Manastir Tumane i SPC meta sveštenika iz Kučeva

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.356
U pokušaju obojene revolucije u državi istovetno traje pokušaj obojene revolucije i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Jedan od primera je sveštenik Nikola Soldatović koji šalje ljudima fotomontaže u kojima ismeva patrijarha, vladike, kao i predsednika Srbije.

Dotični je iz Kučeva, radi za Rumunsku obaveštajnu službu (čitaj NATO) od kojih za svoj "rad" prima određenu apanažu.

Za dobijene domaće zadatke potrebno je da udara po patrijarhu, vladikama, monasima a najpre na predsednika Srbije.

Otuda udar i na svetinju Tumane, jer je taj manastir simbol srpskog naroda upravo u tim krajevima naše zemlje.

Kao što u državi imamo ljude koji su iznutra "pomagali" obojenu revoluciju i u SPC su stranci pronašli ljude koji to isto čine.

Gw9KIbPW4AAIrcc

Gw9KIeuXQAA3VRQ

Gw9KIezWQAANmyp

Manastir Tumane i SPC meta sveštenika iz Kučeva​

Soldatovićevo ime, kako saznajemo, povezuje se sa djelovanjem stranih obavještajnih struktura, prije svega tajne službe jedne države regiona

Nikola Soldatović, sveštenik iz Kučeva

Dok Srbija nastavlja da se suočava sa izazovima spoljnopolitičkog pritiska i unutrašnje destabilizacije, obavještajni izvori i upućeni bezbjednosni analitičari ukazuju da je meta obojene revolucije, pored državnih institucija, postala i Srpska pravoslavna crkva.

Jedan od primjera upliva stranih službi u duhovni život naroda jeste aktivnost Nikole Soldatovića, sveštenika iz Kučeva, koji je, prema dostupnim informacijama, u komunikaciji sa pojedincima distribuirao fotomontaže i satirične sadržaje usmjerene protiv Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija, više episkopa SPC, kao i protiv predsjednika Republike Srbije.

https://aloonline.me/identitet/manastir-tumane-i-spc-meta-svestenika-iz-kuceva/

autorska tema

U napadima na Srpsku pravoslavnu crkvu sa ciljem njenog rusenja kolo vode perjanice CIA i blokaderskog pokreta N1 , Nova, Danas i drugi zapadno placeni listovi i mediji.

SPC odavno ne postoji, odlučili su da se prodaju i to je sad samo jedna od ispostava napredne stranke.

Crkva koja nije uz narod nego podržava autokratski režim na način da zajedno budu protiv naroda, teško da može da se nazove crkvom.

Nažalost, ali tako je.

A besmislice sa obojenim revolucijama ne treba ni komentarisati, to je mantra diktatorskih režima da se urušavanje opravda nekakvim spoljnim uticajima, tipa "svi nam rade o glavi, svi hoće da nas unište...". Jer kad je "teško", svi moramo da se okupimo iza koruptivnog režima, ne može neki demokratski režim da brani interese države, nego baš mora koruptivni ;)

SPC odavno ne postoji, odlučili su da se prodaju i to je sad samo jedna od ispostava napredne stranke.

Crkva koja nije uz narod nego podržava autokratski režim na način da zajedno budu protiv naroda, teško da može da se nazove crkvom.

Nažalost, ali tako je.

A besmislice sa obojenim revolucijama ne treba ni komentarisati, to je mantra diktatorskih režima da se urušavanje opravda nekakvim spoljnim uticajima, tipa "svi nam rade o glavi, svi hoće da nas unište...". Jer kad je "teško", svi moramo da se okupimo iza koruptivnog režima, ne može neki demokratski režim da brani interese države, nego baš mora koruptivni ;)

na zalost vas neprijatelja srpskih postoji

zato udarate na nju

al mi smo jaci jer.nasa.snaga je u ljubavi i zajednistvu

Teznja NATO Pakta je da preko Rumunske Pravoslavne Crkve otima crkve na teritoriji SPC-a i da rumunizuju nase Vlahe u istocnoj Srbiji.

Mi i Rumuni smo oduvek bili u prijateljskim odnosima a teznja NATO pakta je da nas zavadi.
Pogledajte prilog 1762853
Ja kad sam prije par mjeseci govorio da rumunska sluzba radi Srbiji o glavi jednako dusmanski kao hrvatska ili bugarska sluzba i ti si se iz svojih vinograda smijao. Govorio Rumuni su braca. Pa uzivaj u sabornosti sa takvom bracom gdje ti njemu kazes brat, a on tebi Vârset umjesto Vrsac. Sretno ti bilo!

al mi smo jaci jer.nasa.snaga je u ljubavi i zajednistvu

Ako si nešto u pravu, to je za ljubav i zajedništvo.

Svi vi ste u ljubavi i zajedništvu da se prodate, ti ćeš za njih da botuješ, pop će da kadi, i sve iz ljubavi prema šefovima koji vas plaćaju, naravno od para svih nas uzetih iz budžeta preko koruptivnih projekata.

Nažalost, ali tako je.

Stvarno lupas

Ja kad sam prije par mjeseci govorio da rumunska sluzba radi Srbiji o glavi jednako dusmanski kao hrvatska ili bugarska sluzba i ti si se iz svojih vinograda smijao. Govorio Rumuni su braca. Pa uzivaj u sabornosti sa takvom bracom gdje ti njemu kazes brat, a on tebi Vârset umjesto Vrsac. Sretno ti bilo!

Rumuni jesu nasa braca ali je rumunska drzava NATO okupirana i instrumentalizovana i samim tim neprijateljska

U Rumuniji je jaka i antiNATO opcija

U Rumuniji je NATO zaveo diktaturu da spreci pobedu demokratije gde su gradjani glasali vecinski za anti NATO kandidata

Ne zaboravi da je NATO pakt izvrsio drzavni udar u Rumuniji i zaveo diktaturu tamo

Poslednja izmena:

Back