CrnaMaterija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.143
Znam jednog masona 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima.
Na ovoj temi sam nova i moram priznati da nisam mnogo upucena, mada doduse ono sto sam ovde, na preskoke uspela i da procitam ne razlikuje se mnogo od mnog saznanja.
Moram priznati da ipak nisam pronasla ono sto me veoma interesuje.
Mozda nisam imala mnogo strpljenja da citam sve strane, pa tako da i ako je napisano nisam videla.
Naime, intresuje me da li postoje masonske Loze koje u svojim ritualima prinose zrtve, mislim i na ztrve u vidu zivotinja i ljudske zrtve i koje su to loze. Mozda je vama koji ste vise upuceni u sve ovo do mene glupo pitanje, ali je to nesto sto me interesuje.
Da li neko zna o masonskim Lozama u Grckoj, Rusiji, pravoslavnim zemljama koje nas okruzuju.
Hvala svima mnogo na odgovoru, jer svaki je dobrodosao.....
Hvala mnogo na datom odgovoru.
A kada je rec o orgijanju na ritualima ( naravno uz prisustvo zene ) ?
Da li ima nekih podataka o tome ?
Hvala jos jednom u napred.
Pozdrav
Hvala mnogo na datom odgovoru.
A kada je rec o orgijanju na ritualima ( naravno uz prisustvo zene ) ?
Da li ima nekih podataka o tome ?
Hvala jos jednom u napred.
Pozdrav
O cemu ti pricas????Nisam htela da se ukljucujem opet u istu temu ali ovo ne mogu da ignorisem.Kakvo orgijanje????
pa zna se-
\
Masonskim radovima ne prisustvuju žene, dakle nema ni prgija, kojima bi prisustvole žene. verovatno ima okultnih grupa gde ima i orgija, ne znam za konkretne primere, a ako čuješ za neke žene koje su sklone orgijanju, da su lepe i čiste i zdrave, upoznaj me sa njom. Zapravo i ne mislim da je seks nešto loše, slažeš li se sa mnom?
Caos svima.
Hvala na odgovoru, mada ne mogu da se slozim sa tim da je sex dobar, vise volim vodjenje ljubavi nego sex
Eh, sada , mislim takodje da ne poznajem ni jednu devojku koja bi zelela orgije, ako si na to mislio, pa da te upoznam sa njom.
Ako naidje jevljam ti![]()
Sada Luna72
Ne znam koliko si dobro pricitala moj post pa da mozes da kazes da se hvalim svojim znanjem.
Ovde sam dosla da bih nesto saznala, a ne vodila glavnu raspravu.
Ono o cemu ne znam ne raspravljam, vec samo postavljam pitanja jer zelim da naucim i nadam se da cu od vas svih ovde nesto i saznati, a volela bih da cujem sva misljenja.
Na osnovu vasih odgovora cu doneti svoj zakljucak i sagraditi svoj stav.
Evo poste ste vi, Gwydion i Luna72 prvi odgovorili na moje pitanje volela bih od vas da u kratkim crtama saznam vise o postavljenim pitanjima.
Kao sto sam to rekla narocito me interesuje Srbija i Grcka.
Nadam se da ce te me poduciti o ovoj temi.
Pozdrav svima i jos jednom hvala.
Pogledajte dokumentarnu emisiju "Digitalni andjeo" i videcete sta su masoni i cime se bave (oni u vrhu, ostali kao sto rece Sizid su potpuno nebitni i niko ih ni za šta ne pita).
Inace, oni koji misle da su masoni fini i dobri zato sto se fino ponasaju, neka se upoznaju malo bolje sa literaturom.
Pa nece oni sami protiv sebe da pricaju.
Inace pitanje za masone, jel tacno da je lucifer gay pa zato ne ukljucujete devojke u vase redove?