Marchelo

naancy90:
a sto je sad ovde nedodjija BB, kada je ista kao i prethodna.....dobro, malo je promenjena, ali sustina je ista

Gola Vera, Nedodjija bb i Novi Vavilon nesto kao celina - "triptih o Bogu i ljudima"

naancy90:
pa, lekari moraju da budu takvi prema pacijentima koji im dolaze

:D :D :D

Pa kome je ovo grozno i seljacki onda ne kontam sta je to od repa dobro neseljacki

Djindjica pominje i na novom albumu: "Ubili su nam čoveka s vizijom pa sad supu kusamo vuljuškom" (senke proslosti)

Sta kazete na Sveti bes?
Mnogo teska pesma.Ja je ne mogu bas uvek slusati..

Alice:
Djindjica pominje i na novom albumu: "Ubili su nam čoveka s vizijom pa sad supu kusamo vuljuškom" (senke proslosti)

Sta kazete na Sveti bes?
Svaka mu chast...Treba imati mooda pa prichati tako o djikiju.Ja inache ne slusham rep generalno, malo beastie boys....

Alice:

Sta kazete na Sveti bes?
ja sam nekoliko puta slusala ali nisam obracala paznju na reci....ali, kada sam lepo cula, zaplakala sam......strasno!

Dobar je Marchelo...
Muzika mu je dosta neorginalna ali su tekstovi odlicni.
Jako lepo pise...
Sa novog albuma sam cuo samo pesmu Gola Vera i to je po meni jedan od najboljih tekstova
kod nas u zadnjih par godina...Mozda i najbolji.
Tekstovi su mu otprilike sve sto i ja govorim, samo lepse sroceno... :)
Pozdrav.

Marchello je zakon!
Filter-dopada mi se
Geto-udavila sam se koliko sam se smejala
Gola vera-najjaca pesma, extra je, mnogo mi se svidja, nekako je mocna
Kola-isto kao i Geto
Nedodjija BB-jos pre mi se dopala, i sada je jos bolje cak
Novi Vavilon-mnooooogo mi se svidja pesma, i muzika i reci i sve
Otkucaji-xex...jedna od pesama koje mi se najvise svidjaju
Pozoriste-refren mi je mnoooogo dobar
Rekvijem-brrrrr, uzas...mislim u pozitivnom smislu...najezim se kad je cujem
Senke-realna, potpuno realna pesma.....jako mi se svidja, matrica je jako dobra
Sarada-extra extra extra, mnogo je dobra
Sveti bes-'ladno sam zaplakala kada sam cula lepo reci!
Ziljave pi*ke-ODUSEVILA ME JE PESMA
i ove tri su mi ok...

ma, covek je CAR!!!!

Bas sad kontam kako Nedodjija bb podseca na "Prolog na nebu" iz Fausta, tj. razgovor izmedju Boga i Mefista. Mora da je bio inspired by Goethe dok je pisao.

naancy90:
ti si blesav! ko god bilo sta da ti kaze dobro ili lose (na drugim temama) tvoj odgovor je peace! yebes peace, brate kad te pljuju!
Ma ja se uopste nenerviram.Neka me pljuju,neka rade sta hoce mene to nemoze uopste da dotakne.Ja svima zelim naj iako oni mene pljuju,takav sam kakav sam.I ja za razliku od njih podrzavam njihov ukus i neblatim to sto oni slusaju.
A sad Peace :-D

Ovaj album je vrh! Mnogo bolja produkcija , matrice, instrumenti...naravno ne svidjaju mi se bas sve pesme ali jedino njega cenim od svih nasih hopera iako ne slusam njih ( VIP, Struka,....uzas i sramota)

naancy90:
ti si blesav! ko god bilo sta da ti kaze dobro ili lose (na drugim temama) tvoj odgovor je peace! yebes peace, brate kad te pljuju!

Sta bre PEACE, pa nismo mi "hipici", bar ne u ovoj temi!? Nema PEACE-a, ajde da se pofajtamo! Kad mogu Lucija i Snupi, zasto ne bismo mogli i mi!? 8-)

Back