joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
. . .:Doktorke su udobnije.Moon Child:a jesu bolje shelleys ili doktorke?
Za pocetak,1. su bile klasicne cokule,martins je od toga napravio biznis kad je video da se nekoliko posto lozi na to i da postaje "trend"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . .:Doktorke su udobnije.Moon Child:a jesu bolje shelleys ili doktorke?

a za te undergroundke nisam cula...kako izgledjau?(osim sto na shelly's podsecaju) 
Underground. . . Moja prva ljubav. . .marko87:kupio sam u nemackoj za 50 euro marke Underground, verovatno niko nikad nije cuo, ali jako su dobre (i pre svega jeftine) i uopste nisam imao problema sa bolom u nogama
Znaci one sto imaju britansku zastavu, paukovu mrezu i sl. Ali nesto nisam video da se prodaju.uuu,kul (8. . .:Inace prosle godine sam cuo da ce kod nas opet da pocnu da uvoze Underground ali samo one sto su ovako malo luckaste, da napisemZnaci one sto imaju britansku zastavu, paukovu mrezu i sl. Ali nesto nisam video da se prodaju.
)]]joGooOOD:paukova mreza je ok(donegle)ali engleska zastava me tako smara...vec je to preraslo u kic,i necu da se divim britaniji 8) i nije samo stvar u tome,radije cu sprejem sama nazvrljati nesto!!!
:wink: NAVUKLA SAM KEVU DA KUPI MARTINKE!!(sto je najsmesnije,ona je odrasla na shimikama,i za nju su okruglaste cipele/cizme smesne,no kada sam ih ja nabavila,pocela je da sa dozom ljubavi u glasu o mojim martinkama...kako su cool i kako su zesce...a ja naravno kez od uva do uva)

marko87:kupio sam u nemackoj za 50 euro marke Underground, verovatno niko nikad nije cuo, ali jako su dobre (i pre svega jeftine) i uopste nisam imao problema sa bolom u nogama

. . .:E da, zaboravioh u NS-u u Urban shopu je bio obicaj da uz Martine dobijes i pivo u limenci.

. . .:"Nemoj sine tata da vidi"![]()
Ja jedne doktorke imam jos od zimus i idalje me zuljaju kad ih duze nosim. Ono sat, sat i po i to je to preko toga mi bas i nije preporucljivo, a one od 14 kopci me mrzi da nosim jer previse imam da se sniram. Nekako sam naviko na 10 i to mi je. Jeste da ove od 14 bolje izgledaju i sve ali puno je. . .+SpookyGirl+:Ja sam moje kupila pre koju nedelju u Urban shopu (kod Doma omladine) za 8990 din. Crne Dr.Martens, 14 kopci, broj 42. Uzasno su udobne ( prva 3 dana nisu bile )... malo je samo zajebano kad se obuvam i izuvam(pogotovo na fizickom) ,ali vec sam stekla neku brzinu i naviku u tome.... lako se trci u njima, mada sam u pocetku mislila da to nije moguche.... sto se tice tezine, meni to nije problem...i nikad ne nosim 2 para charapa, i nikad se ne smrznem u njima, naprotiv.... za vishe informacija, visit www.drmatens.co.uk
roci ce te zuljanje za par dana?ajde plz?