gost 261067
Primećen član
- Poruka
- 581
Mnogo su slatki, i zaista podsećaju na patuljaste šnaucere, a što ti Jasmina ne bi proširila čopor jednim šnaucerom ?Mi u parku imamo jednog malca sa kojim se moja kuca igra, predivan je, ja se baš razmišljam da nam naredna kuca bude od te rase.
![]()
uuuuuuu bi ja kamenicvet, ali nemam vise ni mesta a ni drugih uslova.... a imam plan jos jednog maltezera da uzmem .... jednog dana...ili devojku kanu ili decka abi i ari ili nase stene ili... a htela sam i muzjaka velikog snaucera.... ali sve se mislim da to ne bi stalo na tome verovatno bi posle htela devojku za lukasa pa devojku za snaucera pa jos ko fali za maltezere.... pa bi onda neko nase stene.... ... .... pa bi me verovatno onda zatvorili u ludnicu
... a o cuvanju i da ne pominjem .... mama sad pricuva kad negde putujemo ali toliko pasa sigurno ne bi ..... ne ne moram neki ranc da napravim ne vredi drugacije.... pa da kupim lepo onda i konje i njih obozavam..... e nesto kao stanisici pa da i uzivam i radim... mislim zaradujem

Zaista je muka kad se negde krene, ja moje ponekad ostavljam u pansionu kod devojke koja drži pse u kući, a ima i svoja dva izložbena psa,tako da je zaista vrlo posvećena, a nekad ih vodim sa sobom.
gde ste svi.... gde su slicice
a mi se nismo stigli ni slikati 

..........................................................................................
...........................
..........................................................................................
..............................................................
.....................................................
.............................................
......................................................
.......................................

da da kan je sav blesav.......a meni se mnoooooooooogo svidaju ovako osisani