gost 261067
Primećen član
- Poruka
- 581
e sad je super... kako je kapica ekstra....prava damica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sad je super... kako je kapica ekstra....prava damica

a sto se tice temperamenta, da li ste vise za decaka ili devojcicu?
jaoj, gledala sam po sajtovima kako cupaju dlake iz usiju maltezerima, jel vi to radite ili im sisate te dlake? 
Hvala
a cekala bih ocenu, rekose oko 9 meseci da treba da ima za ocenu..ali imam jedan VELIKI problem. Covek kod koga smo uzeli pse, nije nam poslao papire, i sad ne znamo na koji nacin da ga anteramo, da to uradi, ne javlja se na telefon, ne znamo sta da radimo, a bez papira..nema ni ocene, ni nicega..
ako slucajno neko ima neki savet kako da to uradimo, da li i kinekoloski da pitamo u NS, ili sta se radi po tom pitanju...da se tuzi, posalje inspekcija?
citala sam sve, kako ne treba kupovati maltezera,medjutim kasno, nisam ocekivala da se to moze desiti, da covek ne posalje papire..
Gocu, tvoja kuca ima uvek slatku frizuricua ocekivala sam da moja nece trpeti kapicu, ali je sva vazna inace kad se oblaci..valjda kako nas gleda kad se oblacimo, da to znaci da se engde ide, pa kako uzmem robicu, odma skace na noge da se obuce, ne buni se..tako je i kapicu ispostovala
sad cu pokusati neku bolju slicicu da ubacim![]()
ne znam sta sam uradila to za pppreslatki su vam ljubimci <3 brzo ce april pa vam javljam
a sto se tice temperamenta, da li ste vise za decaka ili devojcicu?
jaoj, gledala sam po sajtovima kako cupaju dlake iz usiju maltezerima, jel vi to radite ili im sisate te dlake?
![]()
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/img20121203181017.jpg/][/URL]![]()
Uploaded with ImageShack.us
evo jedna i sa kapicom![]()
kada ste prvi put osisali svog maltica?
Možeš ošišati psa kad god želiš ako želiš,pogotovu ako ne želiš da češljaš i neguješ dlaku i ne planiraš izložbu. 

sad sam facaMom počupaju dlake iz ušiju kad ga odvedem na šišanje a ove godine sam ga šišala 4 puta.
Sad možeš i da šalješ i da primaš pp poslala si više od 3 poruke![]()
ja bih lepo stajala pored mog ljubimca i sve pomno pratila kako rade, i cim mi se nesto ne svidi-opomena.
sad sam facaduduk sam za ove vidove komunikacije, ali ucim..jedino ovde imaju informacije iz prve ruke a ne po sajtovima i blogovima sve uopsteno i naokolo a to me frustrira samo... sto se usiju tice pa to je onda super ako izgura 4 puta godisnje, samo i tih ludaka ima po salonima za pse, zena u parkicu mi rekla da su njenog malisu nakljukali lekovima i kad je dosla po njega da je bio sav slogiran, nije mogao da je prepozna, to je stvarno bezobrazluk
ja bih lepo stajala pored mog ljubimca i sve pomno pratila kako rade, i cim mi se nesto ne svidi-opomena.

jel ima neko iskustva sa obucom za pse? 

Neko je i ovde sa teme jednom odveo svog maltezera na šišanje kod neke žene iz oglasa,mi smo joj preporučili one koje znamo i provereni su, međutim ona je htela da isproba, završilo se vrlo neslavno, čak joj je grumerka zamerila da joj je pas razmežen, ko da naši nisu, pa nije to radni pas već pas za razonodu ,naravno da su razmaženi.![]()
samo na provereno ici, tako nam je danas za sve..a posebno za ˝novopecene˝ zanate koji nose brzu zaradu, danas svako sve zna, u sve se razume, ok je biti obavesten ali sad bas da si strucnjak za sve obastijel ima neko iskustva sa obucom za pse?
![]()
Zasto mislis da su maltezeri posebniji od nekog mesanca ili vestija, jorkija, ali u pudle ili bilo kod manjeg ( ali bogami i veceg) psa?
Ja razmazene i ualjene pse ne podnosim, to nema veze sa razonodom ili disciplinom.
I sta uopste podrazumevate pod tim da jedan pas sme da bude razmazen , a neki drugi nesrecnik mora da bude disciplinovan, a pod tim
podrazumevate surovost?

mnogo sam surova, jer nisam razmazila ribice.
, on voli i mace ,meni kad se on pominje odmah se stvara slika njega i onog mačeta što ga je čuvao 

.... 

Mi u parku imamo jednog malca sa kojim se moja kuca igra, predivan je, ja se baš razmišljam da nam naredna kuca bude od te rase.