MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neupuceni ljudi ccc....')
najudobnija stvar koju posedujem....pogotovo leti...znaci cokule nosim non stop i ne,ne smrde a bas mi je veselo kad leti padne kisa a svi u starkama i sandalicama a ja skakucem po barama...letos u banji hodah kroz potok u njima :D :D mada to vise necu moci stare su 4 god i raspadaju se (od silnog nosenja naravno :))
@banshee
awwww rimljankeeeee :D i takve stvari mnogo volemi podrzavam...imam jedne malko modernizovane,e sad me podseti odo da ih vadim iz plakara :) PoZ

Courtney:
Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????

a ovo se nalazi na forumu muzika, ZASTO?

Ocean_state:
Vidis martinke nose pankeri metalci pa i rokeri. A oni spadaju u ljude koji slusaju muziku.
Pa ako Grandovci mogu pricati o njihovim "zabavnim" zivotima po citave sate sto ne bi mi o martinkama. Savrsenstvu ovog uzasnog sveta.

To to to to,taj odgovor sam i ocekivao i zeleo da ukazem na kontradiktornost,predrasude i glupos koji vladaju svetom!

Kakvo razmisljanje- STRASNO, znas ja sam panker jer nosim martinke, ja sam roker jer nosim KOZNU JAKNU, pa ne mogu da verujem da tako neko razmislja! ma ljudi covek ne ceni prema tome kako se oblaci ni koliko kinti ima ni koje je vere nacionalnosti ili slicno, isto tako to koju neko muziku slusa ili svira nema veze sa njegovim oblacenjem, sta mislis da je dovoljno obuti martinke, staviti kajlu, koznu jaknicu i biti roker, znas onda si roker dok si obucen ali zato uvece kada legnes u pidzami da spavas e onda nisi jer boga ti nisi se dolicno obukao... o ma sta ja pricam zar neko zaista moze tako da razmislja i misli kako odelo koje se nosi odredjuje muzicki pravac koji slusa svira ili slicno, pa nemojte mireci da Mitar Miric kada obuce koznu jasu stavi kajlicu i slicno postaje roker, sve pevajuci - NE MOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SUDBINE, o ljudi ...............
e cudu se ne mogu nacuditi i predrasudama koje vladaju umovima!

Guliverr:
To to to to,taj odgovor sam i ocekivao i zeleo da ukazem na kontradiktornost,predrasude i glupos koji vladaju svetom!

Kakvo razmisljanje- STRASNO, znas ja sam panker jer nosim martinke, ja sam roker jer nosim KOZNU JAKNU, pa ne mogu da verujem da tako neko razmislja! ma ljudi covek ne ceni prema tome kako se oblaci ni koliko kinti ima ni koje je vere nacionalnosti ili slicno, isto tako to koju neko muziku slusa ili svira nema veze sa njegovim oblacenjem, sta mislis da je dovoljno obuti martinke, staviti kajlu, koznu jaknicu i biti roker, znas onda si roker dok si obucen ali zato uvece kada legnes u pidzami da spavas e onda nisi jer boga ti nisi se dolicno obukao... o ma sta ja pricam zar neko zaista moze tako da razmislja i misli kako odelo koje se nosi odredjuje muzicki pravac koji slusa svira ili slicno, pa nemojte mireci da Mitar Miric kada obuce koznu jasu stavi kajlicu i slicno postaje roker, sve pevajuci - NE MOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SUDBINE, o ljudi ...............
e cudu se ne mogu nacuditi i predrasudama koje vladaju umovima!

E guliver
Ja slusam pank nekih dve godine a martinke sam kupio ove jeseni. Mozes ti meni da pricas sta god. A koji to rokeri nose "kajlice"? Ne znam odakle si to pokupio.

Eto i ja imam martinke i to dvoje.
1.bordo rangers. 10 rupica
2.crne rangers 10 rupica, skoro sam ih kupio. Najbolje obuca koju sam nosio. Na prednjem dijelu imas celik protiv kerova i mogucih problema.A i peta je ojacana. Zanimljivo, kada nosis mart. ljeti i izvadis nogu. Noga uopste ne smrdi na znoj nego na kozu. Sto je OK.
Imam 5 pari razlicitih pertli. pa ako je neko za razmjenu.

Prilozi

• martinke.jpg
    martinke.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 33
E bass su ti lepe martinoze.
I ja imam dva para. Druge su zapravo vojne i imaju neka dva kaisa od mog dede stare 35 godina ali su super. ALi moje Shellyske su najbolje. 14 kopci 29 eksera u obe. Koliko se secam. Sad cu da ih obucem.

Rangers na ovoj gore slici ima 14 r, a moje 10. Ali su skoro iste. Jesuli tvoje izgrebane.

Kad sam svirao na motorijadi, mene stari odluci castit vijetnamkon, u urbanshopu u Banja Luci. I tamo, vamo, svi moji iz benda imaju marte, a ja dodjem u nekim lijevim cizmama. i tako on meni kupi, I ja sav sretan, ono bordo (trazio sam crne ali ih nije bilo). Zaprijeti on meni nemoj da ih grebes...(lakirane). Sad su malo izgubile sjaj, ali su super sa samo nekoliko ogrebotina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back