Maltezer

Ja cu hitno kod oftalmologa! I dalje nista ne vidim,osim Popi, korpe i nesto sto mi lici na stolicu levo od korpe.Cela slika je tamna , mozda se na mom kompu ne vidi... ili sam zrela za nove naocare????

Opet ja. Nas Kiki nece nista da jede, ne znam sta da radim, retkooo kad sta pojede i to malo, mada nekad se desi da pojede sve granule sto smo mu sipali, ali jede jednom malo u toku dana a ima 3 meseca. Ne zanmo sta da radimo, skroz nam se ''osusio'' vodili smo ga kod veta, jer je imao krpelja, ovaj mu je dao vakcinu i rekao da je sve to njegovo ponasanje bla bla verovatno zbog toga i da ce se popraviti, ali ne znam...sta vi mislite?:/

Joj Anja moj je izelica i alavko i još uvek je takav.
Mislim da je Bomisa imala najviše muke sa Munjom ali evo uz vitamine počeo da jede.
Desi se da i moj ponekad neće ali mu onda dam poslastcu da proverim. Ako smaže poslasticu znači da se prenemaže i da mu nije ništa.
Znači neće ni kuvano da jede?

anja on mora češće da jede jer je beba,otprilike bi trebalo da ima 4-5 obroka. Ako je već mrljav moraš mu davati kuvanu hranu ujutru,obari malo belog mesa malo pirinča i malo povrća,sve to umuljaj i napravi mu porcije,u toku dana mu možeš dati i jogurt kao neki međuobrok a granule ostavi za naveče. Ako ne jede možeš samo napraviti i sebi i njemu problem sa želucem,a maltezeri su jako skloni gastritisu. :bye:

555820_281512745264787_252414188174643_662241_1939635255_n.jpg

Ne dopada mi se to sto ima 3 meseca ,a jede jednom i to malo.Mi taj problem nismo imali kad je bio tako mali, jeo je 3 puta i kako je odrasao, tako je izbacivao jedan, a kasnije jos jedan obrok,sa 8 -9 meseci .Tada sam mu uvela granule za odrasle- koje nije hteo, a nije vise hteo ni one koje je do tada jeo,tad je poceo da brljavi
Ako je jos i smrsao ,...konsultuj se ti sa jos nekim.Imas li predstavu koliko je krpelj mogao biti na njemu ?

Opet ja. Nas Kiki nece nista da jede, ne znam sta da radim, retkooo kad sta pojede i to malo, mada nekad se desi da pojede sve granule sto smo mu sipali, ali jede jednom malo u toku dana a ima 3 meseca. Ne zanmo sta da radimo, skroz nam se ''osusio'' vodili smo ga kod veta, jer je imao krpelja, ovaj mu je dao vakcinu i rekao da je sve to njegovo ponasanje bla bla verovatno zbog toga i da ce se popraviti, ali ne znam...sta vi mislite?:/

a da li natapas hranu.... on je mali pa mora da su mu briketi omeksani vodom.... i da li si ga cistila od parazita....

Dobar dan svima ;). Nova sam na temi o maltezerima i imam pitanje za sve koji su voljni da mi odgovore.Moja maltezerka Pegi je strašno zimogrožljiva.Zimus je spavala iza peći koju smo ložili, a sada u prelaznom periodu spava na TA peći.Da li je to karakteristično za maltezere kao rasu ili je je ova moja neka posebna cura?:dontunderstand: Inače, sva je mazna i lepi se kao čičak svakome ko hoće da je mazi:lol: Prva slika je novijeg datuma, a na ostalim se vidi kako je kao mala uspela da šarmira jednog " velikog, opasnog " psa :cao::super:

Prilozi

• Veče pred Uskrs 013.jpg
    Veče pred Uskrs 013.jpg
    30,5 KB · Pregleda: 9
  • Fotografija0055.jpg
    Fotografija0055.jpg
    22,6 KB · Pregleda: 11
  • Fotografija0056.jpg
    Fotografija0056.jpg
    26,4 KB · Pregleda: 9
  • Fotografija0058.jpg
    Fotografija0058.jpg
    20,9 KB · Pregleda: 9
  • Fotografija0059.jpg
    Fotografija0059.jpg
    27,7 KB · Pregleda: 7
Pegi je ko luče :zaljubljena: ,i ja bi da je moja takva mazna i da se lepi za ljude,ali neće baksuz. :evil:
Moja je smrzotina skroz na skroz,zimi je obučena u skafander( koji je postavljen) i trese se posle 10 min na snegu.:zcepanje:

Dobar dan svima ;). Nova sam na temi o maltezerima i imam pitanje za sve koji su voljni da mi odgovore.Moja maltezerka Pegi je strašno zimogrožljiva.Zimus je spavala iza peći koju smo ložili, a sada u prelaznom periodu spava na TA peći.Da li je to karakteristično za maltezere kao rasu ili je je ova moja neka posebna cura?:

I Munja je jezivo zimogrozljiv.

Jaoj Mrco sto si sasav. Jel se to sa Gocom igras zmurke u svom krevetu? Jesi li mi tuzan sad kad te samog ostave i odu ?:sad2:
IH ta baba, taman te navadila na zickanje i setnju-i sad ladno ode.:think:

Back