Maskare

Hani, ne znas dok ne probas, ali bojim se da te ne ohrabrim previse pa da budu bacene pare ako se pokajes, tako da cu da se suzdrzim od hvalospeva :lol:
Nije skupa, mislim da je oko 300, 400 dinara, ali avaj, not so sure about that :)
Ako ne zalis novac radi malo eksperimentisanja, try, why not? ;)

kupila sam je danas :D hvala na preporuci :zag:
ja sam zadovoljna, nije sad neki wow-effect, ali sasvim zadovoljavajuce
razdvaja trepavice i fino ih produzi :super:

300.jpg

:D

Citam vec mesecima reviews na raznim stranicama, cure su odusevljene ovom maskarom, visoke ocene ima, jedva cekam da je uzmem. :slika:
Pogledajte joj samo cetkicu, ovo ne moze da ne valja :zaljubljena: Joj bas je drama!:mrgreen:

Poslednja izmena:
Vazi, pogledacu kad se setim. :) I mene bas zanima, nadam se da nije skuplja.

Ovu maskaru svi hvale, sad je na akciji u Lilly-ju, akcija traje do 22-og, sa 1399 je snizena na 1119 din.

lash-architect-4d-l-oreal-e1322678976912.jpg

Jaooo jako volim maskare! Probala sam vec gomilu ...jedina sminka koju koristim skoro svaki dan!
All time favourite mi je verovatno Loreal Telescopic. Secam se trajalo mi je par dana da skontam kako se koristi ta cetkica ali kad sam naucila dugo sam kupovala tu maskaru. Sad koristim Loreal Double Extension Beauty Tubes, isto jako dobra maskara, uopste se ne razmazuje ceo dan ostaje ista a toplom vodom se lako skida uvece.

Cos50_2_Large.jpg

Poslednja izmena:
Da li je neko mozda probao ovu novu maskaru by Deborah? :flert:

Stalno cackam lakove na njihovim policama, pa ne mogu a da ne primetima da se odlicno prodaje i u drogerijama i u parfimerijama.

http://2.***************/-KO4DmNxPJPg/Tu5VCrdsJCI/AAAAAAAAAkk/01NMDARpozY/s320/deborah_milano-mascara-lash-creator-volume-care-szczoteczka-500x500.jpg

Da li je neko mozda probao ovu novu maskaru by Deborah? :flert:

Stalno cackam lakove na njihovim policama, pa ne mogu a da ne primetima da se odlicno prodaje i u drogerijama i u parfimerijama.

http://2.***************/-KO4DmNxPJPg/Tu5VCrdsJCI/AAAAAAAAAkk/01NMDARpozY/s320/deborah_milano-mascara-lash-creator-volume-care-szczoteczka-500x500.jpg

Skoro sam dobila ovu maskaru i stvarno je odlicna, ne razmazuje se, postojana je, trepavice su guste.... Meni je fenomenalna i ova
ess_MaxDefMascara_N_15.png
essence maskara. Ona tako fino rasceslja trepavice, ni maloih ne slepi, ma super je.

moje najooomiljenije :heart: :lol:

2000caloriecurvedbrush.jpg

loreal volume shocking je najbolja maskra ikad ali je ne proizvode vise ja mislim :(

l-oreal-volume-shocking-two-step-construction-mascara-black-582-p.jpg

i ova je dobra onako

maybelline-the-falsies.jpg

Apsolutno si u pravu, ova Volume shoking je stvarno sokantna sa njom su mi trepavice bile do obrva, koristila sam je bas retko i otalo je pola da se baci :( nisam znala da je vise ne prozivode ali bas je bila efektna.

2000calorie je super za svaki dan :ok:

Mejblin, Oriflejm, Ejvon i Rimel su skroz bezveze, nista mi se nisu dopada...od tih jeftinijih marki jedino sto je onaj svetlucavi puder iz Rimela dobar, sve ostalo...kupovina tek da se kaze da je nesto kupljeno :confused:

Poslednja izmena:

Back