mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Nemam ni ja iskustva ali nesto sam nacula da u poslednje vreme veterinari koji prate desavanja i saznanja od preko i primenjuju, ne preporucuju operaciju, vidi ti ipak sa jos kojim vetom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo mene malo da i ja odrzim neki govor

ali sta cemo ima zamena naravno
da se izmazimo dok su tu 
ali evo vec dve nedelje prave haos... hoce ovu mrvicu da nam umrse skroz 
pa jave se ljudi koji ne bi zenku jer nece da im se koti ili pa nece muzjaka da mi ne zapisava sve.... cuju jadni ljudi tako svasta ... pa eto valjda tako i odluce...
ali dobro ... vidimo se negde u setnji gradom,...

Za treći kapak ne znam baš ništa-
Jaco dušo, lepo što si nam se vratila. Žao mi je što ne dođosmo da vidimo pufnice male. Ali valjda nas primaš i dalje da vidimo Lukasa![]()

Mimi s mom ne pamtim kad sam se tako slatko smejala, kao kad sam procitala - Kako mački dati tabletu: -
Mada sam se prepoznala u nekim delovima taksta , kad sam Munji davala istu.![]()
![]()
Nemoj se ljutiti ali moram da kopiram tvoj tekst jer je fenomenalan .
Kako mački dati tabletu:
1. Uzmite mačku i smestite je na levu podlakticu, kao da držite bebu. Desnim kažiprstom i palcem obuhvatite mačija usta sa obe strane i nežno pritiskajte obraze držeći tabletu u desnoj ruci. Kad mačka otvori usta, ubacite tabletu. Dopustite mački da zatvori usta i proguta tabletu.
2. Pokupite tabletu s poda i mačku iza kauča. Smestite mačku na levu ruku i ponovite postupak.
3. Pokupite mačku iz spavaće sobe i bacite mokru tabletu.
4. Uzmite novu tabletu iz pakovanja, smestite mačku na levu ruku, istovremeno levom rukom čvrsto držeći šape. Prisilno otvorite čeljust i pogurajte tabletu u dno usta desnim kažiprstom. Zatvorite joj usta i držite ih zatvorenima dok odbrojite do deset.
5. Pokupite tabletu iz akvarijuma i mačku iz ormana. Pozovite supruga iz bašte.
6. Kleknite na pod s mačkom čvrsto uklještenom između kolena, držeći joj prednje i zadnje noge. Ignorišite potmulo režanje koje dolazi od mačke. Supruga navedite da joj čvrsto drži glavu jednom rukom, dok joj vi u usta gurate drveni lenjir. Namestite tabletu da sklizne niz lenjir i žustro istrljajte mačkin vrat.
7. Pokupite mačku s garnišne, izvadite novu tabletu iz pakovanja. Zapišite u podsetnik da kupite nov lenjir i zakrpite zavese. Oprezno počistite razbijene figurice i delove vazne s polica i ostavite ih sa strane za kasnije lepljenje.
8. Zamotajte mačku u debeli peškir i supruga zamolite da legne na mačku tako da joj samo glava viri iz njegovog pazuha. Stavite tabletu na kraj slamke, olovkom mački prisilno otvorite usta i snažno dunite u slamku.
9. Pročitajte uputstvo s kutije tableta i proverite da nisu štetne za ljude, zatim popijte pivo da odstranite ukus tablete. Zalepite flaster na ranu na ruci supruga, te hladnom vodom i sapunom operite krv s tepiha.
10. Pokupite mačku iz komšijine garaže. Uzmite novu tabletu. Otvorite još jedno pivo. Stavite mačku u kuhinjski ormarić, zatvorite vrata ormarića na mačkin vrat, tako da samo glava viri. Kafenom kašičicom odlučno otvorite usta mački. Elastičnom gumicom ubacite tabletu u grlo.
11. Donesite šrafciger iz garaže i ponovo montirajte vrata kuhinjskog ormarića. Popijte pivo. Dohvatite bocu šljivovice. Sipajte u veću čašu i popijte. Stavite hladne obloge na obraz i proverite datum kad ste zadnji put primili injekciju protiv tetanusa. Dezinfikujte povrede na obrazu gazom namočenom u šljivovicu. Popijte još jednu čašicu. Bacite pocepanu majicu koju ste nosili i uzmite novu iz spavaće sobe.
12. Pozovite vatrogasce da skinu mačku s drveta preko puta ulice. Izvinite se komšiji koji se zabio u ogradu dok je pokušavao da izbegne mačku. Uzmite poslednju tabletu iz kutije.
13. Zavežite prednje noge prokletog skota konopcem za kuhinjski sto, pronađite debele baštenske rukavice u garaži. Ugurajte joj tabletu u grlo i nakon toga veliki zalogaj mesa. Slobodno budite grubi. Držite joj glavu vertikalno i sipajte pola litre vode u grlo kako bi se sprala tableta.
14. Popijte ostatak šljivovice. Zamolite supruga da vas odveze u hitnu pomoć, mirno sedite dok vam doktor zašije prste i podlakticu, te odstrani komadiće tablete iz desnog oka. Na putu kući nazovite prodavnicu nameštaja i naručite novi kuhinjski sto.
Kako psu dati tabletu:
1. Ugurajte tabletu u komadić slanine.
2. Bacite je u vazduh.

Gde ste ljudi?
Sutra idemo iz Beograda na cist vazduh.Naravno, vodim i Munju.Naoruzali se tabletama protiv povracanja, tretirali se frontlajnom,... samo jos da nas posluzi vreme-javicu se kad stignemo. A vi, aktivirajte se malo, zamrla nam tema-, a jel neko poklanja maltezera ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ocu i ja te sto se poklanjaju![]()
,jedna gospođa je poklonila pre par dana,i mislim da bi ste obe ispunjavale njene uslove,ali nisam znala da vas interesuje. 

srecan put bomida.... lep provod pa ce biti valjda slicica kad se vratite
poceli su krpelji, ima ih na sve strane i to mnoooooogoooooo....
nego ja vec napisala.... meni bi trebao jedan dzip pajero... ako moze neko da mi pokloni.... da vozim moja tri maltezera....![]()

e da znas.... ili da pocnem da zovem ove sto prodaju da vidim da li bi ipak zeleli da mi poklone... mislim mozda zele a nisu svesniOsnuj grupu na face-u " Udomljavanje džipa pajero" , možda ti se posreći.![]()

e da znas.... ili da pocnem da zovem ove sto prodaju da vidim da li bi ipak zeleli da mi poklone... mislim mozda zele a nisu svesni![]()

Zdravo catycat, da li bi nam slikom predstavila svoju lepoticu?
.
. U svakom slučaju ovo je moja mala gospođica Lara. Miš ima tačno 2,6 kg i stvarno je obožavani šećer. Doduše, i mi se čudimo
kako je tako sićušna obzirom na njene mogućnosti unošenja hrane, ali tako je.

. Kad nisam pala u nesvest. A taj nevini pogled, pa ne može čovek pošteno ni da se naljuti.
?!?

,i moja gospođica voli papirne maramice i papiriće,to je jedini nered koji bi napravila ako nešto od toga nađe na podu a dugo bude sama,inače je predobra nikad nikakvu štetu nije napravila koliko god da je bila sama u stanu. Ovo je predstavljanje za Bomidu.
Uz izvinjenje, ali malo sam lenja i mrzelo me da tražim slike po kompu. U svakom slučaju ovo je moja mala gospođica Lara. Miš ima tačno 2,6 kg i stvarno je obožavani šećer. Doduše, i mi se čudimo
kako je tako sićušna obzirom na njene mogućnosti unošenja hrane, ali tako je.
Ovakva je bila kada je došla i još slika ispod.
Pogledajte prilog 233177
Pogledajte prilog 233178
Ovo je zimus, pre šišanja.
Pogledajte prilog 233179
A ovo nas je sačekalo jednog dana po povratku sa posla. Kad nisam pala u nesvest. A taj nevini pogled, pa ne može čovek pošteno ni da se naljuti.
Pogledajte prilog 233180
E, a ovo je nakon gnjuranja po trosedu. Posle takvih aktivnosti ne mogu da je raščešljam, ali obožava da gurne glavu izmedju jastuka na trosedu i da tako spava?!?
Pogledajte prilog 233182
Pozdrav svima.![]()