kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Prelepa devojčica, zaslužila je . 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala punoNista od toga ne bi bilo, da nije ovog foruma, i svih sjajnih saveta, i divnih ljudi koje smo ovde nasli
![]()
I kad sam tu vec, da pitam- da li je neko mozda probao americki Frontline? Cini mi se, da ovaj koji kupujem kod nas, nije dobar... Probali smo i Advantix, ista prica. Gledala sam cene na stranim sajtovima, i otprilike ispadne da mi je ista cena da ga kupim online, i da mi ga posalju preko pola sveta na kucnu adresu, kao i da izadjem do prvog pet shopa. Mozda je ovaj Frontline za istocno trziste losijeg kvaliteta nego americki ili onaj za zapadnu Evropu? Ako je neko probao, ili cuo nesto, svaki savet je dobro dosao !
Rayela, ovde krpelji masovno prenose babeziju i psi se razboljevaju čak i zimi, kod nas psi moraju da budu zaštićeni tokom cele godine. I ima razlike u zavisnosti od tržišta, veruj mi. Od Subotice do Mađarske je jako kratka razdaljina, pa opet, Mađarska je deo EU i imaju mnogo kvalitetnije proizvode na subotičkom buvljaku nego u radnjama. Primer: Royal Canin granule. Kuja sklona alergijama i žena baš primećuje razliku.
Mojoj Mrvici stavljam neki smešno jeftin Top spot on na bazi permetrina, skoro pola godine je zaštićena jednom dozom (od oko 250 dinara za kilažu 7-15kg) ali nedavno je od mm-ovog kolege dobila na poklon neki francuski gumeni medaljon zelene boje i sa jakim biljnim mirisom, mislim da je pisalo geranium, što mu valjda dođe muškatla? Maltezeri to ne mogu da nose jer se stavlja na ogrlicu, a drugo, čak i mojoj Mrvici, kratkodlakoj, čini mi se da sam danas primetila blagu iritaciju a nosi to možda nedelju dana. Dakle, ostaje Top spot on, samo bih vlasnicima malih, osetljivih pasa preporučila da to urade pod nadzorom veterinara.
Ja sam dugo koristila frontline combo i ne mogu da se požalim, ok je odrađivao posao, samo što joj ja doziram po kilaži, ne stavljam ceo. Sad sam prešla na neki ruski preparat i čini mi se da je jednako dobar.
Joca je predivan, sigurno cete uzivati zajedno)))
kamenicvet, hvala, pogledacu, ali definitivno menjam RC...