MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
. . .:
A sta su to normalne patike ako se moze znati? Jesu li to one koje nosi vise od 50% svetske populacije mozda?

a mislis da medju tih 50 % populacije koji ne nosi martinke nema pankera? Uopste sada nije vazno sta su za koga normalne patike, posto je to diskutabilan termin zato sam normalne i satavio pod navodnike!

CobRa-SiC-:
Ma jesi ti turbofolker... negosi izkompleksiran pa neš ni sebida priznaš... a kamoli nekome drugome... da da.
Dobro jesam, onda Robi Vilijams svira Turbo Folk, onda Turbo Folk svira i Elvis Prisli,tj svirao je, onda turbo folk svira i RHCP , onda turbo folk svira i Remos, onda ga sviraju i Neverne Bebe, Generacija 5, Dugmici itd. da posto znas ja jadan i ovako iskompleksiran sve njih slusam.... mora da oni iskompleksirani svi..ja verujem da je tako!

Vi nikako da shvatite da to sto neko slusa Lukasa ili T Zdravkovica, Harisa,Bracu Matice i sl . ne znaci da slusa samo to...ali ako ce tebi da bude lakse ako ja priznam da sam iZkompleksiran(kako ti prvobitno u neznanju rece pa posle kao,nije to to) i ako ti je lakse da priznam da sam TURBOFOLKER, Evo i za jedno i za drugo si upravu, samo mirno spavaj molim te!

Guliverr:
Dobro jesam, onda Robi Vilijams svira Turbo Folk, onda Turbo Folk svira i Elvis Prisli,tj svirao je, onda turbo folk svira i RHCP , onda turbo folk svira i Remos, onda ga sviraju i Neverne Bebe, Generacija 5, Dugmici itd. da posto znas ja jadan i ovako iskompleksiran sve njih slusam.... mora da oni iskompleksirani svi..ja verujem da je tako!

Vi nikako da shvatite da to sto neko slusa Lukasa ili T Zdravkovica, Harisa,Bracu Matice i sl . ne znaci da slusa samo to...ali ako ce tebi da bude lakse ako ja priznam da sam iZkompleksiran(kako ti prvobitno u neznanju rece pa posle kao,nije to to) i ako ti je lakse da priznam da sam TURBOFOLKER, Evo i za jedno i za drugo si upravu, samo mirno spavaj molim te!

Pa sviraju... štaz ti misio ? Eejoooj...

Da...

Guliverr:
a mislis da medju tih 50 % populacije koji ne nosi martinke nema pankera? Uopste sada nije vazno sta su za koga normalne patike, posto je to diskutabilan termin zato sam normalne i satavio pod navodnike!
Da znam ko nisi pomislio bih da jesi. . .
Sto se tice toga ko sta nosi u danasnjem svetu je jako diskutabilno. . . Kod nas je idalje nekako ostalo da ce matrine nositi najcesce rokeri, metalci i PUNK-eri mada i ovi danasnji fenseri kako su krenuli ne bi me cudilo da ih obiju mada cisto sumnjam. . . Bodlje, kombatice i kreste cini mi se im je dovljno. . .
E sad kakve veze marine i starke imaju sa muzikom, direntne nikakve. Ali preko ljudi koji ih nose imaju i zato te teme o njima postoje. Imas li jos kakvih pitanja?

. . .:
Da znam ko nisi pomislio bih da jesi. . .
Sto se tice toga ko sta nosi u danasnjem svetu je jako diskutabilno. . . Kod nas je idalje nekako ostalo da ce matrine nositi najcesce rokeri, metalci i PUNK-eri mada i ovi danasnji fenseri kako su krenuli ne bi me cudilo da ih obiju mada cisto sumnjam. . . Bodlje, kombatice i kreste cini mi se im je dovljno. . .
E sad kakve veze marine i starke imaju sa muzikom, direntne nikakve. Ali preko ljudi koji ih nose imaju i zato te teme o njima postoje. Imas li jos kakvih pitanja?

Znaci ko ne nosi martinke nije panker,jel to hoces da kazes?

Banshee:
nemo sad da me lozis...sam si reko nede tamo na temi od tarmiju,lukaCu ili gagici da ti slusas urban folk :D

Ne ja sam rekao da je po meni termin turbofolk neadekvatan i da bih sta je to urbani folk mogao da shvatim a turbofolk je po meni samo fikcija...seti se zar nisam tako rekao....ali nisam rekao da sam urbani folker iako slusam Lukasa,matice, T Zdravkovica.. jer ja istovremeno i podjednako slusam i vec gore navedene RHCP, R Vilijamsa, Colu ,Dugme i slicno, dakle nisam ni FOLKER(ma sta ispred stajalo) ni ROKER, ni POPER(ako se tako glupa slozenica moze izvesti) ja slusam ono sto je po mom misljenju dobro,kvalitetno i sto mi odgovara, a bas me briga kom muzickom pravcu pripada!

. . .:
Ne. Jasno se vidi sta sam hteo da kazem.

Izvini ali u cemu se ja i ti sporimo, pazi ovu temu je pokrenula osoba koja je kupila MARTINKE iako su joj neudobne(sto se vidi iz njenog monologa) misleci da ce tako da postane veci panker nego sto je bila do tada! STO JE NEBULOZNO, ja na tome insistiram tj.da odeca ,obuca i sta vec neodredjuje muzicko opredeljenje nekoga!

Guliverr:
Izvini ali u cemu se ja i ti sporimo, pazi ovu temu je pokrenula osoba koja je kupila MARTINKE iako su joj neudobne(sto se vidi iz njenog monologa) misleci da ce tako da postane veci panker nego sto je bila do tada! STO JE NEBULOZNO, ja na tome insistiram tj.da odeca ,obuca i sta vec neodredjuje muzicko opredeljenje nekoga!
Osoba sto je pokrenula temu u to vreme nije ni slusala punk. . . :roll:
Tako da se malo raspitaj pre nego sto odgovaras ;)

. . .:
Osoba sto je pokrenula temu u to vreme nije ni slusala punk. . . :roll:
Tako da se malo raspitaj pre nego sto odgovaras ;)

Procitaj prvi post,a ako je istina to sto ti pricas onda jos gore,jer ispada da je postala pankerka kada je kupila martinke,i da ih je kupila jer se bez njih ne moze biti panker...

Ma bre glup si.
Punkeri kupuju martinke obicno radi bezbednosti.
A sta ti kazes da ima fensera koji nose martinke i rascepane kosulje?
Ili da ima pankera u FILA duksu i nike patikema i PUMA trenerci?
Pa ipak mora biti neke razlike.

Guliverr:
Procitaj prvi post,a ako je istina to sto ti pricas onda jos gore,jer ispada da je postala pankerka kada je kupila martinke,i da ih je kupila jer se bez njih ne moze biti panker...
:roll: Ko je ikad rekao da je ona posle tog pocela da slusa PUNK? Poslednji put kad sam se cuo sa njom ona ga nije slusala. . .

Ocean_state:
Ma bre glup si.
Punkeri kupuju martinke obicno radi bezbednosti.
A sta ti kazes da ima fensera koji nose martinke i rascepane kosulje?
Ili da ima pankera u FILA duksu i nike patikema i PUMA trenerci?
Pa ipak mora biti neke razlike.

silna bezbednost....da kazem i ovo drugo i ovo trece!

. . .:
:roll: Ko je ikad rekao da je ona posle tog pocela da slusa PUNK? Poslednji put kad sam se cuo sa njom ona ga nije slusala. . .

e pa iz njenog prvog posta se da zakljuciti da je ili da bar umislja da je pankerka, e a kako je to moguce ako nije ni ranije slusala a ni sada ne slusa pank,verovatno samo putem martinki!

Guliver aj oladi majke ti. . .
Courtney ne slusa PUNK (ili to bar nije bio slucaj te davne 2003-e) i mani se vise toga. . . Tema postoji jer je povezana sa PUNK-om, Metalom, OI!, Ska i sl. tako da eto zasto postoji i nece biti lokovana? Zadovoljan?

Guliverr:
Bodom:
pa ne znam za vas ali ja nikad nisam videla nekog ko slusa pop/folk/rap/r&b/itd. a da nosi martinke...
tako da to uglavnom ide uz muziku...

btw ja imam Steel, crne, 10 kopci. i jako su udobne.naviknula sam se odavno...[/QUOTE

Da ali sam video ljude koji slusaju pan i nose "normalne" patike!]

e,mnogo njih bi htelo ali nemaju svi da daju 100e za martinke!
znam dosta njih koji ne mogu da skupe ni za starke,a kamoli za martinke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back