Маринци САД испред генералa BC!

OMG,pa cetnike su BAS ONI prisilili na povlacenje,i nisu im pruzili pomoc.Kao sto nije ni Gb,cetnici su sami ratovali,a partizanima je pomagao SSSR,dok tito nije izdao staljina.Zajebo ga je majstorski.Dobio pomoc od njega,i lepo se zahvalila sisa ustaska!

Sto nisu onda cetnici otisli u bratsku Rusiju ,nego svi redom zavrsise kao ugledni gradjani USA I UK ?

:hahaha: je'l u SSSR tad bio komunizam? Jel su cetnici bili komunisti?De ces kad si monarh,u komunjare ili demokrate?De se mora?

čuj..daj mi reci koja je "boja" dodijeljena..čejenima..po političkoj orijtaciji..plava..žuta..zelena..ljubičasta..ono..dugine boje..itd..misim...partizani su bili crveni..ujke crni..u rusiji su bili neki "beli"...a "čejeni"..:hahaha: :hahaha: :hahaha:...talijani su bili neki..šućmurasti..švabe..esembe..:hahaha::bye:

Poslednja izmena:
Svakoj državi treba da služi na čast

DA NA NJENA SPOMEN OBELEŽJA AMERIČKI MARINCI, ili već šta su, POLAŽU ISPRED DOMAĆIH GENERALA VENCE.

KAKAV DIVAN KOMPLIMENT JEDNOJ VELIKOJ ARMIJI KAKVA JE SRPSKA.​

..čekaj..čiji je to bio erodrom..44te..partizanski..ili...:hahaha: :hahaha:..koliko znam..čejeni nisu imali..zrakoplovni rod..i mornarički(za razliku od nekih ondasnjih vojski)....samo ..pešadija..tj.na konjima..al ajde...:hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
А и ово може да буде истина... јер они сигурно сматрају да нама указујују ВЕЛИКУ ЧАСТ ако њихови канаринци носе венац ВС... само не знају да се то код нас тако не тумачи...

18 август 09 СКРНАВЉЕЊЕ ТРАДИЦИЈА И ПРОТОКОЛА: НАТО СТИЖЕ НА МАЛА ВРАТА

Маринци САД испред генерала ВС

11858.jpg

tuzni su to generali jos tuznije zemlje....povraca mi se.....ocigledno je da mi izgleda vise i nemamo zemlju....

Meni je to sasvim prirodno...

Ako naša vojska gaji tradicije srpske vojske, a zna se da su Amerikanci bili saveznici sa Jugoslovenskom vojskom u otadžbini, onda ne znam šta vas tu čudi???

Ovo je samo još jedno priznanje JVO i prvoj gerili u porobljenoj Evropi...

ako si sluzio vojsku trebalo bi da znas ko i kako po zakonu VS polaze vence....

Back