To je moj deda. Iza njega je preko 15 godina osmocasovnog citanja i rada. Covek nije nepismeni penzioner, glavni je dispecer u elektro-privredi Srb za Pomoravski okrug, bio je ucenik Vo
Moj deda Stanisa Atanasijevic nije bio nepismen covek, problem sa akademicima na ovom polju je sto vas sazvace masina i ucite idiotski koncipiran, prozazapadnjacki scenario nekih beckih decaka na katedri u Rimu ili Vatikanu koji su vam odneli 360 tomova knjiga u 17/18 veku i pokrali nam istoriju... Jako smesno... Stanisa je bio obrazovan covek, zavrsio je Visu Elektrotehnicku skolu posle rada ‘41. bio je uzoran ucenik, glavni dispecer Elektroprivrede Srb za Pomoravlje, sa 45 godina radnog staza u struci, razvodio je struju i poznavao toliko uvidjajnih profesora i strucnjaka starog kova... Bio je dopisnik za Novi Put nedeljnik... Bio je ucenik slikara naseg velikog Vojina Velickovica I njegova dela su u Muzeju Naive u Jagodini. Bio je saradnik dvostrukom Prof Dr ekonomije i sociologije Markovicu Ja... Veceravao je sa Guberinom, rucao sa Djindjicem, uprkos razlicitostima danas, on je poznavao vise dela autora koji su zapisivali drevnu istoriju. Vi me znate ni od kog ste roda verovatno. On je od Pauna Paunovica viteza sa Dvorom i poljem Paun u Gracanici na Kosovu. Sa majcine strane je od roda Vuckovica koji su iz Crne Gore naselili Dubrovnik. Vuckovici su jedno od najstarijih plemena na ovim prostorima. Pomagao je podizanje crkvi u Pomoravlju. Pomagao je u siromastvu mnogo porodica. Imamo pet pobratimljenih porodica u crkvi. Njegovim zaslugama. Podigao je cetiri kceri od toga dr fizijatra, medicinskog laboranta koji radi na I stitutu za ispitivanje lekova za kancer u Majncu, gradjevinskog laboranta jednog o 4 strucnjaka danas za ispitivanje kvaliteta betona... I ima devetoro unucadi, molekularnog biologa, mastera primenjene umetnosti, ekonomistu, elektrotehnicara, akademca za graficki dizajn i animaciju... Radio je od 20-02h ujutru u toku svog radnog veka u penziji je radio 18h dnevno. Bio ke predsednik mesne zajednice Levac...
Koja su vasa dostignuca pa se tako grohotom smejete a sutra cemo uciti istoriju koja se od nas sakriva. Moze vas biti sve ovde koji pljujete sramota.