GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Za povraćanje. Meni je vet rekao da su te male rase sklone povraćanju pogotovu kad su gladne, pa onda povrati nešto kao umućeno belance. Ništa strašno dešava se. Ako je to to. Znao je ponekad da povrati i ono što pojede ali isto to odmah pojede ponovo. 
za hranu.
I to me je savetovao vet da u sve što mu dajem stavim granule, jer meso i ostalo mnogo više vole. Neće granule zbog mesa. I može tako da se inati i 3-4 dana dok ne počne ponovo da jede granule. Dakle moj savet ti je da u to meso i džigericu staviš malo granula za početak, dobro izmešaš i da postepeno povećavaš količinu granula u mesu, pirinču. Moja izelica zna da se nećlka ali kad počne da jede pojede sve.
@catycat
Lara baš si slatka
za hranu.
I to me je savetovao vet da u sve što mu dajem stavim granule, jer meso i ostalo mnogo više vole. Neće granule zbog mesa. I može tako da se inati i 3-4 dana dok ne počne ponovo da jede granule. Dakle moj savet ti je da u to meso i džigericu staviš malo granula za početak, dobro izmešaš i da postepeno povećavaš količinu granula u mesu, pirinču. Moja izelica zna da se nećlka ali kad počne da jede pojede sve.
@catycat
Lara baš si slatka

Poslednja izmena:
.
. U svakom slučaju ovo je moja mala gospođica Lara. Miš ima tačno 2,6 kg i stvarno je obožavani šećer. Doduše, i mi se čudimo
kako je tako sićušna obzirom na njene mogućnosti unošenja hrane, ali tako je.

. Kad nisam pala u nesvest. A taj nevini pogled, pa ne može čovek pošteno ni da se naljuti.
?!?
)

mi ih cekamo...

,tako da se nonšalantno uselila ,čak je ulazila i u njen krevetić dok nije dobila svoj,pa je ovoj ostalo samo da prihvati situaciju.