dobro. Neke stvari koje su tajne pa izlgedaju podlo i "lose" ko zna sta sprecavaju i tako. Verovatno sve ima nesto svoje i to totalno drugacije izgleda nego ovako na prvi pogled, sve je stvar percepcije i formiranja misljenja pojedinca i mase ... Tad moze sve da ispadne svakako.
Pretpostavio sam da se radi o Bardonu.Tekst je odlomak iz knjige Miloje Petronica,prebacio sam kako pise u originalu.Neki izvori kazu da su nacisti ubili Bardona,drugi pak navode da je preziveo nacisticki teror.
.