Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Sunderland-Manchester Utd
X-2
Sta mislite?
X-2
Sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško je reći. Sunderland još uvek nije poražen kod kuće dok mi još uvek nemamo pobedu u gostima. Uglavnom porazi su dolazili iz prostog razloga što smo primali previše golova. Budući da se Ferdinand vratio u ekipu to bi trebalo da se promeni. Sa druge strane ne može se računati na Runija, Gigsa i Skolsa.Sunderland-Manchester Utd
X-2
Sta mislite?

Ferguson vraća Kleverlija
![]()
Ser Aleks Ferguson je danas otkrio kako planira da vrati Toma Kleverlija sa pozajmice iz Vigan Atletika i to u januarskom prelaznom roku.
Dvadesetjednogodišnji Kleverli je u Avgustu otišao na pozajmicu u Vigan, ali prema trenutnom ugovoru, Mančester Junajted ima pravo da ga pozove u svoj tim. A izgleda da će se upravo to i desiti, jer Aleksu Fergusonu nedostaje kreativnost na sredini terena:
"Verovatno ćemo vratiti Toma nazad u januaru. Tom je odličan fudbaler, veoma mi se sviđa njegov stil. Sve češće čujem fanove kako pričaju o njemu, a to me iskreno ni ne čudi, on bi za koju godinu mogao da bude jedan od najboljih igrača u Mančesteru. "
Kleverli je ove sezone očekivao ostanak na Old Trafordu gde bi trebalo da se nametne Fergusonu, ali zbog velike konkurencije, Tom je završio na JJB stadionu.
"Morao sam da ga pošaljem na pozajmicu, osećao sam da za njega nema mesta. Smatrao sam da će mu ova pozajmica dodatno pomoći, a upravo se tako i ispostavilo. " izjavio je škotski stručnjak za ESPN.