crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
5 komada za 22 minuta
u prvom poluvremenu su bili ocajni, a onda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji je bio cist ko suza kerik je prvi dosao do lopte zato medvede mozes samo da se zalis

Neka, neka...nece ni nas zanimati...
A jesi li plakao do 57. minuta?
sto se ljutis na nas sto vi ne mozete da osvojite nista
nismo mi krivi sto ce barsa sad da vas nalupa

Ti opet prognoziras!sto se ljutis na nas sto vi ne mozete da osvojite nista
nismo mi krivi sto ce barsa sad da vas nalupa
Odoh ja u kladionicu!

Plakao sam od smeha sto vi nece te nista osvojiti medvede
MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI STO NAS NE VOLEEEEEE
Decko je talentovano retardiran, idi skaci sa visine.
Toliko o postenom penalu...
http://www.index.hr/sport/clanak/video--sudac-priznao-poklonio-sam-penal-manchesteru/431695.aspx
P.S. Samo cekam finale FA kupa na moj rodjendan...bude li ovaj nesrecnik dosudio nesto za Everton, postace najogavnija licnost u mom zivotu...

Bio je to poklon koji Manchester United nije zaslužio. Katastrofalna odluka. Ne kažem ja da je sudac nepošten, navodno je jedan od najboljih koje imamo. No, ukoliko je ova njegova izvedba bila dobra, nikako ne bih volio vidjeti slabija sudačka izdanja. Njegove su odluke odvele utakmicu u drugome smjeru. Pogriješio je i mi smo zbog toga poraženi, da nije svirao jedanaesterac uvjeren sam da bismo pobijedili
Ne razumijem sta je tu smijesno...Totenhem je vodio 2-0...i onda je dosudjen penal koji ne postoji...2-1 i 2-0 nije isto nikad bilo...kada ekipa ima prednost od jedan razlike - to je otvoren mec...kada ekipa ima prednost od dva razlike - to je onda mec koji se privodi kraju...
Penal je bio prekretnica...kada velikom timu das vjetar u ledja, veliki tim to zna da iskoristi...
Kada se Celziju budu tako dosudjivali penali...vjeruj mi...Lampard ce ih lako realizovati...a vi nam necete moci ni prici...a kamoli osvajati titule...
I niko nije rekao da ste vi osvojili titulu...moracete jos dobro da se oznojite...
P.S. Je li ovdje poenta penal koji ne postoji ili zavjera protiv Celzija?