Marko Vidojković

Stwarno ne kontam chemu tolika, da kazhem, mrzhnja!? Jednostawno, nemojte ga chitati ako wam se ne swidja! Ili ste mozhda od onih koji nemaju swoje mishljenje te se oslanjaju na kritike poznatih ljudi... Koliko samo ima glupawih knjizhewnih dela koje chitate jer wam je neki tamo profesor rekao da je delo fantastichno i onda wi na osnowu njegowog izlaganja promowishete swoje impresije... Na shta?

Pesma nema veze sa Vidojkom:)

Ima veze sa Elisa-om

they call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day
From the first day I saw her I knew she was the one
She stared in my eyes and smiled
For her lips were the colour of the roses
That grew down the river, all bloody and wild
....

Vidojko je CAR!....ha ha ...salim se ali:
ja sam procitala sve njegove knjige i na kraju sam zakljucila da je covek dobar savremeni pisac u Srbiji.
Meni je najbolja "Sve crvenkape su iste",a "Kandze" -onako,mada ih prihvatam kao jedno od svedocanstava nase skotije istorije.
Mislim da napreduje kao pisac i ocekujem novu knjigu koju cu sigurno procitati.
eto

Da je Vidojkovic izdao najvise dve knjige, sve bi bilo savrseno i ne bismo sada tupili oko njega da li valja ili ne. "Ples sitnih demona" i "Kandze" su mu pravi biseri punk-knjizevnosti. Ali ukenjao je sve kada je napisao pet potpuno istih knjiga u kojima se sve vrti oko sexa, droge, politike, sexa, droge, muzike, sexa, droge, undergraund zivota, sexa i naravno droge. Iako ga vise ne smatram dobrim piscem, ne mozemo osporiti da je covek dao pecat savremenoj srpskoj knjizevnosti. Ako se ikome dopada ova punk-knjizevnost preporucio bih mu Irvina Velsa koji razbija svojim delima. Pozz

MadonnaGirl:
Jel si se cula s njim preko maila?Bas mi se svidja sto odg. svojim citaocima.I mene je udostojio odgovora........:P

Ma,Marko je potpuno ok lik.Ne pati covek,skroz je opusten,cak me je izpostovao i pristao da se nadje samnom u gradu da bi mi potpisao knjigu.Ono sto mi je kod njega skroz gotivno je i to sto ima odlican smisao za humor.Eto,volela bih da ga imam za najboljeg duga. :lol:

Back