Manchester United

Skols i Gigs igraju zaista neverovatno, kao u najboljim godinama.
Inače, Skols je proglašen za igrača meseca na najbrojnijem Junajtedovom forumu, samo neka nastavi tako. :worth:

Сад ћу да вас смарам али овај гол сам гледао једно 100 пута...:lol:

"Every one of us (midfielders) is just trying to become as good as him. Everyone can learn from Paul Scholes."

Edgar Davids

"He is the one whose level I aspire to. He is the best player in the Premier League."

Cesc Fabregas

"My toughest opponent? Scholes of Manchester United. He is the complete midfielder. Scholes is undoubtedly the best midfielder of his generation."

Zinedine Zidane

High praise indeed. I wouldnt swap Scholes for NOBODY. Not even Steven Gerrard or Fat Frank Lampard.

...много ми смешан Фридел..чуо је пречку и трчи на памет да вади лопту...:hahaha:

Poslednja izmena:
Naravno, njegov najljepši gol...prečka daje taj šmek, ali je i ovaj fantastičan:
Direktno iz kornera.

Inače, pogledah onaj gore klip i mogu da zaključim jedno:

Good defender
Rio_Ferdinand.jpg
Bad defender
Rio_Ferdinand_Mullet.jpg

Da, frizura jeste bitna.

Naravno, njegov najljepši gol...prečka daje taj šmek, ali je i ovaj fantastičan:
Direktno iz kornera.

Одушевљава ме што физички није мрцина а игра ''грубо'', има астму а игра у као да је здрав 100% и увек овако грува из другог плана. Значи од ничега направи све.

п.с. Имам овај дрес Схарп....чувам га.

Ево шта каже Сколсова генерација...

Gigs: Klinci dobijaju velike pare, a ja sam igrao za 30 funti
Blic - Pre sat i 16 minuta

Legenda Mančester junajteda Rajan Gigs se osvrnuo na ogromne svote novca koje cirkulišu u modernom fudbalu i istakao da to uopšte ne pomaže mladim igrači da napreduju.

Fenomenalni Velšanin i sa 36 godina igra kao mladić, uzor je svojim saigračima, i ne samo njima na terenu, osvojio je praktične sve u klupskom fudbalu, a mediji nikada nisu imali povoda da pišu nekakvim "neverovatnim zahtevima" ili multimilionskim ugovorima.

On kaže da nove generacije fudbalera neće moći da postignu mnogo toga, jer im se povlađuje i pre nego što zaista postanu svetska klasa.

"Mnogi igrači danas i pre nego što se dokažu dobijaju mnogo novca, sume koje ja nikada nisam imao. Finansijski sam miran, da me ne razumete pogrešno, ali kada sam počeo da igram u prvom timu dobijao sam 30 funti. Sledeći ugovor je bio na 200 funti plus plaćeni troškovi, a onda je godinama sve to raslo. Tako sam ja odrastao, a sada pre nego što postaneš igrač dobiješ velike pare, petogodišnji ugovor i u tom pravcu sada ide fudbal", rekao je Gigs.

Popularni Gigsi je upozorio mlađe kolege da nisu svi spremni da se izbore sa takvim pritiskom.

"Neki igrači to mogu da izdrže, a neki ne", rekao je Gigs.

Manchester United 0:0 Rangers

Bleda partija. Fergi je promešao karte, dosta novih igrača dobilo priliku u odnosu na prethodnu utakmicu protiv Evertona ali nije pomoglo protiv bunkera Rendzersa.
Ferdinand se vratio u tim, Valensija zadobio tešku povredu (još uvek se ne zna tačno koliko je ozbiljno, uglavnom radi se o prelomu članka i biće jako dugo van terena).
:confused:

Vidić ostaje kapiten do kraja sezone!
vidic-velika21827020100918055814.jpg

Menadžer Mančestera, Ser Aleks Ferguson potvrdio je da će Nemanja Vidić ostati kapiten ekipe do kraja ove sezone.
VidicSrpski internacionalac uživa puno poverenje ''bosa'', iako je Rio Ferdinand igrao protiv Rendžersa u LŠ protekle nedelje.

''Vidić je počeo godinu kao kapiten, tako će je i završiti'', kratko je rekao Ser Aleks.

''Ono što smo hteli je neko ko će biti stalno na raspolaganju za nas. Svako vidi da će Nemanja uvek biti ovde. On je tokom cele sezone spreman i ne ostavlja nas, osim ako želimo da ga odmorimo'', najavljuje Ferguson ostanak Vidića i kapitensku traku na njegovoj ruci, od Liverpula u nedelju, pa do kraja Premijerlige.

Kakva cast za Vidica :)

Back