mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
skrbina:Ej ljudi ja planiram da kupim martine posto ih obozavam ali visoka sam samo 1.58.Kazu da ne stoje niskim ljudima.hm sta mislite o ovome?![]()
KO te to slagao.. Ma ljudi ljubomorni.. HAHAHA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skrbina:Ej ljudi ja planiram da kupim martine posto ih obozavam ali visoka sam samo 1.58.Kazu da ne stoje niskim ljudima.hm sta mislite o ovome?![]()
Courtney:Imam ja i takvih planovamortishaaa:Courtney:He,heOdlicno,znaci nisam ja jedina zaludjena njima.Vidis ja tako dodjem kuci,izujem ih,ocistim i onada ih ponovo obucem i nosim i po kuci!E,bas sam luda!
![]()
HEHE![]()
Majke mi!!!!!!!
ti treba u ludaru BUUAHAHAHA (salim se naravno)
![]()
![]()
jedino mi se one bele kosulje ne uklapaju u sliku,ali ono,ako se obrovoljno prijavim,mozda me puste da nosim crnu
![]()
![]()
![]()
Cenim to.Hvala timortishaaa:Courtney:Imam ja i takvih planovamortishaaa:Courtney:He,heOdlicno,znaci nisam ja jedina zaludjena njima.Vidis ja tako dodjem kuci,izujem ih,ocistim i onada ih ponovo obucem i nosim i po kuci!E,bas sam luda!
![]()
HEHE![]()
Majke mi!!!!!!!
ti treba u ludaru BUUAHAHAHA (salim se naravno)
![]()
![]()
jedino mi se one bele kosulje ne uklapaju u sliku,ali ono,ako se obrovoljno prijavim,mozda me puste da nosim crnu
![]()
![]()
![]()
Ja cu ih zamoliti da ti daju crnu.. ipak, toliko mogu da ucinim za tebe..![]()

))))EEEE...I ja sam kupila MARTINKE i srecnija sam od tebe!!!!Imaju 20 kopci,crvene su i Dr.Martens...Courtney:Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????
Courtney:Najbolje su ti Shellys,imas u Piramidi na drugom spratu,a kostaju 7260.Cipjonka:Ja planiram da ih kupim.Koje su po vasem misljenju najbolje?Kolika im je cena sad?
Nadam se da ubrzo neces i zaplakati kad vidis koliko su doktorke lose. . . Od svih martina one su najgore. . .Anonymous:EEEE...I ja sam kupila MARTINKE i srecnija sam od tebe!!!!Imaju 20 kopci,crvene su i Dr.Martens...Courtney:Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????![]()
)) Nije ziva izasla iz busa.:shock: Uzas. Tako je pre neki dan drug iz odeljenja gurnuo drugog druga i eto,zamisli slucajnosti,ovaj pade bas na mene... :xmorrison_girl:MA SHELLYS RULES.Doduse moje su se vec izgrebale tako sto mi je neka glupaca stala stiklom na nogu busu.)) Nije ziva izasla iz busa.
ops:
E,morrisonko,ajde se registruj
))Sad cu ja kao moderator da resim problemMorrison_girl:E nikako ne mogu da se registrujem.Ja sam pre bila registrovana pod drugim nickom pa sam se odjavila a sad ne mogu da prijavim novi jer kazu da se neko drugi prijavio preko moje mail adrese????Zbunjena sam.
8) Pod kojim si nickom bila registrovana? Pazi,verovatno je taj neko pod tvojom adresom tvoj stari nick. Ti idi na Prijavite se,pa ukucaj sifru za stari nick,pa udji u profil,pa izmeni adresu,pa se onda oidjavi,pa se registruj kao morrisonka ili morrison_girl,ali sa malim "m" jer je tako lepse :wink: 
ops:

)

THINK ABOUT THAT!!!!!!!! :wink:uuhuuu:samo nemoj da se zeznes i budes kao svaka glupaca u gradu u dugom mantilu, sa pustenom kosom ( ili smedjom, ili farbanom crnom i crvenom )
onako sa rukama u dzepovima, sa crnim oko ociju,
a od muzike slusas Lukasa, ali KOGA BRIGA I ON IMA DUGU KOSU ( pusti me, neke ribe su me napale zato sto on ima dugu kosu, a obucene su kao metalke, a slusaju LUKASA! ). Nemoj biti obicna... i ne glancaj martinke, i nemoj, ali NEMOJ podvrtati pantalone onako pozerski ( VIDITE, JA IMAM MARTINKE )Voli ih sama. One zato i postoje.
nEMOJ IH GLANCATI!
Ti si pametna, ne brinem se ja...![]()