Marchelo

1. Ne nerviram se ja zbog tako malih stvari
2. Nisam rekla da sam ja jedina normalna ali akoti tako mislis onde oke...drago mi je:)
3. Ne trebate da mi se divite jer ga ynam jer je to najmanje bitno....samo kazem da on nije pozer jer ga poznajem i odlicno znam kakav je
4. I hvala Bogu da ga svi gotive...znaju ljudi sta je dobro :)

ae sad pali

Što se tiče toga ko je pozer- ovako...Nama zapadna muzika dolazi zajedno sa farmerkama patikama etc...Dakle uvozna roba...E, sad neko moze da kupi nike patike i da puši marlboro pa da ,pogrešno, pomisli da i živi na zapadu....Jednostavno mi nikada nećemo moći da osećamo tu muziku na način kao što to osećaju neki amer ili englez....Možemo samo da pokušavamo da provalimo šta su oni hteli u pesmi da kažu.......Jednostavno oni su deo zapadne tj. katoličko protestantske civilizacije a mi smo deo orijentalne tj. pravoslavno islamske civilizacije i to teško možemo da promenimo, ma koliko se trudili...Mada ja mislim da to treba da prihvatimo a ne da se menjamo,po svaku cenu, kako koji trend dodje sa zapada....Prozapadno sam orijentisan ali i realan:wink:

Mislim da je Mrcelo ubedljivo najbolji liricar. NJegove reci, recenice i sami tekstovi imaju i jacinu i kao celina i pojedinacno. Dopada mi se to sto nije preterano vulgaran. Tu i tamo ispljune nesto sto i svi mi u toku dana nekad kazemo ali nije kao Ajs Nigrutin, i slicni. Bicarke, ja ne znam sta ni ko su te devojke ali su srozale vrednost zena. Odvratno. Marcelo je nas Eminem. Ima svoj stil koji ce tesko neko moci da isplegira.

Ima li neko reci pesme nedodjija? Ta pesma mi je jaka na svoj neki nacin. Nisam siguran, ali mislim da mi je pesma loseg kvaliteta pa ne mogu da razumem sta na pocetku devil prica. Taj deo mi je pretih a muzika preglasna a ne mogu da izdvojim glas nikako. Ima li neko reci?

Ne dopada mi se sto su preterano vulgarne. Ne dopadaju mi se takve devojke koje. Nista licno nikome, cisto moj ukus.

A za pesmu nema na svastari. Jutros sam gledao osim ako nisu ubacili.

zoranpetrovic84:
Meni su narocito dobre matrice i ono horsko pevanje,refreni ...tekst,sta ja znam...ne znam koliko je dosledan u svemu onome sto kaze ...
E, sad videh temu i iznenadih se.
Znam Marchela lično 10-ak godina. Moj sugrađanin (mada sad i nije).
Uvek je tako govorio. Uvek je bio oštar na jeziku. Stalno je nešto kritikovao i takav je i ostao.
U svakom slučaju pozitivan lik. :)

Ko uopšte priča i hvali se time?
Već samo kažem moje utiske pošto ga znam dugo. Glupo je nekog vređati kao da ga poznaješ, a da nemaš pojma ni kakav je.
Da se razumemo. Apsolutno ne slušam rep, a samim tim ni Marchela. Preslušam kad dođe do mene neki takav album i to je sve. Njegov album je dobar što se tiče te vrste muzike, ali nije za mene.
Za mene je ROCK način života.

Back