Maskare

Jeste, za nas "make up addicts" :D
Inace ta maskara jos uvek postoji tj zove se Long Lash maskara i jos uvek je u prodaji :)

20520-337339052_1.png

Iii napokon sam kupila dugo očekivanu Maybelline - Illegal Lengh, tanananaaa!!!

Razmišljala sam se trilion godina između nje i L'orealove, al' ljudi, što ja volim Maybelline, pa to vam je!!! :aha:

http://3.***************/-tPhVPC68Yyo/TwsRFTfsszI/AAAAAAAACO4/rw76OloeiDQ/s1600/Maybelline%2BIllegal%2BLength%2BMascara%2B001.JPG
uzela sam je juce jer je u toku akcija-dva njihova proizvoda,zuta cat eyes maskara NA POKLON!
Inace snizena je na nesto vise od 600 dinara,uzela sam i njihov sjaj i dobila maskaru na poklon,znaci za 1000 dinara-dve maskare i sjaj :)

uzela sam je juce jer je u toku akcija-dva njihova proizvoda,zuta cat eyes maskara NA POKLON!
Inace snizena je na nesto vise od 600 dinara,uzela sam i njihov sjaj i dobila maskaru na poklon,znaci za 1000 dinara-dve maskare i sjaj :)

Uh, Cat eyes je mnogo, mnogo dobra maskara!

Je l' to u Lilly-ju akcija? Znaš li do kad traje?

I, naravno, kakvi su ti utisci ako si ih probala?

Ja sam ovu sivu skoro već potrošila...

Ma, Maybelline rocks with mascaras, čim izađe nova, ko bez duše sam dok je se ne dočepam! :heart:

A stalno uzdišem za onima na njiihovom oficijelnom sajtu, koje nikad ne stignu do nas.

O, sudbo kleta. :(

Nisam ti ja merodavna za ocenjivanje maskara,meni je svaka odlicna jer imam prirodno duge,guste i dobre trepuske :)
Da,u Liliju.Na primer u Uscu im je nestalo zaliha pa je akcija zavrsena.Ja sam pronasla u mom kraju.Znaci,akcija traje dok ima zaliha.
Obe maskare su i vise nego odlicne!
Nekako mi je draza Cat eyes :)
Evo sad sam sredjivala maskare
Sve su se dobro pokazale,ali par bih izdvojila
Extra super lash-Rimmel
Lash overload-Oriflame
Naravno crvena,ciklama i zuta Maybelline
I love extreme-Essence
i maskara koja me je najvise iznenadila-Miss sporty XXLong

Znači, istina je za tu Essence? :think:

Hvala na svemu što si napisala, videću ovde u mom kraju u dva Lilija kakva je situejšn, a sutra svakako idem i u centar gde ih na svakom ćošku ima.

Meni je omiljena zelena Define-A-Lash od Maybellina, my dream mascara!

:zaljubljena:

Imam i ja lepe trepavice, nije mi problem izvući dužinu i gustinu koju god da mi daš u ruke, ali efekat postizanja mačkasto-lepezastog looka mi je bitan, što je sa Cat eyes piece of cake!

Baš obraćam pažnju na dizajn četkice, važniji mi je od sadržaja tubice.

Ja i nisam preterano zadovoljna sa 2000 kalorie (mada je upravo trosim :lol:).
Masterpiece je (meni) neuporedivio bolja.
A false lash effect je bacanje para.
(Sve pomenute su maxfactor, rekla bih da od low cost maskara jedino oni nesto valjaju..)

Imala sam 2000cal i meni se cini da ta maskara zgusti dlacice. Na primer, ako imas 20 dlacica ona ih zalepi i napravi na 3 debele...delovalo je toliko vestacki da se na kraju uzegla i bacila sam je.

Ja bih volela da kupim braon maskaru ili providnu (po sestrinoj preporuci, ona je prezadovoljna). Da li slucajno znate koja firma proizvodi rastresite i prirodne maskare u braon nijansi?

Koristila sam 2000 cal. Bila sam zadovoljna.... onako, mada za te pare mogu da nadjem i bolju maskaru.

Jedno vreme sam i ja trazila dobru braon maskaru, jedino prodaju Avon i Oriflame. Kupila sam Avon Supershock ali mi se nakon 2-3h uvek razmazala - nikad vise ... Ponekad ima i MaxFactor braon, ako naidjes, mada to nije cesto.

Efekat vestackih trepavica sam postigla samo sa Telescopic maskarom kad sam vec uvezbala kako se koristi. Ne kupujem je vise jer su jako podigli cenu... A drugi razlog je bas to da su mi trepavice bas ogromne s njom, pa mi se ne dopada taj "look" preko dana...

Sada koristim All In One Artdeco maskaru i jako sam zadovoljna sa njom. Prvo sam bila malo razocarana - ocekivala sam vise, ali kako sam je malo duze koristila, formula je postala gusca i sad daje fantastican rezultat. :ok:

Ja sam koristila Cat Eyes i efekat nije bio ovakav uopste, vise kao prosecna maskara nista ekstra. Verovatno zavisi od trepavica... moje su prirodno malo krace.

Ali maskara ima odlicnu cetkicu. :)

P.S - Cat Eyes i Falsies su mi inace totalno identicne maskare. Nikakvu razliku nisam primetila izmedju te 2. Cetkice se samo malo razlikuju. Efekat je isti.

Poslednja izmena:
563040_516260015054238_707562932_n.jpg

stavljena na brzaka...cat eyes

Meni se iskreno dopadaju kako su ti nasminkane trepavice.:ok: I moje izgledaju slicno kad stavim maskaru.
Jednom me je prodavacica u Sephori zaustavila i pitala koju maskaru koristim, jer su mi trepavice prelijepe. Tada sam koristila maskaru DiorShow Extase, i onda mi je ona rekla kako je i ona koristi i kako nikako ne moze da postigne taj efekat, ali sad koristim jos bolju maskaru Lancome- Hypnose Drama i prezadovoljna sam, jer bas lijepo istice oci.

Poslednja izmena:

Back