Marchelo

Milica trance:
E ajde da zavrsimo sa raspravljanjem..........ja sam mu bivsa riba i zato ne volim kada neko sere nesto o njemu!!! I dosta vise o tome ko ga zna a ko ne
Voa, ja sam marchelova bivsa riba, ja sam tako posebna.....
Razmisli, bivsa ribo.
Hej, mozda tebi posvetio zadnju pesmu koja se vrti po ceo dan na MTV Adria?
:twisted:
Klinka se klinkom izbija

Pa iskreno se nadam da meni nije posvetio tu pesmu, a i da jeste sta ima veze.....To je ipak samo Marko..... A ne znam odakle ti to da se gnusa klinki i maloletnica... mladja samo od njega 5 godina, i da se gnusa ne bi bili zajedno oko godinu dana..I aj sada stvarno dosta...
****** nisam bila sinoc na koncertu u Domu omladine.........****!!!

Ako biste bili ljubazni promenite temu i pisite o njegovoj muzici a ne o bivsim ribama,ko ga je video,ko ga zna,kako lize(pa nije on lesi) nego diskutujte o muzici koju pravi(i to mu veoma dobro ide od ruke ako smem da dodam).
Peace people :-D

Pa kako cu da saznam da li je vredan truda????
Moram nju da pitam.Da ustedim vreme.
A mozda i nisu stigli dotle..
\
Sta ocete,tekstovi dovoljno govore i bez nasih komentara.
AJDE DA BUDEMO DOSADNI!!

blacky333:
Aha ha.
Znaci ljubomorna si!
Pa ima nekih slucajeva god.dana pa nista.Price kruze gradom..
Znaci ladno ne mogu da ne odgovorim na ovakve gluposti.....Ako imas nesto da mi kazes posalji mi PM i nemoj vise da gusis temu, necu ni ja!!! A to da li sam ja ljubomorna ostavljam za neki drugi put :neutral:

E ljudi ako hocete da smarate o nekim nebitnim temama onda bi najbolje bilo da ovu temu stavite pod kljuc.A ako vas interesuju neke druge stvari pisite na pvt.Smarate neke ljude kao npr. mene nekim nebitnim stvarima ionako imam pun ***** problema nemojte i vi da me smarate.
P.S.Toliko sam nervozan da nemogu ni da vam pozelim peace.

Back