crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Polako majstore,sad ce Berbatov da da i treci..![]()
dade ga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako majstore,sad ce Berbatov da da i treci..![]()
Necu vise da ga gledam....

"At 2-0 I thought we might get a cricket score. We were so dominant, I couldn't see us losing."
- Sir Alex Ferguson
"Liverpool didn't offer anything really, did they?" said Sir Alex.

Mislim da vas dobija Sanderlend,igraju pozrtvovano,a igraci MU-a totalno nezainteresovano...Bolton 2:2 Manchester United
Još jedna slaba utakmica, i dalje bez pobede u gostima.
Nani strelac i asistent, najzapaženiji igrač utakmice.
Dva puta je Junajted stizao prednost domaćina ali nismo uspeli da preokrenemo.
Sledeće kolo je protiv Sunderland-a takođe u gostima.
Valensija je odlicna...Prodali su Vilju,Zigica,i totalno podmladili tim, i sada igraju odlicno...Nezgodno ce biti...Sunderland je prosečna ekipa i u normalnim uslovima ne bih dovodio u pitanje pobedu. Ali sa tek oporavljenim Ferdinandom, zatim Runijem, Evrom, Flečerom koji još uvek nisu našli pravu formu, ništa nije sigurno.
Ipak mislim da ćemo konačno slaviti u gostima.
Ali pre svega toga dolazi utakmica sa Valensijom koja, koliko vidim po rezultatima, igra u odličnoj formi.
To im je ujedno i najbolji potez u prelaznom rokuValensija je odlicna...Prodali su Vilju,Zigica,i totalno podmladili tim, i sada igraju odlicno...Nezgodno ce biti...
Snajder: U Premier Ligi bih igrao samo za Junajted
(www.mufc-serbia.com)
Vesli Snajder je izjavio da bi bilo pogrešno da zauvek kaže "ne" Mančester Junajtedu. Plejmejker Intera iz Milana je bio povezan sa prelaskom na Old Traford ovog leta, ali takođe je bio povezan i sa Real Madridom, gde bi ponovo radio sa svojim bivšim trenerom, Žoze Murinjom.
Snajder je odbacio priče koje su vezane za prelazak na Santijago Bernabeu posle loših uspomena sa Španskim klubom ranije u njegovoj karijeri, ali Snajder priznaje da bi bilo teško da odbije Junajted.
Snajder je ostao odan Interu pored neuspešnih pregovora oko produžetka ugovora i takođe je nagovestio da bi jednog dana mogao završiti u Mančester Junajtedu.
"Kada bi me neko pitao da li bih ikad igrao za Mančester Junajted, verovatno bih rekao ne," rekao je Snajder za Daily Star Sunday.
"Kako bi ste mogli to da kažete kada vam se pruži šansa da igrate u jednom od najvećih klubova na svetu?"
"Mislim da ne postoji igrač koji bi javno odbacio mogućnosti da ikad zaigra u Mančester Junajted, a ako postoji neko ko bi to rekao, mislim da bi lagao."
Snajder je već igrao za nekoliko vrhunskih Evropskih klubova i kaže: ako bi došao u Englesku to bi bilo samo za Mančester Junajted.
"Premier Liga je najjača liga na svetu i bilo bi lepo da završim karijeru i da mogu da kažem da sam igrao u najvećim klubovima Španije, Italije i Engleske. Nema mnogo takvih, a ako se meni to desi biće (da pređe u Premier Ligu) to samo Mančester Junajted."