xpforswodniw
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
I ja sam izgubio prednji dio djona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ce ti bele?xpforswodniw:Meni svaka 2 mjeseca puknu. Imam ih razne. plave, zelene, bijele, bordo, crne ne brojim. Uz razlicitu odjecu razlicite pertle.
Banshee jel znas gde u bgdu mogu da se kupe rimljanke?? Ja ih vec nekoliko dana trazim, medjutim bez uspeha....Banshee:imam dr martens,14 kopci,prvih mesec dana dok ih nisam razgazila su me otkidale noge,sada su mi najudobnije cipele koje imam.
pored rimljanki naravno...
Sweet_Jane:Banshee jel znas gde u bgdu mogu da se kupe rimljanke?? Ja ih vec nekoliko dana trazim, medjutim bez uspeha....
. . .:Koji ce ti bele?

Je li to moje oci dobro vide?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Courtney:kupih u atini rangers bordo sa 20 kopci...mnogo su slatke![]()
C c c c. . . To ti u zivotu ne treba. . .xpforswodniw:One su predvidjene za koncerte. (PUNK)
e kada mi to kazes ti,dokle sam dogurao,,,inace kaze se iskompleksiranCobRa-SiC-:Alje ovaj gluviver izkomleksiran...
Nisam ni turbo folker, ni roker, ni reper, samo covek koji voli muziku uopste, a ova tema se ne bavi mojom licnoscu,ovde je pokusaj da se martinke dovedu u vezu sa muzikom,naravno to je glupo i besmisleno ali sta cemo.............CobRa-SiC-:A toje sigurno jerje on turbofolker...
Banshee:evo su moje,kacila sam ih na nekoj drugoj temi
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2423666&postcount=197
a martinke nisam slikala
mislis urbanfolker.
guliverr je prvi i jedini zvanicni,samoprozvani urbanfolker u gradu![]()
Ocean_state:E guliver
Ja slusam pank nekih dve godine a martinke sam kupio ove jeseni. Mozes ti meni da pricas sta god. A koji to rokeri nose "kajlice"? Ne znam odakle si to pokupio.
nemojGuliverr:Eto vidis sam si potvrdio ono sto sam pricao,znaci dok nisi kupio martinke takodje si bio panker, sada sa njima ili bez njih nisi ni veci ni manji panker nego sto si to bio ranije, to je poenta price, odelo neodredjuje koju muziku volis niti moze odelo da bude vezano za muzicki pravac, ato apropo kajlica, pa ima nekih umisljenih rokera koji furaju takav fazoncic!
Bodom:pa ne znam za vas ali ja nikad nisam videla nekog ko slusa pop/folk/rap/r&b/itd. a da nosi martinke...
tako da to uglavnom ide uz muziku...
Bodom:pa ne znam za vas ali ja nikad nisam videla nekog ko slusa pop/folk/rap/r&b/itd. a da nosi martinke...
btw ja imam Steel, crne, 10 kopci. i jako su udobne.naviknula sam se odavno...[/QUOTE
Da ali sam video ljude koji slusaju pan i nose "normalne" patike!]
Makijavelli:nemojda
pricas
gluposti![]()
![]()
Guliverr:Bodom:pa ne znam za vas ali ja nikad nisam videla nekog ko slusa pop/folk/rap/r&b/itd. a da nosi martinke...
btw ja imam Steel, crne, 10 kopci. i jako su udobne.naviknula sam se odavno...[/QUOTE
Da ali sam video ljude koji slusaju panK i nose "normalne" patike!]
Tesko. Ja nosim neke iscepane. Al' ima nas razih.
A sta su to normalne patike ako se moze znati? Jesu li to one koje nosi vise od 50% svetske populacije mozda?Guliverr:Bodom:pa ne znam za vas ali ja nikad nisam videla nekog ko slusa pop/folk/rap/r&b/itd. a da nosi martinke...
btw ja imam Steel, crne, 10 kopci. i jako su udobne.naviknula sam se odavno...
Da ali sam video ljude koji slusaju pan i nose "normalne" patike!
Guliverr:e kada mi to kazes ti,dokle sam dogurao,,,inace kaze se iskompleksiran
Guliverr:Nisam ni turbo folker, ni roker, ni reper, samo covek koji voli muziku uopste, a ova tema se ne bavi mojom licnoscu,ovde je pokusaj da se martinke dovedu u vezu sa muzikom,naravno to je glupo i besmisleno ali sta cemo.............