Elisa-Day
Početnik
- Poruka
- 35
Hahah... Chek da uzmem kokice...
Ofelija, ti si nasha pametnica. Shto troshish rechi?
Ofelija, ti si nasha pametnica. Shto troshish rechi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blacknymph:Nazalost to jeste ono prvo i jedino sto se primecuje u njegovim romanima...Eto odgovora zasto su mu udarni kupci popaljene pubertetlijke i zene u klimaksu...i naravno moja najdraza JESSA :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
FIONA&TONI:Samo mi nije jasno zasto Marka i Anabelu Basalo stavljate u isti kos?![]()
Strasno...
blacknymph:Da ste procitali bilo sta od Anabele Basalo bilo bi vam sasvim jasno zasto su u istom kosu...Stim sto je plavusa ipak intiligentnija...
Vec sam ti rekla,samo ti nisi jos naucila da citas (treba te vratiti u prvi osnovne).Za razliku od tebe JESSA ja da bih imala misljenje o necemu (lose ili dobro) nastojim da tu materiju dobro upoznam kako bih imala argumente da branim svoje misljenje...Ti to ne radis?Ti tek onako donosis zakljucke o necemu,nasumice?JESSA:Ako je to za tebe shit,zasto uopste citas te knjige?
Pozzzz![]()
blacknymph:Vec sam ti rekla,samo ti nisi jos naucila da citas (treba te vratiti u prvi osnovne).Za razliku od tebe JESSA ja da bih imala misljenje o necemu (lose ili dobro) nastojim da tu materiju dobro upoznam kako bih imala argumente da branim svoje misljenje...Ti to ne radis?Ti tek onako donosis zakljucke o necemu,nasumice?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je tako...Onda je to zalosno...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja citam sve...kako bi inace mogla da napravim razliku izmedju pravih knjizevnih dela i onoga sto doticni pisac radi?!...Ovo vredjanje je jako zamorno, uostalom osoba kao ti nikada nece shvatiti o cemu govorim tako da se vise ne mogu smarati sa tobom...jbga budali je tesko objasniti da je budala... :-(JESSA:Zalosno je to sto, izgleda mi da ti citas samo ono sto je za tebe shit Marka,Anabelu,Ljiljanu H.Dj. da bi upoznala materiju i pljuvala ovde po forumu,a ne branila svoje argumente.![]()
![]()
P.S.I ne samo da znam da citam,vec toliko toga znam da radim. 8)![]()
Ajde,pa uzivaj u citanju. ;-)
blacknymph:Konacno si spoznala sebe,drago mi je sto se ne stidis i sto priznajes ko si i sta si...Bravo!Dakle terapija je uspesna.