Masoni, Templari, Rotarijanci

Ниjе мртав Димитриjе Љотић. Он сада припада читавом Српству. Он сада припада небескоj Србиjи. А мртви су jачи него живи. Он jе сада jачи, него када jе био жив и спутан. Он сада jош више ради и поседуjе jош више снаге. Он тек сада ради. Хвала му.

Kao sto sam i rekao fashista UZAS!!!!!!

Misha :.:
Ниjе мртав Димитриjе Љотић. Он сада припада читавом Српству. Он сада припада небескоj Србиjи. А мртви су jачи него живи. Он jе сада jачи, него када jе био жив и спутан. Он сада jош више ради и поседуjе jош више снаге. Он тек сада ради. Хвала му.

КАо што рекох СЕКТАШ
УЖАС

Immortal_girl:
Zna se, to je sve isto ili jedno kao sto rece neko....jer su sve to .stanisticke organizacije....samo su nijanse u pitanju.......sta vise reci

To sto je neko pomenuo jeste tacno u nekom drugom smislu i to delimicno a ne na taj nacin na koji si ti to protumacila HERMETIZAM, naravno da nije isto!!!
TZTZTZ sta rece pa ziva osta ne volim kada se ponavljam ali moram : ljudi koji stalno pominju satanu, to znaci da za njih on i postoji sto opet znaci da si ti draga moja satanista jer verujes u njegovo postojanje i stalno ga prizivas kao i ovde stalno prisutni FASHISTA mislim uzas pogledaj mu samo potpis i sliku i sve ce ti biti jasno. Sto se tice toga da su to satanisticke organizacije uh!!! ti lupi pa ziva osta!!!!! Procitaj malo predhodno sto je napisano na ovom topiku da bi barem iole stekla neku sliku i predstavu ,a ono sto ti nije jasno slobodno se obrati pojasnicu ti...
U samom gradu Beogradu imas podvlacim crkve i hramove i to pravoslavne koje su povezane sa slobodnim zidarstvom a o ostalim poznatim simbolima Beograda i da ne govorim...

To sto je neko pomenuo jeste tacno u nekom drugom smislu i to delimicno a ne na taj nacin na koji si ti to protumacila HERMETIZAM, naravno da nije isto!!!
TZTZTZ sta rece pa ziva osta ne volim kada se ponavljam ali moram : ljudi koji stalno pominju satanu, to znaci da za njih on i postoji sto opet znaci da si ti draga moja satanista jer verujes u njegovo postojanje i stalno ga prizivas kao i ovde stalno prisutni FASHISTA mislim uzas pogledaj mu samo potpis i sliku i sve ce ti biti jasno. Sto se tice toga da su to satanisticke organizacije uh!!! ti lupi pa ziva osta!!!!! Procitaj malo predhodno sto je napisano na ovom topiku da bi barem iole stekla neku sliku i predstavu ,a ono sto ti nije jasno slobodno se obrati pojasnicu ti...
U samom gradu Beogradu imas podvlacim crkve i hramove i to pravoslavne koje su povezane sa slobodnim zidarstvom a o ostalim poznatim simbolima Beograda i da ne govorim...

E sad ti lupas...Pa hriscani veruju u postojanje Boga , a tako i u postojanje Satane, i trebao bi da znas sta je satanizam....ali ne znas... ocigledno
Tebi je pominjanje satane isto sto i prizivanje :shock: :lol:
Zna se sta je prizivanje Satane....
Satanisti obozavaju Satanu i vrse obrede i prinose mu zrtve....ima raznih oblika satanizma....ali to sad nije bitno... Ja verujem u Boga i ZNAM da Satana postoji....
Nisam mislila bukvalno ono sto si ti bukvalno protumacio.....
I zna se da su masoni, templari i td...satanisti....jer vrse satanisticke obrede i imaju satanisticki pozdrav i ko zna sta jos...
i ne znam sta si hreo da kazes sa ovim:"U samom gradu Beogradu imas podvlacim crkve i hramove i to pravoslavne koje su povezane sa slobodnim zidarstvom a o ostalim poznatim simbolima Beograda i da ne govorim.."
A masona ima u svim strukturama drustva.....pa nije cudno ako ih ima i u ........

Osvrnucu se samo ovo sto je u vezi sa slobodnim zidarstvom jednostavno ovo je tema o tome ,a ne o religiji... iako bi imao dosta toga da ti pojasnim Immortal_girl.
"zna se da su masoni, templari i td...satanisti....jer vrse satanisticke obrede i imaju satanisticki pozdrav i ko zna sta jos..."
To sto ti kazes ja stvarno ne znam odakle ti to pojasni mi zasto su oni satanisti????? Otkud ti znas kakve oni vrse obrede da nisi bila unutra pa si sve to toboz primetila??? O kakvim pozdravima ti molim te pricas???
Vitezovi Templari jesu Hriscanski monasi-ratnici koji su otkrili mnoge tajne na kojima Hriscanstvo pociva , dakle oni su Hriscansko monasko viteski red!!!! Moderni masoni od 1717god jesu njihovi sledbenici u neku ruku (da me ne shvate bukvalno ljudi koji ovo citaju) o kakvim molim te satanistima ti to govoris???

Ovo samo malo sa net-a o Templarima, cisto da se dobije neka uopstena slika.

Izvor: http://www.merlin-world.com/templari_petak.htm

CRNI PETAK ZA BIJELI RED

Petak 13. daleke 1307. godine utjecao je i na jedan od najsjajnih redova i najtajnovitijih organizacija u povijesti zapadnog svijeta - templare, a samim tim i na našu povijest i saznanja.
Templari-srednjevjekovni katolièki viteškostaleški red osnovan je 1118.g. isprva kao red Siromašnih vitezova Krista i Salomonovog hrama u Jeruzalemu. Njihov je cilj bio da puteve i ceste održe sigurnim i da posebno štite hodoèasnike.
Nakon deset godina njihova se slava proširila sve do Europe. Godine 1127. veæina se templara vratila u Europu, a 1128. godine održan je crkveni sabor u Troyesu gdje su templari službeno priznati i ustanovljeni kao vjersko-vojni red.
Hugo de Payen, plemiæ iz Champagne za kojeg jedna predaja tvrdi da je osnivaè ovog reda proglašen je velikim meštrom.

--------------------------------------------------------------------------------

Templari su se zavjetovali na siromaštvo, neporoènost i posluh. Èuveni su i po tome što su morali nositi bijelu odjeæu, a najpoznatiji su po svom bijelom plaštu koji je simbolizirao njihovu spremnost da ostave mraèan život iza sebe i dušu preporuèe Stvoritelju svojim èistim i bijelim životom.

--------------------------------------------------------------------------------

Papa Inocent II 1139.g. izdaje papinsku bulu prema kojoj templari svoju odanost duguju samom papi. Postaju neovisni od svakog miješanja politièkih i vjerskih vlasti. Širom Europe u red su stupali sinovi plemiæa koji su, poput de Payena koji je svoje posjede darovao redu, morali postupiti isto. Dok su mu èlanovi bili siromašni, red je posjedovao brojna imanja u Francuskoj, Španjolskoj, Engleskoj, Portugalu, Italiji, Njemaèkoj, Maðarskoj , Austriji i u Svetoj Zemlji.
Èuveni zadebljani crveni križ - la croix pattee na plaštevima templara pojavio se 1146.g. U sljedeæih stotinjak godina ukljuèuju se u visoku diplomaciju i postaju sila od meðunarodnog znaèaja. Zadobivaju takvu moæ da utjeèu na postavljanje i rušenje vladara.

Kako su bili u bliskom dodiru s islamskom i židovskom kulturom poèeli su promicati nove ideje i nova znanje. Ponoseni vlastitim dostignuæima u svim granama tadašnjeg društva postaljali su sve bogatiji i moæniji. No, 1291. g. u bitci kod Akre gube i samu Svetu Zemlju. Okreæu se Europi.

Francuski kralj Filip IV.- Filip Lijepi polakomio se za bogatstvom templara, pa je iskoristio to što su templari oslabili vezu s papom. Izmeðu 1303. i 1305. godine organizirao je otmicu i ubojstvo pape Bonifacija VIII i dao otrovati papu Benedikta XI. Osigurao je da na papinsko prijestolje sjedne nadbiskup Boredeaux koji se prozvao Klementom V. Kako je Filipu IV. dugovao zahvalnost prva mu je zadaæa bila potpuno uništenje vitezova templara.
Kralj je vrlo pažljivo isplanirao svoj naum. Prije nego je krenuo u napad sastavio je optužnice u kojima su optuženi za okultne obrede pred bradatom muškom

glavom koja im se obraæala i obdarivala ih mistiènim moæima, optužio ih je za ubijanja djece, pouèavanja žena pobaèaju, zavoðenje iskušenika, a najnevjerojatnija je bila obredno poricanje Krista te odbacivanje, gaženje i pljuvanje križa. U tajnoj operaciji kralj je zapeèaæene, tajne naredbe poslao glavarima plemiækih obitelji. One su se morale otvoriti istodobno i odmah izvršiti.

U zoru na petak, 13. listopada 1307. godine svi templari u Francuskoj trebali su biti uhiæeni i zatvoreni, sva njihova zapovjedništva stavljena pod kraljevski peèat, a sva dobra zaplijenjena.
Iako brižno i tajno isplanirani, napad je kralja Filipa ostavio bez glavnog cilja - bogatstva templara. Pretpostavlja se da su na neki naèin ipak bili upozoreni. Predaja kaže da je tadašnji veliki meštar Jakov de Molay dao spaliti knjige i pravilnike, a smatra se da je uz pomoæ blagajnika reda noæ pred uhiæenje organizirano prokrijumèario blago.
Uhiæene templare podvrgli su strašnim mukama i suðeno im je na temelju veæ zapisanih optužbi.

Papa Klement službeno ih raspušta 1312. godine službeno raspustio, a sve do 1314. g. Filip IV. je nastavio ispitivati i muèiti zarobljenike. U ožujku 1314. na laganoj vatri do smrti dao je ispeæi Jakova de Molaya, velikog meštra i Geoffroia de Charnaya , zapovjednika križarskog samostana.

Red vitezova templara biva proganjan sve do 1522. godine u svim zemljama gdje su imali posjede. Te godine pruski potomci templara, teutonski vitezovi odbacuju vjernost papi i podržavaju buntovnika i heretika Martina Luthera i na taj naèin se posredno osveæuju Crkvi koja ih je izdala.
Tajanstvenost koja je obavijala ovaj red od samih zaèetaka nije nestala njihovim odumiranjem. Zabilježeno je da je Jakov de Molay kroz plamen izrekao kletvu i pozvao svoje progonitelje papu Klementa i kralja FIlipa da mu se pridruže i polože raèun pred Bogom u roku od godine dana. Obojica su umrla iznenada, u roku kojeg izrièe kletva.

To je samo još više uèvrstilo vjerovanje u okultne moæi ovog reda koji je u svoje vrijeme umom i saznanjima bio daleko ispred svog vremena, pa su za njih tvrdili da su vraèevi , èarobnjaci, alkemièari. Templari su tajnu o skrovištu svog blaga, pa i o samoj prirodi blaga, ostavili netaknutu i možda je taj petak 13. 1307. godine odgodio ili zaustavio prekrajanje povijesti.

Osvrnucu se samo ovo sto je u vezi sa slobodnim zidarstvom jednostavno ovo je tema o tome ,a ne o religiji... iako bi imao dosta toga da ti pojasnim Immortal_girl.
"zna se da su masoni, templari i td...satanisti....jer vrse satanisticke obrede i imaju satanisticki pozdrav i ko zna sta jos..."
To sto ti kazes ja stvarno ne znam odakle ti to pojasni mi zasto su oni satanisti????? Otkud ti znas kakve oni vrse obrede da nisi bila unutra pa si sve to toboz primetila??? O kakvim pozdravima ti molim te pricas???
Vitezovi Templari jesu Hriscanski monasi-ratnici koji su otkrili mnoge tajne na kojima Hriscanstvo pociva , dakle oni su Hriscansko monasko viteski red!!!! Moderni masoni od 1717god jesu njihovi sledbenici u neku ruku (da me ne shvate bukvalno ljudi koji ovo citaju) o kakvim molim te satanistima ti to govoris???
Ај мало размисли, шта су урадили када су ушли у ЦАРИГРАД а после арапима и муслиманима арапима.
Немој заборавити да је у то време број ПРВОСЛАВНИХ АРАПА био 60%, а данас нажлост 30%. А разлог томе су ти твоје темплари или ти сатанисти, а и ови муслимани.

Immortal_girl:
E sad ti lupas...Pa hriscani veruju u postojanje Boga , a tako i u postojanje Satane, i trebao bi da znas sta je satanizam....ali ne znas... ocigledno
Tebi je pominjanje satane isto sto i prizivanje :shock: :lol:
Zna se sta je prizivanje Satane....
Satanisti obozavaju Satanu i vrse obrede i prinose mu zrtve....ima raznih oblika satanizma....ali to sad nije bitno... Ja verujem u Boga i ZNAM da Satana postoji....
Nisam mislila bukvalno ono sto si ti bukvalno protumacio.....
I zna se da su masoni, templari i td...satanisti....jer vrse satanisticke obrede i imaju satanisticki pozdrav i ko zna sta jos...
i ne znam sta si hreo da kazes sa ovim:"U samom gradu Beogradu imas podvlacim crkve i hramove i to pravoslavne koje su povezane sa slobodnim zidarstvom a o ostalim poznatim simbolima Beograda i da ne govorim.."
A masona ima u svim strukturama drustva.....pa nije cudno ako ih ima i u ........

ako verujesh u boga onda verujesh da satana postoji
ako znash da postoji bog otac-sin-sveti duh i da je biblija tachna, onda je prvi andjeo reshio da zbrishe i njegovo ime je Lucifer, koga neki josh zovu Belzebub ili Satana

a koji su to satanistichki obredi, i koliko su to tajna i mistichna drushtva kad ti znash sve o njihovim obredima i pozdravima.

Михајло:
Ај мало размисли, шта су урадили када су ушли у ЦАРИГРАД а после арапима и муслиманима арапима.
Немој заборавити да је у то време број ПРВОСЛАВНИХ АРАПА био 60%, а данас нажлост 30%. А разлог томе су ти твоје темплари или ти сатанисти, а и ови муслимани.

U pravu si Mihajlo po tebi je Sveti Sava satanista jooooj sta vi ovde lupate to je strasno!!!!
Mihajlo ili KiM ili BL ja stvarno ne znam pod kojim pseudonimom se sve predstavljas i napadas ono u sta se ne razumes.

LJOTIC NIJE BIO FASISTA VEC SRPSKI NACIONALISTA

Jeste li vi skinsi sta ste vi ja prosto ne mogu da verujem da je za vas Ljotic bio Nacionalista on je bio jedan izdajnik kakav bre nacionalista javno podrzavao Hitlera i to je za vas nacionalista izopaceni um bolesnik javno bio na strani okupatora i on za vas Nacionalista znate li vi sta uopste znaci ta rec?????
Чим немаш аргумената вређаш и лупаш

Доста моје фамилије је страдало од фашиста и комуниста и зато би те замолио да ме не незиваш фашистом ни скинсом

КиМ:
Чим немаш аргумената вређаш и лупаш

Доста моје фамилије је страдало од фашиста и комуниста и зато би те замолио да ме не незиваш фашистом ни скинсом

Ne ja ne vredjam nego mi nije jasno kako mozes da se ponosis pomenutim licnostima?
Inace nije samo tebi stradalo od istih vec recimo i mojoj kako uzoj tako i siroj porodici tako da je to prica bez kraja.
I dalje ne mogu da shvatim da ti je Dimitrije Ljotic idol upravo iz tog razloga , ne razlikujem Ljotica od komunista prodanih dusa koji su samo stetu ucinili svom narodu ali postavi temu na nekom drugom mestu pa cemo pricati ovde se ipak prica o necem drugom!!!

Ne ja ne vredjam nego mi nije jasno kako mozes da se ponosis pomenutim licnostima?
Inace nije samo tebi stradalo od istih vec recimo i mojoj kako uzoj tako i siroj porodici tako da je to prica bez kraja.
I dalje ne mogu da shvatim da ti je Dimitrije Ljotic idol upravo iz tog razloga , ne razlikujem Ljotica od komunista prodanih dusa koji su samo stetu ucinili svom narodu ali postavi temu na nekom drugom mestu pa cemo pricati ovde se ipak prica o necem drugom!!!

Димитрије Љотић ми је спасао чланове породица од фашиста. ЕТО ЗАШТО

КиМ:
Димитрије Љотић ми је спасао чланове породица од фашиста. ЕТО ЗАШТО

Vidis taj Ljotic je imao uticaja kod Nemaca pitam se zasto? Njegova desna ruka Marisav Petrovic je jednom prilikom mog rodjaka koji je bio svestenik i koji se nalazio u grupi za streljanje upitao : evo doslo je i moje vreme oce da pomognem evo dovoljno je jednu rec da kazem i nece te streljati!!! Moj pokojni rodjak na to mu odgovori: ako je moj zivot u tvojim rukama onda bolje da casno umrem kao i svi moji saputnici (misli na ove iz grupe na streljanje)!!!!
Toliko o casti Ljotica i ljudi oko njega samog. Da slazem se postojali su primeri gde su nekoga i mogli da spasu, ali to su neki sporadicni slucajevi inace Ljotic jeste bio fasista.

Vidis taj Ljotic je imao uticaja kod Nemaca pitam se zasto? Njegova desna ruka Marisav Petrovic je jednom prilikom mog rodjaka koji je bio svestenik i koji se nalazio u grupi za streljanje upitao : evo doslo je i moje vreme oce da pomognem evo dovoljno je jednu rec da kazem i nece te streljati!!! Moj pokojni rodjak na to mu odgovori: ako je moj zivot u tvojim rukama onda bolje da casno umrem kao i svi moji saputnici (misli na ove iz grupe na streljanje)!!!!
Toliko o casti Ljotica i ljudi oko njega samog. Da slazem se postojali su primeri gde su nekoga i mogli da spasu, ali to su neki sporadicni slucajevi inace Ljotic jeste bio fasista.
Није имао утицаја па их спасао , већ су његове јединице напале Немце када су водили заробљенике, које су преузели од талијана.

Back