Manchester United

E ovo je primer igranja fantasticne odbrane, koja je mnogo puta pocela i na 30 metara od Arsenalovog gola ...

Ona kontra na kraju je za fudbalske udzbenike, i zaista ljudi demonstriraju silu ...

Bice velika steta ako Barsa sutra ispadne, jer najbolji moguci zavrsetak sezone bi bio Manu protiv Barce ...

Naravno, nadam se da Ronaldo nigdje ne ide, a ako dođe Riberi...uh, teško je zamisliti prvih 11...još ako Tevez ostane...brrrrrrr :mrgreen:

A cujem merkaju i Bufona, da zameni VDSaara ... to bi bilo lepo...takodje zavrsavaju dogovor sa nekim klincem iz brazila, mislim da je centralni odbrambeni, mladic 17-18 godina...taman da menja Ferdinanda.

Umesto Gigsa uskace Ribery, umesto Skolsa tu je Anderson, mada treba nam jos jedan kvalitetan centralni vezni, bitno je da se Hargreaves vrati ali sudeci po svemu on prekida karijeru...to je steta, jer covek moze da igra i desnog beka(i to vrlo dobro, dodao bih). Tako da nam treba neko da odmeni Skolsa...Luka Modric :mrgreen: ?

"List navodi da ova ponuda za Riberija praktično znači da će portugalski napadač Kristijano Ronaldo iduće sezone napustiti Mančester Junajted. "

Ne razumem zbog cega taj transfer implicira odlazak Ronalda ? Kao, Mancester nema kinte pa mora da nadoknadi gubitak ?

A cujem merkaju i Bufona, da zameni VDSaara ... to bi bilo lepo...takodje zavrsavaju dogovor sa nekim klincem iz brazila, mislim da je centralni odbrambeni, mladic 17-18 godina...taman da menja Ferdinanda.
Golman ce im biti problem, jer danas je strahovit manjak golmana svetskog kalibra, kakvih je ranije bilo na bacanje ...

Centralni im ne terba, Dzoni Evans ce biti idealna zamena za Ferdinanda ... Greska je bila pustanje Pikea, ali je pitanje je koliko bi Pike mogao da pruzi tamo ... U Barsi je domaci, pun samopouzdanja jer ga Guardiola forsira, a tamo bi bio stranac koji nema pravo na gresku ...

Umesto Gigsa uskace Ribery, umesto Skolsa tu je Anderson, mada treba nam jos jedan kvalitetan centralni vezni, bitno je da se Hargreaves vrati ali sudeci po svemu on prekida karijeru...to je steta, jer covek moze da igra i desnog beka(i to vrlo dobro, dodao bih). Tako da nam treba neko da odmeni Skolsa...Luka Modric :mrgreen: ?
Ferguson radi genijalan posao, i u pravo vreme menja generacije ... Anderson se polako ugurava u prvi tim, a zamena sa Skolsa je Karik ... Tu je odlicni Flecera da uskoci i da ih menja, a relativno je mlad igrac ...

Da, ta priča oko Bufona je aktuelna, čini mi se da je i njegov menadžer tu dolivao vatru.
Ipak, Bufon je ostao kada je klubu bilo najteže, ne vidim zašto bi sada odlazio.
Sa druge strane, mi imamo golmansku budućnost, a to je Foster, koji upravo ulazi u prave godine, a definitivno je imao odličnog mentora...
Samo ne Luka Modrić. Za mene on apsolutno nije taj kalibar igrača.
A za Hargreavesa je stvarno ogromna šteta, ne samo što je odličan igrač, već što je veoma, veoooma propala investicija...skupo plaćen, a povrede ga uništile.
Mada, odlično odigrano finale LŠ je, što se mene tiče, dovoljno da ga pamtim i da mu budem zahvalan.
"List navodi da ova ponuda za Riberija praktično znači da će portugalski napadač Kristijano Ronaldo iduće sezone napustiti Mančester Junajted. "

Ne razumem zbog cega taj transfer implicira odlazak Ronalda ? Kao, Mancester nema kinte pa mora da nadoknadi gubitak ?
Još Ronaldo ima ugovor do 2012...mislim da on ne ide nigdje, a i ako ode, ManUtd definitivno neće biti na gubitku.

Centralni im ne terba, Dzoni Evans ce biti idealna zamena za Ferdinanda ... Greska je bila pustanje Pikea, ali je pitanje je koliko bi Pike mogao da pruzi tamo ... U Barsi je domaci, pun samopouzdanja jer ga Guardiola forsira, a tamo bi bio stranac koji nema pravo na gresku ...
Upravo to, jedan mladi centralni bek je bio višak, a obzirom da je Pike ipak bolji od Evansa, izbor je pao na njega jer je stranac.
Mislim, Evans nije Englez, ali je realno domaći...

Golman ce im biti problem, jer danas je strahovit manjak golmana svetskog kalibra, kakvih je ranije bilo na bacanje ...

Ferguson radi genijalan posao, i u pravo vreme menja generacije ... Anderson se polako ugurava u prvi tim, a zamena sa Skolsa je Karik ... Tu je odlicni Flecera da uskoci i da ih menja, a relativno je mlad igrac ...

Golman je problem No 1 definitivno... strah me je da ce se ponoviti one sezone kada je "branio" Bartez, pa su pokusavali sa nekim polovicnim resenjima tipa narkoman Bosnich, Howard(ok golman ali nije kalibar za Mancesta)...dok nije dosao VDS golman je bio kriticna tacka u timu...kad se setim onih debilnih golova primljenih na gresku golmana pripadne mi muka.

Meni je taj Evans skroz drvenast ali dobro, decko ima tek 21 godinu i izvesno je da ce uz Fergusona napredovati...
Ja sam navijao da Pike ostane ali ebiga...decko je igrao vise nego solidno prosle sezone, kad god je dobijao priliku (kad god sam ja imao priliku da gledam). Medjutim, finta je bila u tome sto je decko trazio da igra u prvoj postavi...e sada, gledano sa ove pozicije bio je u pravu ali ipak prosle sezone su Vidic i Ferdinand bili neprikosnoveni...
Ipak ako dodje taj momak iz Brazila, to bi bilo sjajno, da bi se na vreme spremao za ulogu u prvom timu. Kazu da je skoro pa gotov posao.

Sto se tice veznog, neko mora da upadne umesto skolsa...ne moze Flecer, nema on tu kreativnost , Anderson, Kerik pa cak i Park mogu da ga odmene u neku ruku... Ali, Gigs ide tako da ce Flecer, Park, uz Nanija cesto igrati po krilu a neko ce morati da popuni mesto u centru veznog reda... ako dodje Ribery, onda je sve pod kontrolom :mrgreen:

Da, ta priča oko Bufona je aktuelna, čini mi se da je i njegov menadžer tu dolivao vatru.
Ipak, Bufon je ostao kada je klubu bilo najteže, ne vidim zašto bi sada odlazio.
Sa druge strane, mi imamo golmansku budućnost, a to je Foster, koji upravo ulazi u prave godine, a definitivno je imao odličnog mentora...

Samo ne Luka Modrić. Za mene on apsolutno nije taj kalibar igrača.
A za Hargreavesa je stvarno ogromna šteta, ne samo što je odličan igrač, već što je veoma, veoooma propala investicija...skupo plaćen, a povrede ga uništile.
Mada, odlično odigrano finale LŠ je, što se mene tiče, dovoljno da ga pamtim i da mu budem zahvalan.

Još Ronaldo ima ugovor do 2012...mislim da on ne ide nigdje, a i ako ode, ManUtd definitivno neće biti na gubitku.

Sto se tice Bufona, upravo zbog toga bi mogao da ide...10 godina je u Juventusu, ostao je kad je bilo najteze po klub, niko mu nista ne bi mogao zameriti. E sada, da li on ima zelju(motivaciju) da menja klub u 31-oj godini...ne znam, tesko. Menadzer ga verovatno pujda da bi uzeo kintu, sto je i logicno...klasicna ajkula.

Zezam se za Modrica, njega sam predlozio navodeci se preporukama "Indexa" i "Nogometnog magazina" - najtalentiraniji, najmastovitiji, najkreativniji, najperspektivniji vezni igrac Europe.

"Mada, odlično odigrano finale LŠ je, što se mene tiče, dovoljno da ga pamtim i da mu budem zahvalan"

Delim tvoje misljenje, ta partija i onaj gol Arsenalu u 92-om minutu za 2:1...hvala lepo.

Ne razumem zbog cega bi Ronaldo presao iz Mancestera u Real...to je ta fama stvorena oko Reala, da se poziv Reala ne odbija. Totalna glupost. Trenutno je Mancesta bolji klub od Reala i to je cinjenica. Kada Real ovako bude dominirao, ok, kapa dole....jedino sto moze da ga privuce u Madrid je bolja klima i to sto ce biti blize kuci...a sve se nesto plasim da on ide cesto kuci...pre bih rekao da slobodno vreme trosi na neki drugi nacin...kao i vecina mladih ljudi...ali ajde, neka bude i to argument.

Ne razumem zbog cega bi Ronaldo presao iz Mancestera u Real...

Pa on je već viđen u Realu. Kao da je stvoren da igra tamo. Maneken koji zaroni u proseku 15 puta po utakmici, uglavnom nakon gotovo bezazlenog kontakta, i voli da kao dribla, iako neretko jedino sam sebe predribla. Uz to se klinkice češkaju na njega.

Pa čovek je rođeni fudbaler Reala.

Pa on je već viđen u Realu. Kao da je stvoren da igra tamo. Maneken koji zaroni u proseku 15 puta po utakmici, uglavnom nakon gotovo bezazlenog kontakta, i voli da kao dribla, iako neretko jedino sam sebe predribla. Uz to se klinkice češkaju na njega.

Pa čovek je rođeni fudbaler Reala.

Hah, ako bi recimo sudio prema ovom forumu, pravi klub za njega bi bio Chelsea :mrgreen:

Ruku na srce, za njega drzim da je teska bitanga ali ne mogu da mu osporim kvalitet...nervira me konstantno a onda izvede neki potez i ja zacutim...ebiga, takav je . Medjutim, pogledaj Drogbu, Drogbin ego je vrlo blizu Ronaldovom a u nekim trenucima cini mi se da ga je Drogba i presisao. Tu se mozda ogleda uticaj trenera, gde je na ovog uticao Ferguson koji je poznat po devizi "da nijedan igrac nije veci od tima", a sa druge strane Drogbu je trenirao Murinjo, najveci egocentrik medju trenerima. To se i vidi u tome sto Drogba insistira da izvodi slobodnjake u Celsiju a realno, Lampard, Balak pa cak i onaj Alex (koji ima razoran udarac) su bolji izvodjaci. Ali ******...sa druge strane Ronaldo i ubode gol oz slobodnjaka... a i cini mi se da je Drogba veceras vise puta pao nego Ronaldo sinoc( iako to izgleda nemoguce).
Na kraju krajeva, ako Ronaldo zeli da osvoji jos koji put titulu najboljeg na svetu, ne verujem da je Real mesto za njega. Ako zeli da provede ostatak karijere u hedonizmu, da bude Galacticos, fudbalsko bozanstvo onda je Real 100% klub za njega.

Ma nije stvar u egu, nego u tome što ti i ja, a verovatno i svi ovde, doživljavamo fudbal kao muški sport, a Ronaldo je sve, samo ne muževan. Kao što rekoh, maneken, sa lepom zurkicom, koji padne na zemlju čim ga neko oštro pogleda, pa se još žali sudiji. Pa kome bi on mogao biti simpa osim pomenutim klinkicama?

Kad je neka egocentričnost u pitanju, tu je od svih ovih igrača iz polufinala Eto nenadmašan.

I da, Drogba je propao poslednjih godina, mada je super odigrao protiv Liverpula. Ali je i tad padao k'o Inzagi na vrhuncu moći, a ovo večeras je već bilo nehumano.

Ma nije stvar u egu, nego u tome što ti i ja, a verovatno i svi ovde, doživljavamo fudbal kao muški sport, a Ronaldo je sve, samo ne muževan. Kao što rekoh, maneken, sa lepom zurkicom, koji padne na zemlju čim ga neko oštro pogleda, pa se još žali sudiji. Pa kome bi on mogao biti simpa osim pomenutim klinkicama?

Kad je neka egocentričnost u pitanju, tu je od svih ovih igrača iz polufinala Eto nenadmašan.

I da, Drogba je propao poslednjih godina, mada je super odigrao protiv Liverpula. Ali je i tad padao k'o Inzagi na vrhuncu moći, a ovo večeras je već bilo nehumano.

Ronaldo je prostak. Jak je kao vo, sto se moze videti u trenucima kada mu se igra i kada ne glumata. Takodje, igrac koji mnogo dribla dobija mnogo batina, sto je i logicno. Jos on, govedo koje voli da ponizava igrace(doduse sada u manjoj meri), cekajuci obrambenog da se pridigne kako bi ga jos malo driblao, dobija dosta batina i to je cinjenica. I pored svog tog batinjanja on se povredio samo jednom u poslednje 3 godine(ako se dobro secam) sto znaci da puca od snage. Ako Mesi izdrzava onakve duele, niko ne moze da me ubedi da ona strvina od 186cm ne moze.
Ali jednostavno, to je takav tip igraca , provokator i govedo. Ipak, ne mogu da mu zaboravim one golove od prosle sezone...doduse, da Teri nije promasio penal...verovatno bi bila druga prica :mrgreen:

Inace, sto se toga tice, zaista je Inzagi car glume, ali ja ga gotivim. Najjaci mi je kada umulja neki gol protiv Askolija, recimo, a dere se kao da je postigao gol u poslednjim trenucima finala LS :mrgreen:
Medjutim, imao sam priliku da dvaput gledam Pipa uzivo i taj covek mnogo trci, non stop se krece na ivici ofsajda, samo ceka da se odbrambeni zablene, na sekundu, i on je u gol sansi. A za one odbijanke poseduje peto i po culo, ko' Dilan Dog :mrgreen:

Back