Marko Vidojković

Marko je blizu Velsu koliko sam ja blizu mentalnoj stabilnosti, ali to je i meni palo na pamet,mada je Vels plus Cak Palahnjuk dobitna kombinacija, pardon, pravo ludilo i haos. Procitaj Irvin Vels Katolicka krivica ( Razgovor s andjelom, uredio Hornbi )
Nisam zeleo da prozivam Vidojkovica, naprotiv, mislim da je u 10 naj u Srbiji a da mora malo da se potrudi, tj. da doceka bolju vutru u kraju.

Zaista ne znam zasto se toliko polemise o Marku Vidojkovicu.Dobro je poznato da covek pise dnevnike za maloumne ljude koji ga citaju.Nisu svi u fazonu Dostojevskog i tolstoja.Nazalost mnogo je vise onih koji Marka,anabelu Basalo ,Ljiljanu Habjanovic_Djurovic i slicne smatraju piscima.Surova realnost...

blacknymph:
Zaista ne znam zasto se toliko polemise o Marku Vidojkovicu.Dobro je poznato da covek pise dnevnike za maloumne ljude koji ga citaju.Nisu svi u fazonu Dostojevskog i tolstoja.Nazalost mnogo je vise onih koji Marka,anabelu Basalo ,Ljiljanu Habjanovic_Djurovic i slicne smatraju piscima.Surova realnost...

Surova je realnost i da niko ne može diktirati ukus nekome :wink:
Svaka roba nađe kupca.

blacknymph:

To sto si napisao da pise "dnevnike za maloumne ljude" :roll: ,time si uvredio njegove citaoce,pa i mene i samo zato ti se obracam. :evil: Ali ok to vise govori o tebi nego o svima nama koji ga citamo i pratimo njegov rad. :lol:
Da li je to fazon Dostojevskog i Tolstoja??? 8)

I sta ti mislis zasto se polemise o Marku Vidojkovicu,na stranici koja je predvidjena za to?
Produzi dalje,sevaj ako ti ovde nesto ne odgovara. :evil: :evil: :evil:

Ja nisam napisao vec napisala. Zanski rod! A o Marku imam pravo da iznesem svoje misljenje bas zato sto sam procitala sve njegove knjige i sto sam, uporedivsi ih sa pravim piscima i njihovim romanima, shvatila da su tesko sranje i sramota za srpsku knjizevnost. E vidis mene kao mladu i osvescenu osobu ovakva knjizevna scena vredja i boli! Naravno to je moje misljenje a ako ti volis da zaglupljujes sebe, citas satro namazane lazi na kojima se gomila kapitalizama, uz to jos prave retarda od tebe, onda samo napred...Stvarno mi te zao ali sta da se radi, valjda ces odrasti jednog dana :( ...

blacknymph:
Ja nisam napisao vec napisala. Zanski rod! A o Marku imam pravo da iznesem svoje misljenje bas zato sto sam procitala sve njegove knjige i sto sam, uporedivsi ih sa pravim piscima i njihovim romanima, shvatila da su tesko sranje i sramota za srpsku knjizevnost. E vidis mene kao mladu i osvescenu osobu ovakva knjizevna scena vredja i boli! Naravno to je moje misljenje a ako ti volis da zaglupljujes sebe, citas satro namazane lazi na kojima se gomila kapitalizama, uz to jos prave retarda od tebe, onda samo napred...Stvarno mi te zao ali sta da se radi, valjda ces odrasti jednog dana :( ...

Super,sada znam i da si zensko :roll: .Mozes ti da ostavis svoj komentar na ovu temu ali nije lepo da vredjas ljude kojima se to za razliku od tebe dopada.I samo jos nesto,bilo ti je potrebno da procitas sve njegove knjige da bi shvatila da je to "sranje i sramota za Srpsku knjizevnost",sta nisi mogla posle prve ,nego si morala sve da ih procitas.
Meni kada je nesto njesra Ja cak necu ni da zavrsim do kraja sa citanjem odmah ostavljam i ne zanima me vise to. :evil:

I to da li sam Ja odrasla ili ne,ne zavisi od toga sta citam,znas!!!! :roll:

JESSA:
Super,sada znam i da si zensko :roll: .Mozes ti da ostavis svoj komentar na ovu temu ali nije lepo da vredjas ljude kojima se to za razliku od tebe dopada.I samo jos nesto,bilo ti je potrebno da procitas sve njegove knjige da bi shvatila da je to "sranje i sramota za Srpsku knjizevnost",sta nisi mogla posle prve ,nego si morala sve da ih procitas.
Meni kada je nesto njesra Ja cak necu ni da zavrsim do kraja sa citanjem odmah ostavljam i ne zanima me vise to. :evil:

I to da li sam Ja odrasla ili ne,ne zavisi od toga sta citam,znas!!!! :roll:
Ja isto tvrdim da je sramota za srpsku knjizevnost pa sam uzela da procitam sve, prvo sam procitala Kandze i zakljucila i evo sada citam ostalo ne bi li uspela nesto da pronadjerm ali tesko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blacknymph:
SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okata:
Ja isto tvrdim da je sramota za srpsku knjizevnost pa sam uzela da procitam sve, prvo sam procitala Kandze i zakljucila i evo sada citam ostalo ne bi li uspela nesto da pronadjerm ali tesko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti si vec napisala dovoljno svojih komenter na ovu temu.
Zasto se ponavljas,samo da se broji,ha???? :roll: :roll: :roll:

Za razliku od tebe ja da bih volela ili mrzela nesto moram to dobro da poznajem kako bi imala argumente da branim svoje misljenje!Drugo, ovaj sajt je postavljen da bi ljudi izneli svoje misljenje o Marku i njegovim hm... romanima ako se mogu uopste tako nazvati a ne da bi mu lizali bulju, mada tebi to ocigledno ne smeta,samo napred, samo pazi da ne dobijes trovanje jezika ili tako nesto! Koliko sam ja primetila ovo nije Marko Vidojkovic Fan Club vec mesto gde svako moze da iznese svoje misljenje o njegovom radu ili neradu isto tako nisam primetila da ga ovde bas svi vole i da ovde svi dolaze samo zato sto su im njegovi romani do jaja. I jos jedna stvar koliko je koji covek zreo i odrastao ne meri se draga moja po godinama jer postoji nesto sto se zove fizicka i umna zrelost a ti ovo drugo po svemu sudeci nisi dostigla. Nemoj mnogo da se sikiras za Marka i njegovu knjizevnu buducnost.Inace ga poznajem licno i mogu da ti kazem da nije tip koji se previse sikira zbog negativnih komentara o sebi. On draga moja ima citavu marketing ekipu B92 iza sebe i gomilu naivcina koji kao zombiji hrle da se guse u njegovim lazima i da mu pritom pune dzepove. Budi mi zdrava, lepa i nadrkana kao sto i jesi. Poz!

blacknymph:
Za razliku od tebe ja da bih volela ili mrzela nesto moram to dobro da poznajem kako bi imala argumente da branim svoje misljenje!Drugo, ovaj sajt je postavljen da bi ljudi izneli svoje misljenje o Marku i njegovim hm... romanima ako se mogu uopste tako nazvati a ne da bi mu lizali bulju, mada tebi to ocigledno ne smeta,samo napred, samo pazi da ne dobijes trovanje jezika ili tako nesto! koliko sam ja primetila ovo nije Marko Vidojkovic Fan Club vec mesto gde svako moze da iznese svoje misljenje o njegovom radu ili neradu isto tako nisam primetila da ga ovde bas svi vole i da ovde svi dolaze samo zato sto su im njihovi romani do jaja. I jos jedna stvar koliko je koji covek zreo i odrastao ne meri se draga moja po godinama jer postoji nesto sto se zove fizicka i umna zrelost a ti ovo drugo po svemu sudeci nisi dostigla. nemoj mnogo da se sikiras za marka i njegovu knjizevnu buducnost.Inace ga poznajem licno i mogu da ti kazem da nije tip koji se previse sikira zbog negativnih komentara o sebi. On draga moja ima citavu marketing ekipu B92 iza sebe i gomilu naivcina koji kao zombiji hrle da se guse u njegovim lazima i da mu pritom pune dzepove. Budi mi zdrava, lepa i nadrkana kao sto i jesi. Poz!

Uuuuuuuuuuuuuuuuu... sta ti rece. :P

blacknymph:
Za razliku od tebe ja da bih volela ili mrzela nesto moram to dobro da poznajem kako bi imala argumente da branim svoje misljenje!Drugo, ovaj sajt je postavljen da bi ljudi izneli svoje misljenje o Marku i njegovim hm... romanima ako se mogu uopste tako nazvati a ne da bi mu lizali bulju, mada tebi to ocigledno ne smeta,samo napred, samo pazi da ne dobijes trovanje jezika ili tako nesto! Koliko sam ja primetila ovo nije Marko Vidojkovic Fan Club vec mesto gde svako moze da iznese svoje misljenje o njegovom radu ili neradu isto tako nisam primetila da ga ovde bas svi vole i da ovde svi dolaze samo zato sto su im njegovi romani do jaja. I jos jedna stvar koliko je koji covek zreo i odrastao ne meri se draga moja po godinama jer postoji nesto sto se zove fizicka i umna zrelost a ti ovo drugo po svemu sudeci nisi dostigla. Nemoj mnogo da se sikiras za Marka i njegovu knjizevnu buducnost.Inace ga poznajem licno i mogu da ti kazem da nije tip koji se previse sikira zbog negativnih komentara o sebi. On draga moja ima citavu marketing ekipu B92 iza sebe i gomilu naivcina koji kao zombiji hrle da se guse u njegovim lazima i da mu pritom pune dzepove. Budi mi zdrava, lepa i nadrkana kao sto i jesi. Poz![/QUOTE

Ok,samo ti kritikuj nije problen,ali nemoj da vredjas ljude koji postuju to sto on radi. :evil:
Dalje, nije mi jasno o kakvom "lizanju bulje" je rec i o kakvom "trovanju jezika"jos nisam cula da je neko to imao,mora da si ti prvi zabelezen slucaj,pa znas iz iskustva. :lol:
I to da li sam Ja zrela ili ne, umno ili fizicki ne mozes ti da sudis,pogotovo ne jer nisam o godinama ni pisala,vec sam htela da kazem da zrelost nema veze sa tim sta ko cita,a tek sto o tome ne mozes da sudis jer me ni ne poznajes. 8)
Sto se Marka tice ni ne treba da se sikira sta ce neko poput tebe da napise za njega,verujem da mu je ovo sve zabavno. :lol: :lol:
Primetila sam da je nekim ljudima veci problem to sto je iza njega b92,nego bilo sta drugo. :wink: :wink:

I na kraju ovog druzenja napisacu ti jos nesto,bicu Ja i zdrava i lepa,a i nadrkana po potrebi ako treba :D Pozzz i tebi.

Ah da...jos nesto. Ja sam samo iznela svoje skromno misljenje o Markovoj knjizevnosti na mestu koje je predvidjeno za to, a ako si se ti pronasla u mojim recima i uvredila...hm...onda je to tvoj problem...i to ozbiljan...plavuso! :)

Back