coptic rain
Početnik
- Poruka
 - 30

...ko je Vrhovni Bog kod hrishccana ?![]()
Kod hriscana ne postoji vrhovni bog jer je samo jedan.
Kad ima mnogo bogova, onda imas i vrhovnog, kao Zevs ili Perun na primer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ko je Vrhovni Bog kod hrishccana ?![]()
Kod hriscana ne postoji vrhovni bog jer je samo jedan.
Kad ima mnogo bogova, onda imas i vrhovnog, kao Zevs ili Perun na primer.
...ne budi bukvalista...KO je "taj 1 Bog" kod hishccana...?
Jedan Bog u tri lica.
...
...

......
...
...ni Kabuki Teatar ti nije ravan...
...ime...recite mi IME...( Nomen est omen )...samo to trazhim...![]()
Rekao je Mojsiju: " Ja sam onaj što jeste".

...zamolio bih te, dok preprichavash "svete spise", da se setish mog pitanja i odgovorish na njega IMENOM hrishccanskog Boga...![]()
Koja si ti carina majke mi, ovamo mi prodaješ kao neke fore da ja ništa nisam skontao, a ti ne znaš elementarne stvari pa ti nisi prišao Bibliji bliže od 10m.

...ja znam, ali hoccu JAVNO da mi napishete ime Hrishccanskog Boga...razlog ccesh videti u jednom od mojih postova nakon " ime sreccnog dobitnika JE"...![]()
Ti očigledno očekuješ da napišem Isus Hristos.

...ne...on je sin Bozhiji..
...ne brini...imam strpljenja...josh uvek chekam IME Vrhovog Boga u Hrishccana...!!!![]()
![]()
...gde se izgubi Coptic rain...xaxaxa
Nisam ja bukvalista, nego ti ne znas precizno da postavis pitanje, a bez toga nema nikakve diskusije. No iako osecam da je tvoje pitanje bilo trik-pitanje, sam si kriv sto si sebe zavezao u cvor s njim.......ne budi bukvalista...KO je "taj 1 Bog" kod hishccana...?
...ne...on je sin Bozhiji..
...ne brini...imam strpljenja...josh uvek chekam IME Vrhovog Boga u Hrishccana...!!!![]()
![]()
...gde se izgubi Coptic rain...xaxaxa
Ne postoji vrhovni Bog postoji samo jedan Bog. Ja sam ti već dao odgovor, a to što ti nećeš da ga shvatiš to je već druga priča.

Nisam ja bukvalista, nego ti ne znas precizno da postavis pitanje, a bez toga nema nikakve diskusije. No iako osecam da je tvoje pitanje bilo trik-pitanje, sam si kriv sto si sebe zavezao u cvor s njim.
nekoliko puta sam postavio preciznije ( samo za tebe ) pitanje...
Znaci moram da sedim pred kompom 24h? Svasta. Odgovoricu kad budem imala vremena da dodjem na net... Tako se ne dobija rasprava, drugar, ali ti si trol ocigledno.
Za ime mozes da cekas do Sv. Nikad. Jer kao sto kaze oklop, nisi ti ni prisao Bibliji, jer bi inace znao "Da Oca niko ne zna do Sin, i kome Sin hoce kazati."
Da li ZAISTA mislis da bi bog Otac dao svoje ime iskvarenom coveku i raspolozivo crnomagijasima i vesticama na koriscenje?
...a ti ' rishccanine, ni ti nemash ime svoga Boga...dok Masoni imaju IME za svog...ali budi siguran da tebi i slichnima necce recci...
	...da nije Allah...?
...e moj dechko...Bash zbog toga shto sam dobro prouchio nekoliko razlichitih varijanti Biblije postavljam to pitanje...
...a zashto se ti profani ' rishccanine nashao u chudu za Masonskog Boga...?...kazhesh, ne zove se nikako, pa samim tim Masoni su sharlatanija......a ti ' rishccanine, ni ti nemash ime svoga Boga...dok Masoni imaju IME za svog...ali budi siguran da tebi i slichnima necce recci...
![]()
Priča oko Božijeg imena je priča na kojoj insistiraju Jehovini svedoci, a ne hrišćani pošto veruju da postoji samo JEDAN Bog. U Bibliji se koriste razni nazivi za Boga: Elohim, Adonaj, El Šadaj, Jahve. Ti jevrejski nazivi za Boga su otprilike kao naši: Gospod, Svesilni, Svevišnji itd. Bog je Mojsiju rekao da je on "Onaj koji jeste" ili na jevrejskom "Ehje ašer ehje" i tu se priča oko Božijeg imena završava.

) moraju da navedu ime svog prvog komshije, Oca...dok ga u onim manje bitnim "papirima" zovu samo " Otac "...

...i tebe, kao 'rishccanina zadovoljava TVOJ odgovor...da si ti u stvari Jevrej...
...samo me nemoj svrstavati u Jehovine svedoke...
...ovako...tuzhna je pricha 'rishccanska...kad ih pitash kako je ime njihovom Bogu...oni se STIDE...stide se recci JEHOVA, Jahve...,...,...
...zashto...jednostavno...oni su VANBRACHNO dete, za koje njihov "bioloshki" Otac necce ni da chuje...te su Oni jako ljuti na njega...ali, zbog svog opstanka, u nekim knjigama ( "izvod iz matichne knjige rodjenih"...oklop-e, ovo je aluzija...) moraju da navedu ime svog prvog komshije, Oca...dok ga u onim manje bitnim "papirima" zovu samo " Otac "...
...oklop-e...bolje se zaustavi, dok imash vremena..![]()
...dok Masoni imaju IME za svog...ali budi siguran da tebi i slichnima necce recci...![]()
...a zashto se ti profani ' rishccanine nashao u chudu za Masonskog Boga...?...kazhesh, ne zove se nikako
Da, vase demonsko ime Jahbuhlun... strasno smo ukraceni, nemas pojma koliko... pa tek ona masonska leprozna poza sa shakom....
A znas za ono ime koje je po Jevrejima cela Tora? Ajd izgovori ako mozes... svejedno je lazno.
Moj Bog je bar bog Istine...
Jedino ime koje nam je receno i koje nam je potrebno za spasenje jeste Isus Hristos.
To sto je Stari zavet matematicka tablica za kabaliste gde prica ne znaci ono sto pise vec brojeve (mislis da si ti jedini proucavao Bibliju? pa dovoljno je pogledati poglavlje videti da se zove Brojevi i shvatiti da nesto tu nije cisto) i sto sam Bog zna sta je od istine tu ostalo uopste ne menja cinjenicu da je Hristos sin bozji i njegov Otac pravi Stvoritelj.
Lepo je rekao rabinima - vi radite kako vas uci VAS otac djavo, a Ja ono sto meni govori MOJ Otac...
Tetragramaton je pentagram, Jahve je ime laznog boga koje se koristi u vesticarenju, nastalo od egipatskog paganskog boga YAH... zato i hule na Hristovo ime i iskrivljuju ga u YAHushua, a zapravo je Yeshua.
Pretpostavimo da masoni zaista imaju neka bitna znanja, odmah se nameće pitanje zašto ne podele ta znanja sa svetom. Odgovor može biti da svet nije spreman za to znanje, to bi moglo da pije vodu kad bi svi masoni bili u duhovnom i intelektualnom smislu mnogo iznad običnog čovek , ali jasno je da od toga nema ništa. Drugi razlog može biti taj što im to znanje daje određenu moć i gubitak znanja bi bio gubitak moći, to dovodi do zaključka da su masoni loši momci ili masoni nemaju nikakva znanja ( osim znanja o nekim istorijskim događajima u koje su bili upleteni) i da je ta mistika samo farsa.
Strašno je koliko ti ne znaš i sa kolikim predubeđenjem govoriš.
...ne budi bukvalista...KO je "taj 1 Bog" kod hishccana...?
Jedan Bog u tri lica.
Rekao je Mojsiju: " Ja sam onaj što jeste".
Ti očigledno očekuješ da napišem Isus Hristos.
Ne postoji vrhovni Bog postoji samo jedan Bog. Ja sam ti već dao odgovor, a to što ti nećeš da ga shvatiš to je već druga priča.
Nisam ja bukvalista, nego ti ne znas precizno da postavis pitanje, a bez toga nema nikakve diskusije. No iako osecam da je tvoje pitanje bilo trik-pitanje, sam si kriv sto si sebe zavezao u cvor s njim.
Znaci moram da sedim pred kompom 24h? Svasta. Odgovoricu kad budem imala vremena da dodjem na net... Tako se ne dobija rasprava, drugar, ali ti si trol ocigledno.
Za ime mozes da cekas do Sv. Nikad. Jer kao sto kaze oklop, nisi ti ni prisao Bibliji, jer bi inace znao "Da Oca niko ne zna do Sin, i kome Sin hoce kazati."
Da li ZAISTA mislis da bi bog Otac dao svoje ime iskvarenom coveku i raspolozivo crnomagijasima i vesticama na koriscenje?
Koja si ti carina, pa ti stvarno nemaš pojma šta pričaš (pišeš). Niko se ne stidi reći Jahve, a ja sam upravo to i rekao samo što ti nisi video Biblije u životu pa onda možeš da pišeš ovakve gluposti.

Strasno je koliko si argumentovan.
1.
2.
3.
5.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Eto tvoje argumentacije kako izgleda, a ja sam sve rekla.