- Poruka
- 23.504
Evo me! Stizem!JekaiGeorge:Definitivno. Ovo se polako pretvara u test iz gramatike.
Ilicu WE NEED YOU! CODE RED !![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo me! Stizem!JekaiGeorge:Definitivno. Ovo se polako pretvara u test iz gramatike.
Ilicu WE NEED YOU! CODE RED !![]()
Evo, prvo moju simpatiju i ljubimicu da ispravim! Nisu obadvojica nego obojica.MadonnaGirl:pogresili su obadvojica
slusajte sta vam ja kazem 8)
manchester je izvukao romu
mislim da prolazi...
A profesore, da li ste videli moj post? Ja sam to sve već ispravio, mogu li ja sad da dobijem pet? Ili po vašem češkom sistemu jedan?v.v.ilic:Evo, prvo moju simpatiju i ljubimicu da ispravim! Nisu obadvojica nego obojica.
Ako su musko i zensko onda su oboje.
Ako dve zenske onda su obe! :wink:
Narodski jerzi ne postoji!Feces:Mrzi me da stavljam veliko slovo na pocetku recenice.A sto se tice toga trebo,odma i doso,to je narodski jerzi i ne bi trebalo da te buni...ovo je i ovako samo forum de se izbacuju juznoslovenske gluposti...
izvini remo al reci toj mami od tvog druga da nema veze sa zivotom...prilikom ispravljanja je "zaboravila"da se giggs,henry i liverpool pisu velikim slovima...![]()
Nisam video!DeteSunca:A profesore, da li ste videli moj post? Ja sam to sve već ispravio, mogu li ja sad da dobijem pet? Ili po vašem češkom sistemu jedan?![]()
![]()
v.v.ilic:Evo, prvo moju simpatiju i ljubimicu da ispravim! Nisu obadvojica nego obojica.
Ako su musko i zensko onda su oboje.
Ako dve zenske onda su obe! :wink:
Jeste Feces. Ubuduće da znaš da se ovde mogu napadati samo navijači Milana i naravno sam Milan.68Mustang428CJ:Feces, da ti kazem rec dve. Kapiram da volis Manchester, ali to nije razlog da napadas druge klubove i njihove navijace.
Da, ali ne srpskog jezika, vec FIZIKE!JekaiGeorge:@Ilic Ti si stvarno profesor? Od sad(a)moram da pazim sta pisem. :-D
U pravu si za diskusiju: Mi se samo blago prepucavamo. ;-)
E sad sto se teme tice: Junajted prolazi 99,9%. Roma je mozda iznenadila Lion, ali ne zato sto je Roma bila jaka nego zato sto je Lion bio slab.
v.v.ilic:Da, ali ne srpskog jezika, vec FIZIKE!![]()