Maskare

Ricinusovo ulje stavljam stapicem za usi, uvece pre spavanja na trepavice i obrve.

Inace, i ja imam relativno krace trepavice - to je genetika - ne mogu nista. Ovo ulje je malo pomoglo ali kako sam i napisala trepavice su postale gusce i jace, ali ne i duze. Najvise sam uspela da produzim trepavice sa Loreal Telescopic maskarom (obicna zlatna je najbolja, ja sam probala sve). Jedino sto treba jedno 4-5 dana da se naviknes i da naucis kako se koristi ta maskara zbog neobicne cetkice ali mislim da bi ti se dopala.

eee hvala ti na preporuci, bash cu pogledati!

jel za trepavice kosisis samo obicno ricinusovo ulje, ili nesto pravis, meshash?
tnx

eee hvala ti na preporuci, bash cu pogledati!

jel za trepavice kosisis samo obicno ricinusovo ulje, ili nesto pravis, meshash?
tnx

Obicno ricinusovo ulje, kupila sam u apoteci oko 100 din je. :)
Tek sam posle 3 ned koriscenja pocela da primecujem neku malu razliku... ali sad nakon 2 mes se vec lepo vidi.

Drage moje, ide leto, kad ja baš nešto i ne volim da se šminkam, pa mi se šminka svodi samo na maskaru, malo bronzera da istaknem jagodice i sjajve za usne, povremeno ajlajner, za izlaske. I to je uglavnom to.

Ništa puderi, senke, olovke za oči i slično.

Zato od ta četiri komada sada tražim sve naj, naj (od onog meni priuštivog, a posebno sam spremna da izdvojim za, ni manje ni više, fenomenalnu maskaru).

Razmišljam se za L'ancom Hypnose - Doll eyes i molim vas da mi neko kaže svoja iskustva s anjom, ako ih ima.

preporučujem dve maskare koje su , po efektu, u rangu jedna druge

diorshow blackout
i eveline volume celebrity

taodje, za ljude koji nose sočiva preporučujem sve Lancomove, naročito Virtuose, daje potpuno lagane paperjaste treopavice, u korenu taman guste da ne preopterete kapak

treOpavice :hahaha:

da, odlicne su, mislim da piše da su dermatološki testirane i prilagodjene ljudima sa osetljivim očima
najlaganija maskara u tom smislu koju sam imala, estetski efekat odličan, a moje oči konačno više ne suze... posle sam se i udala

:lol:

Odlično, onda ću je probati do kraja meseca, dok potrošim ovu Collistar.

Interesuje me ona Doll eyes. Baš, baš.

Danas su mi u Sephori rekli da dođem bez maskare ovih dana da probam dve različite, pa da se odlučim.

Dajte neki predlog za finu maskaru, treba mi više za gustinu, ne za dužinu, da ne ostavlja grudvice i da se ne mulja na donji kapak pred kraj radnog vremena :mrgreen: Uz to da je pristojna cena, i da nije MF, od nje me mnogo grebu oči. :hvala:

love-maybelline-mascara.jpg

maybelline-new-york-the-one-by-one-mascara-from.jpg

Dajte neki predlog za finu maskaru, treba mi više za gustinu, ne za dužinu, da ne ostavlja grudvice i da se ne mulja na donji kapak pred kraj radnog vremena :mrgreen: Uz to da je pristojna cena, i da nije MF, od nje me mnogo grebu oči. :hvala:

Slažem se da je predložena One By One dobra, a sledeće srede ti je u Liliju popust od dvadeset procenata na sve maskare.

Inače su sve Maybelline maskare zaista super.

Imaš i Satin Black verziju ove maskare, tuba i četkica su iste, samo je malo efektnijeg sastava, crnja od regularne. :)

Neće svi isto pohvaliti jednu istu maskaru, ali one su zaista i više nego okej.

Imam osetljive oči i sa njihovim proizvodima za mene problema ama baš nikad nije bilo.

obo_satin_black.jpg

Ја сам била презадовољна њиховим старим маскарама са класичном четкицом. највише су ми се допале оне извијене за увијање, мада су и буцкасте за волумен супер.
Док су ми ове нове гумиране лоше. Циклама обична, као и она чипкаста слијепе трепавице. пробала сам још неколико произвођача са новим четкицама и ниједна ми не одговара.
Имам дуге трепавице, доста густе, и са старим маскарама је то дјеловало као са рекламе.... уз нове морам да рашчешљавам трепушке.
Покушавам да неђем неку која ће ваљати, и за сада ништа.

Пробала сам сребрну евелин, исто гумирана четкица, слијепи трепавице, успије то да се рашчешља или мало вјештије намаже, али ми је интересантно како се лако спира водом. Нема црних колутова око очију као са мејбелином, ако дуго стоји на трепавицама, зна и да спада помало, али то се дешава са већином. Због лакшег скидања ћу је опет купити.

Meni najbolja maskara svih vremena (više je nema), kupila sam je u maju pre tačno četiri godine, za šminkanje za maturu.

Pravi WOW!!! efekat sam s njom postizala, nema ko me nije pitao koja mi je to maskara na trepavicama kad sam je nosila.

I want her back. :(

may.jpg

Meni najbolja maskara svih vremena (više je nema), kupila sam je u maju pre tačno četiri godine, za šminkanje za maturu.

Pravi WOW!!! efekat sam s njom postizala, nema ko me nije pitao koja mi je to maskara na trepavicama kad sam je nosila.

I want her back. :(

may.jpg

...Slazem se u potpunosti - moja omiljena dnevna maskara iz low end ponude...Pristupacna, odlicnog kvaliteta, pogodna za osetljive oci, izuzetno prirodnog efekta, ali sasvim dovoljna za fino naglasavanje gustine i duzine, ne menja strukturu i miris veoma dugo, ne susi se, ne grudva, ne ljuspa, ne razmazuje, lako se nanosi, lako uklanja, pruza osecaj prirodnosti, lagana je i izdasna...Jedini nedostatak je manjak nijansi - proizvodili su je samo u crnoj boji...Steta...

Moram da kupim braon maskaru, do sada sam koristila Supershock brown/black maskaru, konacno se isusila - mrzela sam je... par puta sam bila u iskusenju i da je bacim...ali student sam "I don't have the luxury" :roll:
Uopste mi nije jasno zasto su te Supershock maskare toliko popularne. Ne prodje ni 1h i vec trebam da brisem fleke ispod ociju...
Imate neki dobar predlog? A da je cena ispod 10 evra?

Moram da kupim braon maskaru, do sada sam koristila Supershock brown/black maskaru, konacno se isusila - mrzela sam je... par puta sam bila u iskusenju i da je bacim...ali student sam "I don't have the luxury" :roll:
Uopste mi nije jasno zasto su te Supershock maskare toliko popularne. Ne prodje ni 1h i vec trebam da brisem fleke ispod ociju...
Imate neki dobar predlog? A da je cena ispod 10 evra?

Lancome Virtuose
nije ispod 10e ali se isplati
ili Loreal lash architect, ali ona je 15e

lash-architect-4d-mascara-by-loreal-paris-brown_17551_500.jpg

ili pogledaj neku Eveline, meni su sve njihove fenomenalne

da li neko zna gde se kupuje kozmetika klasik.jako je jeftina,videla sam prelepe trepavice na jednoj devojci,morala sam da je pitam cime ih maze i izvadi iz torbe i pokaze mi belu maskaru,pise klasik,kaze da je platila 200 din,al ne pitah je gde :(

da li neko zna gde se kupuje kozmetika klasik.jako je jeftina,videla sam prelepe trepavice na jednoj devojci,morala sam da je pitam cime ih maze i izvadi iz torbe i pokaze mi belu maskaru,pise klasik,kaze da je platila 200 din,al ne pitah je gde :(

Ako mislis na Classics - mozes tu da se raspitujes:
http://tradeexpress.co.rs/brendovi

bas sam gledala gde u NS da kupim Eveline dekorativnu kozmetiku pa sam slucajno naletela na to :)

ili pogledaj neku Eveline, meni su sve njihove fenomenalne

Hvala na preporuke... :) ...Ipak trazim nesto za moj budzet... narocito sad kad je majski junski rok.... sve pare potrosim na ispite, putovanja...

Ne znas cene mozda otpr ? Citala sam vec stvarno lepe stvari o Eveline maskarama, ali nikad da naletim na jednu da je vidim uzivo...

ja sam prezadovoljna avonovom super full crnom maskarom....moje retke, kratke sugave trepavice izgledaju kao vestacke.....a i pigmenti su bas jaki, crna je da crnja ne moze biti :))))....cak za moj ukus previse vestacki....

111727524-260x260-0-0_avon+avon+super+full+mascara+blackest+black+avon.jpg

Back