Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Ја да наравно ах та наука, чудо! како се гаси овај рачуна..................................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
КАо што рекох СЕКТАШMisha :.:Ниjе мртав Димитриjе Љотић. Он сада припада читавом Српству. Он сада припада небескоj Србиjи. А мртви су jачи него живи. Он jе сада jачи, него када jе био жив и спутан. Он сада jош више ради и поседуjе jош више снаге. Он тек сада ради. Хвала му.
Kao sto sam i rekao fashista UZAS!!!!!!
Zna se, to je sve isto ili jedno kao sto rece neko....jer su sve to .stanisticke organizacije....samo su nijanse u pitanju.......sta vise reciMisha :.:Sta mislite o ovim tajnim drustvima i kakav uticaj imaju u nasem svakodnevnom zivotu, koliko znate o tome? Dosta se govori o knjizi "Da Vincijev kod" sta mislite o tome?
КиМ:КАо што рекох СЕКТАШ
УЖАС
Immortal_girl:Zna se, to je sve isto ili jedno kao sto rece neko....jer su sve to .stanisticke organizacije....samo su nijanse u pitanju.......sta vise reci
НЕСРЕЋО ЛИ ЈЕДНА ИМА ВРЕМЕНА КАДА ЋЕШ СХВАТИТИ САМО СЕ НАДАМ ДА НЕ БУДЕ КАСНОMisha :.:Nema gore sekte nego te u koju si ti upao gde propagirs mrznju i netrpeljivost mislim DIMITRIJE LJOTIC UZAS!!! A TI NJEGOV SLEDBENIK TO JE ONO PO SISTEMU CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE PONOSI...
Misha :.:To sto je neko pomenuo jeste tacno u nekom drugom smislu i to delimicno a ne na taj nacin na koji si ti to protumacila HERMETIZAM, naravno da nije isto!!!
TZTZTZ sta rece pa ziva osta ne volim kada se ponavljam ali moram : ljudi koji stalno pominju satanu, to znaci da za njih on i postoji sto opet znaci da si ti draga moja satanista jer verujes u njegovo postojanje i stalno ga prizivas kao i ovde stalno prisutni FASHISTA mislim uzas pogledaj mu samo potpis i sliku i sve ce ti biti jasno. Sto se tice toga da su to satanisticke organizacije uh!!! ti lupi pa ziva osta!!!!! Procitaj malo predhodno sto je napisano na ovom topiku da bi barem iole stekla neku sliku i predstavu ,a ono sto ti nije jasno slobodno se obrati pojasnicu ti...
U samom gradu Beogradu imas podvlacim crkve i hramove i to pravoslavne koje su povezane sa slobodnim zidarstvom a o ostalim poznatim simbolima Beograda i da ne govorim...
Ај мало размисли, шта су урадили када су ушли у ЦАРИГРАД а после арапима и муслиманима арапима.Misha :.:Osvrnucu se samo ovo sto je u vezi sa slobodnim zidarstvom jednostavno ovo je tema o tome ,a ne o religiji... iako bi imao dosta toga da ti pojasnim Immortal_girl.
"zna se da su masoni, templari i td...satanisti....jer vrse satanisticke obrede i imaju satanisticki pozdrav i ko zna sta jos..."
To sto ti kazes ja stvarno ne znam odakle ti to pojasni mi zasto su oni satanisti????? Otkud ti znas kakve oni vrse obrede da nisi bila unutra pa si sve to toboz primetila??? O kakvim pozdravima ti molim te pricas???
Vitezovi Templari jesu Hriscanski monasi-ratnici koji su otkrili mnoge tajne na kojima Hriscanstvo pociva , dakle oni su Hriscansko monasko viteski red!!!! Moderni masoni od 1717god jesu njihovi sledbenici u neku ruku (da me ne shvate bukvalno ljudi koji ovo citaju) o kakvim molim te satanistima ti to govoris???
Immortal_girl:E sad ti lupas...Pa hriscani veruju u postojanje Boga , a tako i u postojanje Satane, i trebao bi da znas sta je satanizam....ali ne znas... ocigledno
Tebi je pominjanje satane isto sto i prizivanje :shock:![]()
Zna se sta je prizivanje Satane....
Satanisti obozavaju Satanu i vrse obrede i prinose mu zrtve....ima raznih oblika satanizma....ali to sad nije bitno... Ja verujem u Boga i ZNAM da Satana postoji....
Nisam mislila bukvalno ono sto si ti bukvalno protumacio.....
I zna se da su masoni, templari i td...satanisti....jer vrse satanisticke obrede i imaju satanisticki pozdrav i ko zna sta jos...
i ne znam sta si hreo da kazes sa ovim:"U samom gradu Beogradu imas podvlacim crkve i hramove i to pravoslavne koje su povezane sa slobodnim zidarstvom a o ostalim poznatim simbolima Beograda i da ne govorim.."
A masona ima u svim strukturama drustva.....pa nije cudno ako ih ima i u ........
Михајло:Ај мало размисли, шта су урадили када су ушли у ЦАРИГРАД а после арапима и муслиманима арапима.
Немој заборавити да је у то време број ПРВОСЛАВНИХ АРАПА био 60%, а данас нажлост 30%. А разлог томе су ти твоје темплари или ти сатанисти, а и ови муслимани.
LJOTIC NIJE BIO FASISTA VEC SRPSKI NACIONALISTAMisha :.:Ниjе мртав Димитриjе Љотић. Он сада припада читавом Српству. Он сада припада небескоj Србиjи. А мртви су jачи него живи. Он jе сада jачи, него када jе био жив и спутан. Он сада jош више ради и поседуjе jош више снаге. Он тек сада ради. Хвала му.
Kao sto sam i rekao fashista UZAS!!!!!!
+perla6919:LJOTIC NIJE BIO FASISTA VEC SRPSKI NACIONALISTA
Тачноperla6919:LJOTIC NIJE BIO FASISTA VEC SRPSKI NACIONALISTA
КиМ:
Чим немаш аргумената вређаш и лупашMisha :.:Jeste li vi skinsi sta ste vi ja prosto ne mogu da verujem da je za vas Ljotic bio Nacionalista on je bio jedan izdajnik kakav bre nacionalista javno podrzavao Hitlera i to je za vas nacionalista izopaceni um bolesnik javno bio na strani okupatora i on za vas Nacionalista znate li vi sta uopste znaci ta rec?????
КиМ:Чим немаш аргумената вређаш и лупаш
Доста моје фамилије је страдало од фашиста и комуниста и зато би те замолио да ме не незиваш фашистом ни скинсом
Misha :.:Ne ja ne vredjam nego mi nije jasno kako mozes da se ponosis pomenutim licnostima?
Inace nije samo tebi stradalo od istih vec recimo i mojoj kako uzoj tako i siroj porodici tako da je to prica bez kraja.
I dalje ne mogu da shvatim da ti je Dimitrije Ljotic idol upravo iz tog razloga , ne razlikujem Ljotica od komunista prodanih dusa koji su samo stetu ucinili svom narodu ali postavi temu na nekom drugom mestu pa cemo pricati ovde se ipak prica o necem drugom!!!
КиМ:Димитрије Љотић ми је спасао чланове породица од фашиста. ЕТО ЗАШТО
Није имао утицаја па их спасао , већ су његове јединице напале Немце када су водили заробљенике, које су преузели од талијана.Misha :.:Vidis taj Ljotic je imao uticaja kod Nemaca pitam se zasto? Njegova desna ruka Marisav Petrovic je jednom prilikom mog rodjaka koji je bio svestenik i koji se nalazio u grupi za streljanje upitao : evo doslo je i moje vreme oce da pomognem evo dovoljno je jednu rec da kazem i nece te streljati!!! Moj pokojni rodjak na to mu odgovori: ako je moj zivot u tvojim rukama onda bolje da casno umrem kao i svi moji saputnici (misli na ove iz grupe na streljanje)!!!!
Toliko o casti Ljotica i ljudi oko njega samog. Da slazem se postojali su primeri gde su nekoga i mogli da spasu, ali to su neki sporadicni slucajevi inace Ljotic jeste bio fasista.