Manchester United

Feces:
Mrzi me da stavljam veliko slovo na pocetku recenice.A sto se tice toga trebo,odma i doso,to je narodski jerzi i ne bi trebalo da te buni...ovo je i ovako samo forum de se izbacuju juznoslovenske gluposti...

izvini remo al reci toj mami od tvog druga da nema veze sa zivotom...prilikom ispravljanja je "zaboravila"da se giggs,henry i liverpool pisu velikim slovima... :D
Narodski jerzi ne postoji!:lol:
Kaze se: ....reci mami tvoga druga! Nije ona od njega mama, vec je njegova mama!:lol: :lol: :lol: U ovom slucaju je lepse kazati: ...reci majci tvoga druga.;)

dobro www lilicu nemam nameru da se svadjam sa tobom...od sada postajem tolerantniji :roll:
prema svima naravno :lol: a to za narodski jerzi je obican lapsus i nista vise.

vazno je ti lilcu da si ispravio mene a remu ostavio...al nema veze...vec si se naviko na njega :D a na mene ces tek morati ukoliko ubrzo ne isparim odavde..

ujedno sta vi imate da se ljutite na mene? na ovom forumu ste svi dobri i toleranti a jedino sam ja feces...naravno ukoliko iko zna sta ovo znaci a da u medjuvremenu ne gleda po gegulama...potpisao sam se ovako da bi ste svi znali s kim imate posla al primecujem da niko od vas ne zna latinski,tako da...na ovom forumu sam do nedavno bio potpisan kao yugovic,ali uprkos tome hteo sam da vam skrenem paznju na sebe samim tim sto sam strpo ime feces,da bi i glupi nesto skontali...ali ajde...kao sto rekoh,samo sam teo da sankcionisem sebe i vama olaksam posao... :D

naravno ukoliko je neko razumeo sta sam sad napiso,jer ocigledno u ovom postu ima mnogo nelogicnosti,ciji je uzrok premor i glavobolja jednog fecesa...

Nisi se valjda sada ti naljutio? :lol:
Zasto da isparis sa ovog Foruma?:-( Na njega se samo treba navici. Posle sve izgleda normalno. Ovde niko nije ni protiv koga. Ovde se samo, blago receno, prepucavamo! :wink: Nista licno.
Za Feces se grdno varas. Mislim da 98% forumasa zna sta to znaci ali niko nije osetio potrebu da to prokomentarise, yugovicu! :wink:
Ostani ovde i uzivaj, pogledaj ljude oko sebe drugim okom.
Pozz.

Feces, da ti kazem rec dve. Kapiram da volis Manchester, ali to nije razlog da napadas druge klubove i njihove navijace. Ja sam ovde moderator i imas samo jednu sansu da ostavis prvi utisak. Clanovima koji su ovde duze vreme i ne prave probleme dosta toga oprostim sto nebi oprostio novim clanovima.

Ovde si naravno dobrodosao. Nemoj praviti probleme, lepo diskutuj sa ostalim clanovima, i nece biti nikakvih problema.

@Ilic Ti si stvarno profesor? Od sad(a) :lol: moram da pazim sta pisem. :-D
U pravu si za diskusiju: Mi se samo blago prepucavamo. ;-)

E sad sto se teme tice: Junajted prolazi 99,9%. Roma je mozda iznenadila Lion, ali ne zato sto je Roma bila jaka nego zato sto je Lion bio slab.

Devojke, nemate vi pojma! :D
Man U, je jedan od klubova koji baš nisam hteo za svoj klub (uz Chelsea naravno :D), ali ne znam da li ste gledali utakmicu Lyon - Roma. Romina odbrana je bedem. Nikad ih nisam video da onako dobro i organizovano igraju.
Nebitno, svako ima neko svoje mišljenje, ali bih voleo da vam nakon ove dve tekme počnem pričati kako sam ja bio u pravu i kako sam užasno pametan. :lol:

JekaiGeorge:
@Ilic Ti si stvarno profesor? Od sad(a) :lol: moram da pazim sta pisem. :-D
U pravu si za diskusiju: Mi se samo blago prepucavamo. ;-)

E sad sto se teme tice: Junajted prolazi 99,9%. Roma je mozda iznenadila Lion, ali ne zato sto je Roma bila jaka nego zato sto je Lion bio slab.
Da, ali ne srpskog jezika, vec FIZIKE! :p

Romu cemo proci ja se nadam uz manje-vece teshkoce, sve ce zavisiti od trenutne forme.
Bilo bi dobro da se Saha oporavi do tada , malo sredina da popravi i to je to.
Dobro je da se Silvestre povredio , mislim da je trebao Gabi da igra a ne on , tako da cemo sad videti konacno Gabija umesto Evre i Silvestre-a. Evra mi se ne svidja u poslednje vreme, poceo je da igra previse ofanzivno i da zapostavlja defanzivu sto je stvaralo problem Vidicu i Ferdinadu i mnogi timovi su poceli da igraju na tu taktiku (najbolje se videlo u mecu sa Liverpulom kad je zamenjen posle prvog poluvremena i ushao je Silvestre odbrana se stabilisala).

Back