MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sweet_Jane:
Banshee jel znas gde u bgdu mogu da se kupe rimljanke?? Ja ih vec nekoliko dana trazim, medjutim bez uspeha....

pa ja znam jedino gde moje imaju da se kupe,one sa slike sto sa okacila.

a to ti je prodavnica grubina,to je valjda cika ljubina ulica,ista ulica u kojoj se nalazi australijska ambasada,samo na kraju,ili kada udjes sa trga republike,u tu ulicu,odmah sa leve strane.ta ti je inace paralelna sa vasinom.

ja sam kupila prosle godine i bukvalno ne izlazim iz njih ekstra su udobne. :D a bile su da se kupe braon i crne...videla sam i ove godine da ih imaju ali nisam pogledala cenu.

Ocean_state:
E guliver
Ja slusam pank nekih dve godine a martinke sam kupio ove jeseni. Mozes ti meni da pricas sta god. A koji to rokeri nose "kajlice"? Ne znam odakle si to pokupio.

Eto vidis sam si potvrdio ono sto sam pricao,znaci dok nisi kupio martinke takodje si bio panker, sada sa njima ili bez njih nisi ni veci ni manji panker nego sto si to bio ranije, to je poenta price, odelo neodredjuje koju muziku volis niti moze odelo da bude vezano za muzicki pravac, ato apropo kajlica, pa ima nekih umisljenih rokera koji furaju takav fazoncic!

pa ne znam za vas ali ja nikad nisam videla nekog ko slusa pop/folk/rap/r&b/itd. a da nosi martinke...
tako da to uglavnom ide uz muziku...

btw ja imam Steel, crne, 10 kopci. i jako su udobne.naviknula sam se odavno...

Guliverr:
Eto vidis sam si potvrdio ono sto sam pricao,znaci dok nisi kupio martinke takodje si bio panker, sada sa njima ili bez njih nisi ni veci ni manji panker nego sto si to bio ranije, to je poenta price, odelo neodredjuje koju muziku volis niti moze odelo da bude vezano za muzicki pravac, ato apropo kajlica, pa ima nekih umisljenih rokera koji furaju takav fazoncic!
nemoj
a010.gif
da
a010.gif
pricas
a010.gif
gluposti
a010.gif

Bodom:
pa ne znam za vas ali ja nikad nisam videla nekog ko slusa pop/folk/rap/r&b/itd. a da nosi martinke...

Pa ima svakakvih ljudi. Evo primjer: Moj se stari nakon zavrsenog faxa u BG, vratio kuci, i on nako sav ozbiljan, nasao posao i dao mom djedu neke stare doktorke. I djed ih i dan danas nosi u stali, njivi...

Bodom:

btw ja imam Steel, crne, 10 kopci. i jako su udobne.naviknula sam se odavno...[/QUOTE

Da ali sam video ljude koji slusaju pan i nose "normalne" patike!]

Guliverr:
Bodom:

btw ja imam Steel, crne, 10 kopci. i jako su udobne.naviknula sam se odavno...

Da ali sam video ljude koji slusaju pan i nose "normalne" patike!
A sta su to normalne patike ako se moze znati? Jesu li to one koje nosi vise od 50% svetske populacije mozda?

Guliverr:
Nisam ni turbo folker, ni roker, ni reper, samo covek koji voli muziku uopste, a ova tema se ne bavi mojom licnoscu,ovde je pokusaj da se martinke dovedu u vezu sa muzikom,naravno to je glupo i besmisleno ali sta cemo.............

Ma jesi ti turbofolker... negosi izkompleksiran pa neš ni sebida priznaš... a kamoli nekome drugome... da da.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back