Lucius Vorenus
Zainteresovan član
- Poruka
- 473

U nedelju na Chelsea
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidic podigao pehar!!!
![]()
Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su 18. trofej Komjuniti šilda pošto su pred 84.000 gledalaca na Vembliju savladali Čelsi sa 3:1.
Nakon što je Dejan Stanković kao kapiten predvodio ekipu prvaka Evrope Intera u prijateljskom meču protiv Dalasa, Nemanja Vidić u duelu sa Čelsijem nosio je traku oko ruke i na kraju podigao trofej.
Iako je Ser Aleks Ferguson tokom utakmice promenio dva igrača u odbrani, Nemanja Vidić je 'kapitenski' odradio svoj posao, i, pored odličnog Van der Sara, bio je najzaslužniji što Čelsi nije postigao više golova. Sa druge strane, iako je Čelsi primio tri gola, Branislav Ivanović je takođe bio odličan tokom svih 90 minuta u sastavu londonskih 'plavaca'.
![]()

Manchester United 3 - 0 Newcastle United
33' D. Berbatov
41' D. Fletcher
85' R. Giggs
Fantastična partija Skolsa...Gigs ušao, pokazao da ga boli dupe za godine i tako...![]()

Group C: MANCHESTER UNITED, Valencia, RANGERS, Bursaspor

Stara priča, i ja bih stavio veliki novac da će se to dogoditi.
Kad se pogleda ko su potencijalni naslednici - Martin Onil, Keiroš, Hodzson (koga bi trepalo otpisati jer je već preuzeo Liverpul), onda i nema neke velike dileme.![]()

Vidić: Velika je čast biti kapiten Junajteda
Nemanja Vidić je srećan što nosi kapitensku traku Mančester junajteda, ali je istakao da je on samo jedan od vođa u ekipi.
Srpski defanzivac je dobio traku jednog od najvećih klubova Evrope na utakmici Komjuniti šilda protiv Čelsija, čime je definitivno stavljena tačka na priču o tome da nije potpuno zadovoljan na Old Trafordu, a potvrđeno je šta o njemu misli Aleks Ferguson.
Vidić je nastavio da je nosi i na uvodnim mečevima u Premijer ligi, koje su zbog povreda propustili kapiten i zamenik Ferdinand i Nevil.
"Biti kapiten je veliko dostignuće i čast za mene. Uživam u odgovornosti, ali moram da kažem da mi imamo nekoliko kapitena. Tu su Gari Nevil, Skolsi, Gigsi i Rio, oni su prave vođe u našem timu. Svi drugi se ugledaju na njih", rekao je Vidić.
Jedan od najboljih odbrambenih igrača planete je dodao i ga nova dužnost ne opterećuje.
"Kao kapiten ne moraš da radiš nešto posebno, samo je potrebno da budeš svoj i da budeš primer ostalim igračima. Ja samo pokušavam da dam sve od sebe na svakoj utakmici i iskoristim iskustvo koje sam stekao ovde da pomognem ekipi", rekao je Vidić.