JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
uf jedva cekam da ih kupim,martine su zakon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce sam videla 3 emosa sa martinkama, utrpali u pantole u marte
i setaju se...
Volim martinke da nosim na svirkama, zato sto cesto upadnem u sutku, volim da
hodam u njima, a nista radi izgleda...Divno izgledaju, ali nisu to samo obicne "cizme"...
E to , nekako mi vojne chizme mog caleta udobnije od nekih usranih patika .
A oooovooo? ^^
A oooovooo? ^^
Teodora,konju vodeni,ne bi valjda nosila ono gore?!
Ne treba preterivati,previse su upadljivei napadne...one moje su mi divne,o kako volim da silazim niz stepenice u njima,volim taj zvuk
![]()
hahha,u njima bi možda bila moje visine![]()
one moje su mi divne,o kako volim da silazim niz stepenice u njima,volim taj zvuk![]()
e martinke , pa za njih do Beograda da samo odem i da ih kupim pored toga nije fer sto ih samo ima tamo ,stvarno nije , ma mozda i odem no ajd mi recite koliko sad kostaju ? pa na to da dodam jos 2000 za bus, taxi i sl ........
A oooovooo? ^^
bardan zhelim,
malo da se pohvalim. uzeo sam Shellys 14 kopchi pre nedelju dana. Utisak: da je bolje nebi valjalo
jeste da zhiljaju ali osecaj je kao u hotelu.
ali imam jedan problem (ako je to problem uopshte), guli mi se djon na peti. sam coshak djona (deo na kojim prvo nagazim petom kad koraknem. hoce se ono tako stavno guliti ili ce doci do neke granice i prestati da se guli? pochinje da me zabrinjava poshto nebi bash bio srecan da mi je djon na peti sav nejednak. imali nekor reshenje za to ili to tako treba?
ja na kraju uzeh ove