briana
Početnik
- Poruka
- 32
aha, znači ako piše o hajducima, odma' mu dajte neku od nagrada.
al', ako opsuje!!!
bože sačuvaj, nepismen.
al', ako opsuje!!!
bože sačuvaj, nepismen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rujevit:П.С.
Мислим да би Видојковић коначно требао да превазиђе ту пубертетску кризу...бубуљице, мршавост, др.кање, понека фукса, марихуана и слично, знате већ. А и факс да заврши али поштено. Толико. Поздрав
Slazhem se...JESSA:Marko,samo ti nastavi sa pisanjem, postoje oni koji ce tvoje knjige citati.Pooozzzzzz :grin:
Marko care kupi nam cigare.021123456789:Marko care, podaj nam baklave.)))))))
Marko care, daj mu da pusi.021123456789:^
Ja pusim. Dajte meni!
Marko care, daj mu da pusi.021123456789:^
Ja pusim. Dajte meni!
Ti si taj koji je to trazio021123456789:Ne samo meni! Svim fanovima diljem planete.
Svaka cast za pravopisno pravilno napisano JEVTINO.Retko srecem ljude koji znaju pravilno da napisu!Slazem se sa tobom.021123456789:Ponavljam: uboga politicka obrazovno-vaspitna alegorija, super za sipare i siparice kojima je ionako sve svejedno. I Ezra Pound je imao stila, i to vrlo prepoznatljiv stil, bio je pod uticajem politike, i svejedno nije nikad bio JEVTIN. Mozes reci da se od tada puno toga promenilo, ali to nije tacno. Svako ima licni razlog zasto slusa sta mu Vidojkovic govori, ali ko se obraca citaocu kao da je neka baba koja treba da pojede orah a nema zube, plus je u masineriji koja je pogresna (nemoj da stvaras predrasude o meni, ja sam clan LDP-a, i ljudi u Novosadskom vrhu stranke su moji licni poznanici), taj moze da "prodje", ali ne treba da "ostaje". A mene isto boli dupe sta sipari kojima je sve super i vrh, misle o tome sta znaci zloupotreba literature, i netalentovano saucesce u glupavim Sprskim revolucijama, sta misle o politickim borcima, i piscima revolucije, i Otporu koji balavi o tome kako je spasao narod (sto nije spasao pre bombardovanja?), o bilbordima "Samo vas gledamo". Mozda je to nekome super provod, kao u stripu (ne gresim, ima takvih domacih knjiga, ja citao), kao iz Orvela ili Marvela, ali ta generacija je balava a vec pritiska sa svojim, vec je despotski organizovana. Ljudi koji su se kroz istoriju ponasali kao ova b92 masinerija, nisu danas ni malo popularni. A da je sve bas strip, i nije, jbga, nije. Jevtino i naopako. Sta uopste i pisem ovo koji kûrac...
Tacno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!021123456789:Neko je ovde napisao da se njegovo delo ne moze analizirati orudjima literarne kritike, ne slazem se. Moze. Meni licno smeta sto novela "kandze" (to je sve sto sam od njega i procitao) nije umetnicko delo, a pisanje bi to trebalo da bude. Zasto inace pisati? Ja ne znam. Mislim, niko te ne tera da pises, to je svakako zanimanje gde si uvek u osami, zavisis iskljucivo od sopstvene glave, kada omasis caste te imenima (ovde sam svasta procitao, ali ni jedno mu ne bi od ponudjenih dao), treba ti strasno pno talenta, a svi znamo sta talenat radi ljudima, moras biti cist, moras biti pesnik, ne samo na recima, nego biti bice koje se naziva pesnikom. Po mom skromnom, ne merodavnom misljenju, momak nije genij, ne vlada zanatom i sve ono sto sam pre ovoga rekao. Neko u egzaltaciji rece da je prodao 10.000 knjiga? Moj video na youtube je videlo 11.274 coveka. Cifre u umetnosti su podatak za istoricare, a ne pecat kvaliteta.