Maskare

Da li je neka od vas mejbi bejbi probala ovu maskaru?

Pitam se ima li je kod nas.

Pogledaću i cenu na netu, ali nije isto ovde i u inostranstvu.

black_large.JPG

doll+eyes_large.JPG

mascara_large.JPG

Htela sam ovde jos odavno da pitam da li je neko koristio serume za produzavanje trepavica, koji se koriste zasebno od i ispod maskare? L'oreal ima takav.
Cos10d_1_large.jpg

Za ovo ne znam ali meni je zena koja radi u apoteci preporucila ricinusovo ulje... uvece da mazem sa time trepavice, pa deluje dok spavam. Valjda ce ih jako ojacati, malo produziti. Tako da sam pocela sa time pre 2 dana i javicu da li deluje za jedno mesec dana... Koristim maskare vec 10 god pa ono... primecujem da su mi trepavice slabije nego pre i malo krace...

P.s.- off topic ali rekla mi je da mazem i na obrve da lepo hrani dlacice. I naravno moze i na kosu ali to necu bojim se da ce mi umastiti kosu.. imam ja svoj Avon za suve krajeve sada :)

Poslednja izmena:
Thanks.

Mislila sam da je skuplja.

Pogledaću u obližnjoj parfimeriji koja drži Dior.

Molim! Pa sigurno imaju u svim radnjama gdje ima Dior :D najbolje je da ides u Sephoru, ako ima u tvom gradu,jer tamo ces je sigurno naci,(moja je kupljena tu ) a ima i jos maskara dobrih, naravno od Dior, tako da sigurno neces progrijesiti! ;)

Poslednja izmena:
I tako sad vec koristim ricinusovo ulje za trepavice i obrve vec vise od mesec dana... stavljala sam prvo svako vece, posle nedeljno 3 puta. Malo mi je zao sto nisam napravila slike before - after. Stvarno deluje trepavice su lepse, sjajnije i gusce, obrve isto. Sto se tice duzine dlake nikakvu razliku nisam primetila. Mislim da cu nastaviti sa ovim tretmanom jos dugo dugo, samo cu stavljati samo nedeljno 2x.

coco sunset, kako stavljas i koristis ricinusovo ulje?

LP maggie, kakva je ta nova maybelline mascara?

bash muku muchim sa maskarama. doduse nikad nisam probala neke tipa dior, lancome...ali realno ne znam ni sta da trazim.
u principu maskaru tek od nedavno koristim jer sam uvek smatrala da su mi trep.kratke i nista spec.ne dobijem time.
sada sam malo promenila stil sminkanja i maskara mi je postala nezaobilazan deo sminkanja.
najvise mi odg.maxfactor 2000, ali bih menjala. imam i osetljive ochi. trenutno koristim neku artdeco i ne dopada mi se.

neka preporuka?

I ja sam muku mucila sa maskarama... imam duge trepavice, pa ne mgou bilo sta da stavim, tj bilo je situacija kada mi se slijepe, pa neke koje su pravile grudvice, ma ne znam ni sama vise... najbolje je da odes u neku parfimeriju da ti oni objasne kakva maskara bi ti odgovarala, tako sam i ja pronasla svoju i savrsena mi je... a isto tako zavisi i sta trazis, da li za volumen, ma kako god objasnice ti lijepo sta ti treba, to je moja preporuka... ja sam jedno vrijeme koristila ovu
may.jpg
i bila je dobra, ali onda kad sam presla na diorovu, tek sam vidjela razliku...a, isto tako zavisi i koliko novca si spremna da izdvojis za maskaricu....

Ricinusovo ulje stavljam stapicem za usi, uvece pre spavanja na trepavice i obrve.

Inace, i ja imam relativno krace trepavice - to je genetika - ne mogu nista. Ovo ulje je malo pomoglo ali kako sam i napisala trepavice su postale gusce i jace, ali ne i duze. Najvise sam uspela da produzim trepavice sa Loreal Telescopic maskarom (obicna zlatna je najbolja, ja sam probala sve). Jedino sto treba jedno 4-5 dana da se naviknes i da naucis kako se koristi ta maskara zbog neobicne cetkice ali mislim da bi ti se dopala.

LP maggie, kakva je ta nova maybelline mascara?

bash muku muchim sa maskarama. doduse nikad nisam probala neke tipa dior, lancome...ali realno ne znam ni sta da trazim.
u principu maskaru tek od nedavno koristim jer sam uvek smatrala da su mi trep.kratke i nista spec.ne dobijem time.
sada sam malo promenila stil sminkanja i maskara mi je postala nezaobilazan deo sminkanja.
najvise mi odg.maxfactor 2000, ali bih menjala. imam i osetljive ochi. trenutno koristim neku artdeco i ne dopada mi se.

neka preporuka?

Ista je kao i obična One By One, samo crnja.

Oni su počeli da te Colossal formule izbacuju u klasično crnoj i carbon black verzijama.

I ja imam osetljive oči, koristim Collistar i nije loša, ali daleko od toga da sam dovoljno zadovoljna da je poželim opet u neseseru, nakon što je potrošim.

Deginitivno sam se odlučila na Lancome Hypnose - Doll eyes.

Eh taman kad potrosim 2FX da isprobam neku novu..:) posl god dana nisam eksperimentisala sa maskarama stalno kupujem provereno...
A poslednja Maybelline maskara mi je bila Falsies, jos kad se pojavila...

Je li? Zasto je dobra da li produzava trepavice ili sta radi? :)

pa pazi, koristim je tek nedelju dana tako da ne mogu da tvrdim da li zaista stimulise rast trepavica, jaca ih, itd.
ja inace imam prirodno duge trepavice pa mi to nije toliko ni bitno.
meni se maskara dopada zato sto lepo izvija i podize trepavice, bez grudvica i slepljivanja, postojana je ali je isto tako lako uklonim mlekom ili vlaznom maramicom. (sa drugim maskarama mi se cesto desavalo da se probudim sa dva crna monokla, i pored temeljnog uklanjanja sminke)
pre nje sam bas koristila ove maybelline maskarice i razlika je vise nego ocigledna :)

Poslednja izmena:
I ja sam koristila Double Extension maskaru (beauty tubes) i odlicna je.

3276737657_d697336945.jpg

Stvarno preporuka. Istina je da se lako skida mlakom vodom i da su trepavice prelepe ceo dan, ne razmazuje se. Ali nisam primetila da mi je maskara negovala trepavice i ako su je tako reklamirali...
Svejedno dobra je. :)

Back