BOMIDA13
Primećen član
- Poruka
- 614
Mrco srećan ti rođendan ( sa malim zakašnjenjem, nisam dugo bila na forumu
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SRECNA VAM NOVA GODINA 
...........
............
samo ovde nismo okačili čestitku
Kada se očeše o nogavicu nekih tamnih pantalona za sobom ostavlja beli trag. Pola garderobe smo morali da odložimo ili da poklonimo jer skuplja dlaku. Njegova dlaka je bela, mekana, tanka... leti na sve strane...
Ne znam da li je problem sa šamponom ili sa hranom ili sa vremenom.... Ne znam da li je takvo linjanje normalno... Na temi o samojedima retko ko piše, pa sam se zato obratila vama.... 

Pogresno mesto, maltici imaju potpuno drugaciji tip dlake, bez obzira sto su i jedni i drugi beli. To je za samojede i uopste polarne pse sasvim normalno, secam se da sam jednog mazila na CACIBu jedne godine i vlasnici su izvadili plisanu "cetku" i ocistili moje crne somotske farmerke. Nabavi je a za njega furminator za dugodlake pse. Ali svakako promeni sampon, Friskies je sve u svemu djubre.

Pogresno mesto, maltici imaju potpuno drugaciji tip dlake, bez obzira sto su i jedni i drugi beli. To je za samojede i uopste polarne pse sasvim normalno, secam se da sam jednog mazila na CACIBu jedne godine i vlasnici su izvadili plisanu "cetku" i ocistili moje crne somotske farmerke. Nabavi je a za njega furminator za dugodlake pse. Ali svakako promeni sampon, Friskies je sve u svemu djubre.
Hvala na savetu menjamo šampon pod hitno.
Mada, on je tako beo, beo, beo kad ga okupam ovim šamponom... Ali, dobro, menjamo samo da se ne linja ovoliko. Da dadodam ako ti je hitno imaš u Pet centru ako si iz Beograda Virbacov fitiološki šampon on je oko 1300 kad mi ponestane ovaj AS njega sam znala da kupim.

I jos jedan savet oko pitanja na izlozbi: oni sa najboljim psima su najotvoreniji za saradnju i razgovor.
Tema o samojedima je bukvalno ugušena od strane dva odgajivača... Ali pokušaću i na izložbi, što da ne. Možda i naletim na nekog ko nije sebičan i želi da pomogne. Takvi bi i trebali biti istinski ljubitelji rase. 

Narocito probaj sa strancima, i Hrvatska je dovoljno daleko.![]()
koliko je sada titar test?Mislim da je letos bio oko 8000![]()

Ali uradis jednom i ako ne kasnis sa vakcinacijom, vazi dozivotno.
Moramo to da uradimo, jer ne planiram više odmor bez Lea. Letos nam je falio mnogo