peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.853
P.S. U zadnjoj utakmici 1.gol Mancestera je bio nakon nedosudjenog faula nad defanzivcem Midlzbroa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S. U zadnjoj utakmici 1.gol Mancestera je bio nakon nedosudjenog faula nad defanzivcem Midlzbroa...

pa koji su ti to fazoni da mancester i liverpul guraju sudije a jadnog celsija ne

Namerno igranje igraca rukom u 16-ercu se uvek svira penal, i dobija se crvreni karton, a Beletija lopta nije slucajno pogodila ... Pitaj FIFU ako meni ne verujes ...@Walken Ne da pretjerujes...nego je to strasno... Koja 2 crvena? Jedino je Beletiju mogao biti sudjen...ali i nije morao...jer je mogao i penal da se ne sudi...vjeruj mi, niko nista ne bi rekao...
Ne tvrdim ja da je bio van sesnaesterca, nego sudija ... Sudija je tada svirao prekrsaj, ali mu je dao zuti umesto crvenog ... Ja nisam bio siguran dal je Ceh van kaznenog ili nije, ali ako je sudija svirao igranje rukom van 16-erca, onda je to crveni a nikako zuti ...@Walken
Sto se tice Ceha...svaka cast kad mozes da tvrdis da je bio van sesnaesterca...svaka cast...
A sto se tice Beletija...i da nam je iskljucen taj igrac...mi smo prolazili a ne vi...
Jeste bio problem, ali ne i neresiv posto su vec postigli dva gola ... Sudija ga je dodatno zakomplikovao ... Velika je verovatnoca da bi Juve dao gol da su iskljucena dva igraca Celsija, od kojih je jedan golman ...Jedino sto je vama bio problem je kako Celziju dati 3 gola...a ne sudije...
Meni je start pokazao lijepe strane njegove licnosti...

Pricas o nekoj bunkercini Celzija na Kamp Nou a hoces da budes trener...jesi li cuo kad za zonsku odbranu? Jesi li gledao prosle godine Mancester, kada je to demonstrirao?
Da ti objasnim...to ti je ono kada Mesi krene u slalom, pa predje jednog igraca, pa ga saceka drugi...a za to vrijeme je vec onaj prvi iza ovog drugog i ceka Mesija...pa se mora isponova...pa se ne moze...pa dzabe prica da sam najbolji...ne mogu da prodjem...ipak ovo nije skijanje...ja sam samo fudbaler...pa placem zato sto nijesam dao gol...i onda su mi svi krivi sto ga nijesam dao...i sudije...i protivnik koji nije igrao fudbal(nego su jeli kokice i gledali film)...i to je onda bunkercina...a to je mnogo veca vjestina...jer kada vec uspijes da zaustavis nesto sto je za hvalospjeve, onda je to za duple hvalospjeve...
@Walken
I dalje tvrdim da Del Orno nije zasluzio crveni...
Generalno, ono je meni smijesan start...koji samo moze da se kazni crvenim ako imas sazaljenje prema fizicki zaostalima...ili ako si lak na glumu...
Vidic je hvatao kapitena Liverpula za genitalije pa je dobio samo jedan mec neigranja(meni to nikad ne bi palo na pamet a kamoli da uradim)...
O njegovoj cistoti ne bih zelio da pricam...
Pepe je veoma dobar momak i nije nasilnik na terenima - ni javno, ni prikriveno... Planuo je zato sto mu je bilo stalo i kaznjen je za to...
Meni je start pokazao lijepe strane njegove licnosti...a ono sto je ocigledno je da je start uzasan...start ne osporavam ali start je bio sa druge planete i uzrok postoji...
Vidic je jedan od onih koje postujem jer je dospio medju najbolje...ali kao covjek je nula...pa neka je Srbin...iskreno...u stvari i ne zelim da ti kazem koliko mi se za njega...
Kod Ceha nije bilo nikakve namjere...namjeru je mogao da vidi samo neko ko je zelio da je vidi...a za to se ne sudi crveni...
A i dalje ne shvatam zasto pricamo o tome...kada ja tvrdim da nije bio uopste van...i sve sto je i dosudjeno je bilo kao poklon Juventusu...
Sta smo svi vidjeli? Ceha van sesnaesterca? Ne znam koji svi...mozda oni koji su zeljeli da ga vide tamo...isto kao sto si ti vidio atomski fudbal u posljednjem El Klasiku...a to atomskog fudbala vidjelo nije...
Znas sta je atomski fudbal? Atomski fudbal se desio na utakmici Holandija - Rusija...na nedavnom prvenstvu Evrope...to je atomski fudbal...
A ono sto prikazuje Barsa je ponizavanje drugih timova...i nehumano dostizanje velicanstvenih brojki koje taj tim ne zasluzuje da dostigne... To je po meni lijecenje frustracija i kompleksa...a ne atomski fudbal...
Atomski fudbal je postojao...ali neki drugi timovi su ga igrali...neka druga Barsa...a ovo je na silu, na sramotu nabijedjeni atomski fudbal...
Primjetio sam jos jednu stvar...
Pricas o nekoj bunkercini Celzija na Kamp Nou a hoces da budes trener...jesi li cuo kad za zonsku odbranu? Jesi li gledao prosle godine Mancester, kada je to demonstrirao?
Da ti objasnim...to ti je ono kada Mesi krene u slalom, pa predje jednog igraca, pa ga saceka drugi...a za to vrijeme je vec onaj prvi iza ovog drugog i ceka Mesija...pa se mora isponova...pa se ne moze...pa dzabe prica da sam najbolji...ne mogu da prodjem...ipak ovo nije skijanje...ja sam samo fudbaler...pa placem zato sto nijesam dao gol...i onda su mi svi krivi sto ga nijesam dao...i sudije...i protivnik koji nije igrao fudbal(nego su jeli kokice i gledali film)...i to je onda bunkercina...a to je mnogo veca vjestina...jer kada vec uspijes da zaustavis nesto sto je za hvalospjeve, onda je to za duple hvalospjeve...
Kada budes naucio da stvarno cijenis odbranu...onda ces biti pravi...a ne da mi pricas o Bareziju i Monteru...a ne postujes ih na pravi nacin...
Za svaki otrov...postoji antiotrov...
Za svaki problem...postoji rjesenje...
Nauci to!
@peti ligament
Ne...time mi je pokazao da mu je mnogo stalo...da mu Real mnogo znaci...da mu je fudbal na prvom mjestu...a sve sto je uradio, definitivno je uradio u afektu...
Pokazao mi je da je covjek...

Ko to ne razumije...taj se nikada nije naljutio...taj nikada nije opsovao...nikada se nije potukao...
I ko hoce da mi kaze da se to ne smije desiti fudbaleru jer on mora biti profesionalac...onda na fudbalere ne gleda kao na ljude...niti moze shvatiti Kantonu koji nokautira navijaca, niti Drogbu koji gadja navijace novcicem, niti Pepea koji kida sve redom u jednom minutu furije...
afekat?
da li ti znas sta pricas
znaci sada kada si u afektu lomi noge protivniku boli te uvo dobijes 10 tekmi ali si se bar iziveo i izlomio celu protivnicku ekipu
voleo bih da vidim kako bi reagovo kada bi neko u afektu polomio noge teriju i lampardu
Valjao se čitavu utakmicu?@peti ligament
Jesi li gledao utakmicu?...ja bih rekao da je bio isprovociran...samo na drugaciji nacin...
Nije mu ovaj opsovao sestru...ali jeste se valjao citavu utakmicu...usput ga sudija nije zastitio kod jednog nasrtaja na gol liniji...
Pepe je osramotio svoj klub. Pa ako je to jedan od najboljih 5, onda...ybg...Pepe spada u 5 najboljih stopera danasnjice...nemoj, molim te, da dovodis njegovo zalaganje pod znak pitanja...
Ne poznajem čovjeka, ali od njega nisam vidio ispad kao što je Pepe imao.A Vidic je covjek? I ljudina?
Malo si pomijesao sistem vrijednosti...mada to za Crnu Goru nista nije cudno...i ne samo za Crnu Goru...vec za cijeli Balkan...
Ima jedan problem...
Sto nakon tih strasnih startova niko nije drasticno povrijedjen...osim Pepea...
O lomljenju noga je iluzorno govoriti...
Ono sto je uradjeno Eduardu da Silvi je za dozivotnu kaznu a ne ovo sto je uradio Pepe...
U redu...
Definitivno je to razlika u misljenju...gledamo na istu stvar potpuno razlicitim ocima...
Ovdje nije u pitanju sudijska procjena...nego gledanje na zivot...
Ne bih o tome...

A ja i daje tvrdim da se ne secas utakmice i da bi mogao bolje da je pogledas ...@Walken
I dalje tvrdim da Del Orno nije zasluzio crveni...
Generalno, ono je meni smijesan start...koji samo moze da se kazni crvenim ako imas sazaljenje prema fizicki zaostalima...ili ako si lak na glumu...
Po tvoj logici Vidic od svih igraca na svetu najvise voli svoj klub i najveca je ljudina ...Vidic je hvatao kapitena Liverpula za genitalije pa je dobio samo jedan mec neigranja(meni to nikad ne bi palo na pamet a kamoli da uradim)...
O njegovoj cistoti ne bih zelio da pricam...
Pepe je bolesnik i idiot i ja stvarno ne znam kako neko moze opravdati onaj start!!!Pepe je veoma dobar momak i nije nasilnik na terenima - ni javno, ni prikriveno... Planuo je zato sto mu je bilo stalo i kaznjen je za to...
Meni je start pokazao lijepe strane njegove licnosti...a ono sto je ocigledno je da je start uzasan...start ne osporavam ali start je bio sa druge planete i uzrok postoji...
To je tvoje misljenje, i nekom je on 0 od coveka, nekom nije ... I za tebe je Drogba svetac, a za mene je nula zbog raznih simuliranja, udaranja i nesportskog ponasanja ...Vidic je jedan od onih koje postujem jer je dospio medju najbolje...ali kao covjek je nula...pa neka je Srbin...iskreno...u stvari i ne zelim da ti kazem koliko mi se za njega...
Ja nisam zeleo da je vidim ali ipak sam je video ... Ceh je proklizao, i jedan nas igrac je isao prema lopti a on ju je zaustavio rukom, nije ga lopta pogodila pa da pricamo da nije bilo namere ...Kod Ceha nije bilo nikakve namjere...namjeru je mogao da vidi samo neko ko je zelio da je vidi...a za to se ne sudi crveni...
E takav poklon ti sad dobijas od engleskih sudija, i onda nemoj da kukas kako pomazu Junajted i odmazu Celsiju ...A i dalje ne shvatam zasto pricamo o tome...kada ja tvrdim da nije bio uopste van...i sve sto je i dosudjeno je bilo kao poklon Juventusu...
Pod "sve" ne racunam jedino tebe, jer ja i dalje ne znam kako ti nisi video da je Del Orno odrao Mesija kod prvog starta, i kako to da mu je pocaepao samo sorts a nije ga taknuo po nozi ...Sta smo svi vidjeli? Ceha van sesnaesterca? Ne znam koji svi...mozda oni koji su zeljeli da ga vide tamo...isto kao sto si ti vidio atomski fudbal u posljednjem El Klasiku...a to atomskog fudbala vidjelo nije...
Ja mislim da je tebi krivo sto Celsi ne igra takav fudbal, kao i svima nama koji navijamo za druge klubove i ne simpatisemo Barsu, ali ja sam samo od tebe cuo da Barsa ne igra atomski fudbal, da ne zasluzuju brojke koje imaju itd.Znas sta je atomski fudbal? Atomski fudbal se desio na utakmici Holandija - Rusija...na nedavnom prvenstvu Evrope...to je atomski fudbal...
A ono sto prikazuje Barsa je ponizavanje drugih timova...i nehumano dostizanje velicanstvenih brojki koje taj tim ne zasluzuje da dostigne... To je po meni lijecenje frustracija i kompleksa...a ne atomski fudbal...
Atomski fudbal je postojao...ali neki drugi timovi su ga igrali...neka druga Barsa...a ovo je na silu, na sramotu nabijedjeni atomski fudbal...
A jesi ti nekad cuo za izraz napad je najbolja odbrana? Cuo sam ja za zonsku odbranu, ne moras da meni objasnjavas ... Previse sam ja utakmica odgledao, kaseta, dokumentaraca i seminara, da bi me ti ucio zonskom fudbalu ...Primjetio sam jos jednu stvar...
Ovo je sad na granici neke frustracije Mesijem, i opcinjenosti svojim klubom ... Pricas mi o vestini igranja 9-10 igraca u 16-ercu???? Pa to nije fudbal niti ikakva vestina ... Teri nije ni imao prilike da pokaze svoj kvalitet jer je ispred njega blio 5 igraca i lopta nije dolazila do njega ... Jel su sad Portugalci majstori sto su faulovima i grubom igrom zaustavili najboljeg Pelea 1966-e?Da ti objasnim...to ti je ono kada Mesi krene u slalom, pa predje jednog igraca, pa ga saceka drugi...a za to vrijeme je vec onaj prvi iza ovog drugog i ceka Mesija...pa se mora isponova...pa se ne moze...pa dzabe prica da sam najbolji...ne mogu da prodjem...ipak ovo nije skijanje...ja sam samo fudbaler...pa placem zato sto nijesam dao gol...i onda su mi svi krivi sto ga nijesam dao...i sudije...i protivnik koji nije igrao fudbal(nego su jeli kokice i gledali film)...i to je onda bunkercina...a to je mnogo veca vjestina...jer kada vec uspijes da zaustavis nesto sto je za hvalospjeve, onda je to za duple hvalospjeve...
Ti ces biti pravi kad budes naucio da cenis nesto osim Celsija i njegovih igraca, kad budes postovao atomski fudbal koji Barsa igra, ko sto ga trenutno postuju svi ljubitelji fudbala, oni koji navijaju i za Inter, Milan, Mancester, Liverpul, Real i Bajer a ne samo za Barsu ...Kada budes naucio da stvarno cijenis odbranu...onda ces biti pravi...a ne da mi pricas o Bareziju i Monteru...a ne postujes ih na pravi nacin...
Naucio sam ja to, ali postoje i druge strane medalje ...Za svaki otrov...postoji antiotrov...
Za svaki problem...postoji rjesenje...
Nauci to!
Znaci Raulu nije stalo jer se nikad nije naljutio na protivnika, niti ga zgazio u afektu ... Teri nije covek zato sto nikoga nije zgazio ili podlo udario? A sto onda ne volis Vidica ako on svaku tekmu namerno udara Drogbu i dokazuje da je covek?@peti ligament
Ne...time mi je pokazao da mu je mnogo stalo...da mu Real mnogo znaci...da mu je fudbal na prvom mjestu...a sve sto je uradio, definitivno je uradio u afektu...
Pokazao mi je da je covjek...
Znacu ja kad se naljutim idem da bijem ljude po ulici?Ko to ne razumije...taj se nikada nije naljutio...taj nikada nije opsovao...nikada se nije potukao...
Razlika u tome je sto je Pepe sutirao coveka na zemlji dok je lezao ... Jakog mi coveka ... I ja sam za to da fudbaleri ne budu surovi profesionalci, ali moraju da se znaju neke granice ...I ko hoce da mi kaze da se to ne smije desiti fudbaleru jer on mora biti profesionalac...onda na fudbalere ne gleda kao na ljude...niti moze shvatiti Kantonu koji nokautira navijaca, niti Drogbu koji gadja navijace novcicem, niti Pepea koji kida sve redom u jednom minutu furije...