Marko Vidojković

JESSA:
Ako je to za tebe shit,zasto uopste citas te knjige?
Pozzzz :confused:
Vec sam ti rekla,samo ti nisi jos naucila da citas (treba te vratiti u prvi osnovne).Za razliku od tebe JESSA ja da bih imala misljenje o necemu (lose ili dobro) nastojim da tu materiju dobro upoznam kako bih imala argumente da branim svoje misljenje...Ti to ne radis?Ti tek onako donosis zakljucke o necemu,nasumice? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Ako je tako...Onda je to zalosno... :( :( :( :( :( :( :(

blacknymph:
Vec sam ti rekla,samo ti nisi jos naucila da citas (treba te vratiti u prvi osnovne).Za razliku od tebe JESSA ja da bih imala misljenje o necemu (lose ili dobro) nastojim da tu materiju dobro upoznam kako bih imala argumente da branim svoje misljenje...Ti to ne radis?Ti tek onako donosis zakljucke o necemu,nasumice? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Ako je tako...Onda je to zalosno... :( :( :( :( :( :( :(

Zalosno je to sto, izgleda mi da ti citas samo ono sto je za tebe shit Marka,Anabelu,Ljiljanu H.Dj. da bi upoznala materiju i pljuvala ovde po forumu,a ne branila svoje argumente. :roll: :roll:

P.S.I ne samo da znam da citam,vec toliko toga znam da radim. 8) :lol:

Ajde,pa uzivaj u citanju. ;-)

JESSA:
Zalosno je to sto, izgleda mi da ti citas samo ono sto je za tebe shit Marka,Anabelu,Ljiljanu H.Dj. da bi upoznala materiju i pljuvala ovde po forumu,a ne branila svoje argumente. :roll: :roll:

P.S.I ne samo da znam da citam,vec toliko toga znam da radim. 8) :lol:

Ajde,pa uzivaj u citanju. ;-)
Ja citam sve...kako bi inace mogla da napravim razliku izmedju pravih knjizevnih dela i onoga sto doticni pisac radi?!...Ovo vredjanje je jako zamorno, uostalom osoba kao ti nikada nece shvatiti o cemu govorim tako da se vise ne mogu smarati sa tobom...jbga budali je tesko objasniti da je budala... :-(

Od njega procitao sam ``Djavo je moj drug`` i `` Sve crvenkape su iste``!!! Pa nesto mi se i ne svidja njegov stil pisanja!!! Nema nekog posebnog uzbudjenja samo obican zivot jednog narkomana koji **** sve zivo :lol: !!!

Људи, ова тема треба да је на другом месту.
Ово нема везе са књижевношћу. Пазите када употребљавате термин писац.
Модови, кључ у руке.

ne seri. nije mi toliko stalo do marka pa da ga branim, jer mi nije neki pisac, tj. samo mi se prve dve knjige sviđaju. sve je stvar ukus, eto meni se npr ne sviđa tolstoj (nije da njega poredim sa markom nego samo dajem primer), ali prihvatam da je opšte prihvaćen kao dobar pisac i to je u redu jer su ukusi različiti.

razumljivo mi je da je neki pisac koji je po meni strašno loš drugima odličan, stvar je ukusa.

reci si mi samo, čisto me zanima, po tebi ni Bukovski nije pisac?

Back