Charlotte
Primećen član
- Poruka
- 694
Moji su se umesali samo jedanput. Poslusala sam ih i mislim da su bili u pravu sto su se umesali. Imali su dobre argumente. Mozda je trebalo jos nekad da se umesaju.:rool:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam prijatelju,dzaba sam ja tukao njenog caleta- ona je sad s`njim,ne sa mnom.nikodim:Uvek... roditelji su mali Bogovi na zemlji i nema tu mnogo filozofije. Imaju vise zivotnog i kojekakvog ostalog iskustva i smatram da bi oni uvek mogli znati sta je najbolje za mene, daleko bolje nego ja sam.
Sa druge strane... roditelji su uvek upravu, ta sila im je data odmah po dobijanju prvog deteta.
Prijatelju,zahvali Bogu sto nisi upao u tu pricu,oni -a ocigledno ni ona nisu vredni tebe.cvele_kv:Mama je bila smuvana,sve je bilo ok,nije to veza od mesec dana pa da se ne zna ko je sta i tako,nego veza od godinu dana,i odjednom cvele cigance ne mozes da budes sa njim,a cvela niko nista ne pita,mada mozda je i bolje sto se to sad sto bi rekli na pocetku rasturilo,nego da kasnije bude problema.
alexb:Cvele imaš li ti gdje da živiš sa njom???? Radiš li??? A ona???? Znam da zvuči bezosjećajno, ali ako nemaš gdje i od čega da živiš, ljubav prije ili kasnije odleti kroz prozor. Gledala sam to x puta! Dok oni drže novčanik, njihova je zadnja! Tvoja priča je bezveze sa njihove strane s' obzirom da je ta veza trajala već godinu dana...
Nisam imala tih problema sa mojim roditeljima. No, nisam imala ni takvu situaciju... pa ne znam kako bih postupila... Mislim da moji ne bi bili toliko okrutni...I ne slažem se sa onim da su roditelji"vlasnici"svoje djece! Imate vi dovoljno godina oboje da se osamostalite i oni vam, u suštini, ne mogu zabraniti ništa. E sada što je situacija kod nas takva kakva je, pa mnogi čitav život provedu sa mamom i tatom... Iskreno, ne vijerujem da vas iko voli više od vaših roditelja! Oni samo žele najbolje! Mada, nisu ni roditelji uvijek u pravu!!!! I oni su ljudi i griješe!!!! Srećno!
Ps: Lako je kao posmatrač reći:" ljubav je najjača, ko ih šiša"... Razmislite svi da li kada ste gladni (ali pravo, mada mislim da većina vas to nije osjetila) mislite na ljubav, seks, poljupce i sve te lijepe stvari koje čive tu famoznu ljubav???????
E onda te druže ne voli dovoljno! Sorry but je.. ga! Roditelji koliko god bili protiv nekog ili nečeg vremenom se smire... E sada ima i ptanje: jesi li ti njoj predložio da živite zajedno ili biste vi da se samo zabavljate?????cvele_kv:Reko sam na pocetku da mi nista ne fali,radim tj. drzim prodavnicu mobilnih telefona,imam auto,neku ustedjevinu to je licno moje a imam 22god,dalje imam stan i dve kuce,ok da sam neka sirotinaj ili da stvarno nemam uslove ali ne nije to razlog.
alexb:E onda te druže ne voli dovoljno! Sorry but je.. ga! Roditelji koliko god bili protiv nekog ili nečeg vremenom se smire... E sada ima i ptanje: jesi li ti njoj predložio da živite zajedno ili biste vi da se samo zabavljate?????
kraljevcanka:..a zelela sam to,najiskrenije,i to i on zna!?
ej bre, 'si normalan?cvele_kv:Imate decka/devojku volite se,sve je ok,lepo se slazete,super vam je,dok u jednom trenutku vasi roditelji zabrane vam da se vidjate sa tim deckom/tom devojkom,i to bez nekih jakih argumenata(cak sta vise glupih i ne proverenih),jednostavno to je njihovo misljenje i ili tako ili nikako.Nema potrebe da napominjem da decku nista ne fali,normalan u svakom pogledu,mlad,lep,perspektivan,situiran....
Pitanje je:
Da li bi ste poslusali mamu i tatu??